Floorke-Jutstra

Floorke Jutstra

Opleider, Intervisiebegeleider

Na mijn opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest als jeugdbeschermer. Een prachtig, maar pittig vak.
Werken met mensen vraagt veel zelfreflectie. Ik hou ervan om op mijn denken en handelen te reflecteren en zo te groeien als professional en mens.

Binnen de Jeugdbescherming kwam ik voor het eerst in aanraking met het trainersvak. Ik geniet van het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om daar mijn vak van te maken heb ik de opleidingen ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid’, ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid‘ en ‘Systemisch Teamcoach en Teamtrainer‘ bij Blankestijn & Partners gevolgd.

Binnen Blankestijn & Partners ben ik opleider, trainer en intervisiebegeleider in de trainersopleidingen. Zo draag ik bij aan het vakmanschap in het mooie vak van trainer, en ondersteun ik trainers om hun impact te vergroten in het werken met groepen.

Mijn stijl kenmerkt zich door speelse vastberadenheid. Vanuit het contact met de deelnemer en met een gezonde dosis humor kom ik snel tot de kern.

Contact

Floorke Jutstra
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317 425134