Esther

Esther Broekman

Opleider

Leven is het meervoud van lef

Mijn achtergrond ligt in de ‘(bedrijfs)Communicatie’. Ik werkte acht jaar in een militaire functie binnen de communicatie- en voorlichtingstak van de Nederlandse Defensieorganisatie.

Om dichter bij het inspireren en ontwikkelen van mensen te komen, heb ik me vanaf 2006 verder geschoold op het gebied van coachen en trainen. In 2007 heb ik de KB&K-opleiding ´Trainen met hart en ziel®´ afgerond en aansluitend diverse aanvullende bijscholingen gevolgd op o.a. het gebied van dieptecoaching, loopbaancoaching, werken met voice dialoque.

Ik ben een train-de-coach specialist en haal veel uitdaging en lol uit het begeleiden van mensen in het coachingsvak.

Als een van de partners van Silvia Blankestijn verzorg ik de opleiding ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’. Ik ben opleider en richt mij met veel aandacht op het verwerven en ontwikkelen van het vakmanschap binnen coachingsland.

‘Warm met een pittig randje’: zo noemde een van mijn deelnemers me laatst.

Mijn missie: leef met Lef! Bij mijn werkwijze hoort veiligheid en persoonlijk contact. Speelse uitdaging, scherpe observaties, gerichte feedback en samen werken aan zichtbaar resultaat vanuit plezier maken, krijg je erbij. Ik doe bij mijn deelnemers en coachees altijd een beroep op ‘het lef in henzelf’ aan te boren. Ik geniet wanneer ik mensen kan inspireren om stappen in hun ontwikkeling te zetten als mens, als coach, als deelnemer.

Mijn favoriete thema’s en ervaring binnen training en coaching naast ‘Coachen met hart en ziel’: effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap.

Contact

Esther Broekman
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134