Leary Academy

Roos van Leary specialist

De Leary Academy is dé specialist in de Roos van Leary.

Ze leiden trainers, coaches en managers op in het werken met de Roos van Leary, in basis- en verdiepende trainingen. Maar bovenal hebben zij zich het gedachtengoed van de Roos van Leary diepgaand eigen gemaakt.

Interactiesleutels voor het omgaan met lastige types

Veel mensen kennen de Roos van Leary als praktische tool voor het versterken van je eigen communicatie en het omgaan met interactieproblemen. De Roos van Leary biedt geweldige handvatten voor het trefzeker beïnvloeden allerhande lastige types.

Bert van Dijk heeft deze toepassing van het model in zijn wereldwijd verkochte boek ‘Beïnvloed anderen, begin bij jezelf’ helder beschreven.

Knellende patronen

Minder bekend, maar van grote toegevoegde waarde, zijn de inzichten van Bert van Dijk en Anne-Lies Hustings over de onderliggende persoonlijke patronen in de interactie met anderen. Zij noemen dit onze knellende patronen.

Wanneer je als trainer, coach of manager, anderen trefzeker wilt beïnvloeden vraagt dit niet alleen om effectief gedrag vanuit de interactiesleutel, maar ook om het onderzoeken van je eigen belemmerende gedachten en emoties.

Onze samenwerking is gebaseerd onze gemeenschappelijke visie op persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor het Stermodel van Blankestijn & Partners al snel werd geïntegreerd in de werkwijze van de Leary Academy.

Waar de interactiepatronen zich bevinden op het gedrag en omgevingsniveau, gaan de knellende patronen over het mentale, emotionele en fysieke ontwikkelingsniveau.

Verbinding met de Leary Academy

De diepe verbinding tussen Blankestijn & Partners en de Leary Academy is geworteld in onze zoektocht op het spirituele ontwikkelingsniveau.

  • Wat betekent het om te kijken naar interactiepatronen en het beïnvloeden van anderen, vanuit de visie dat we in wezen met alles en iedereen verbonden zijn?
  • Wanneer komen de stralen in het Stermodel vanuit onze Kern tot uiting in onze samenwerking met anderen en wanneer niet?

Je bent van harte welkom in deze zoektocht.

Leary Academy roos van leary

Training van Bert van Dijk bij Blankestijn & Partners

De Basistraining ‘Beïnvloed anderen, begin bij jezelf’ wordt door Bert van Dijk gegeven als onderdeel van onze Post-HBO trainer opleiding ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid’. Meld je aan voor deze inspirerende opleiding of kom langs op onze gratis kennismakingsworkshop ‘Trainen met het Stermodel’ om meer te leren over deze opleiding.


  • Leary Academy
  • Hogeschool Arnhem Nijmegen
  • Vendl
  • Professioneel begeleiden