Online Trainen op Bovenstroom en Onderstroom

Wil je leren hoe je je training online kunt geven? Zoek je verdieping, feedback, werkvormen en praktische handvatten voor je online trainingen, die je ook offline kunt gebruiken? In dit blog introduceer ik onze nieuwe training.


Online Trainen op Bovenstroom en Onderstroom

Nog geen jaar geleden begon ik vol onzekerheden aan het avontuur van online trainen, coachen en opleiden. Vol trots lanceer ik nu een train de online trainer over Online Trainen op Bovenstroom en Onderstroom.

Trainen op de Bovenstroom

Alle ervaring die ik samen met mijn team heb opgedaan met het trainen en opleiden met ons Stermodel van de 6 ontwikkelingsniveaus, dragen we nu graag over. Tegen al mijn eigen overtuigingen in kun je deelnemers ook online coachend trainen op nieuwe vaardigheden en gedragsverandering. Ik noem dit trainen op de bovenstroom, het gedrag en omgeving niveau in het Stermodel.

Het gaat hierbij bijvoorbeeld om je deelnemers doelgericht bij de hand te nemen bij het inoefenen van vaardigheden, en het begeleiden van transfergerichte rollenspelen waarin deelnemers een succeservaring opdoen.

Trainen op de Onderstroom

Nog verrassender was dat het trainen op de onderstroom van persoonlijke ontwikkeling minstens zo goed ging. Ook online bleek diepgang mogelijk. Voor sommige deelnemers werkt online trainen zelfs drempelverlagend om te kunnen reflecteren op zichzelf in een veilige thuisplek én in verbinding met de online trainingsgroep.

We trainden op mentale overtuigingen, weerstand en emoties in persoonlijke groei veranderingsprocessen. We inspireerden deelnemers om aan de slag te gaan met hun visie, waarden en kernkwaliteiten, en soms zelfs met hun persoonlijke missie in hun werk en leven.

Het was en is heerlijk om, juist in deze tijd van turbulente veranderingen en heel veel weerstand en emoties, te kunnen bijdragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen.

Leren Online Trainen met Impact?

Een boost voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling als trainer.

In de online training Trainen op de Boven- en Onderstroom verbreed je je trainers toolkit, vergroot je je online trainersvaardigheden en versterk je je persoonlijke impact als trainer, online en offline.

Leren Online Trainen met Impact?

 

Online Trainen met Impact

Uiteraard hebben we ook heel veel geleerd over de kneepjes van het trainersvak in een online classroom, over wat dit specifiek vraagt van je trainersvaardigheden, en over de (on)mogelijkheden van online trainingsprogramma’s. We hebben nieuwe werkvormen ontdekt en bedacht, inspiratie opgedaan bij anderen, en offline werkvormen omgezet naar online varianten.

En we zouden niet Blankestijn & Partners zijn als we daarbij niet diep in ons eigen groeiproces hadden gekeken. We hebben geworsteld met onze angsten, onzekerheden en diepgewortelde overtuigingen over hoe trainen eruit zou moeten zien. Niet dat deze als sneeuw voor de zon zijn verdwenen, maar toch kunnen we onze creativiteit, inspiratie en liefde voor het trainen en opleiden nu ook voluit inzetten in live online classrooms.

Trainen met impact vraagt ook online trainersvakmanschap en werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer. Wij hebben dat zelf weer voluit ervaren, en begeleiden jou graag naar een online trainer met impact.

Training Online Trainen op Bovenstroom en Onderstroom

Met heel veel plezier nodig ik trainers uit voor onze nieuwe Training: Online Trainen op Bovenstroom en Onderstroom. Hierin leer je niet alleen online trainen met de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel, maar krijg je ook een boost aan inspiratie voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling als offline trainer.

Post-HBO Trainer Opleiding inclusief online leren trainen

Wanneer je trainer wilt worden, of als trainer een uitgebreide update zoekt voor je vakmanschap, dan kun je terecht in onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid. Aan deze opleiding is inmiddels het online trainen toegevoegd aan het programma.

Meer leren?

Wanneer je online training wilt leren geven kun je bij Blankestijn & Partners terecht in de:

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis introductie workshops.

 

Meer weten over dit onderwerp?

We hebben regelmatig nieuwe blogs, nieuws en tips.

Volg ons op social media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Relevante artikelen


Onderwerpen

    Praat mee

    Om SPAM op mijn blog te voorkomen dien je eerst onderstaande in te vullen voordat je kunt reageren. Hopelijk blijf je geïnspireerd om je reactie te plaatsen!