Frida de Koning

Frida de Koning

opleider, coach

‘Niet wat je overkomt, maar wat je besluit ermee te doen.’

Ik heb schoolmuziek en zang gestudeerd en was 20 jaar werkzaam in het onderwijs (VO en HBO Pabo, Conservatorium en Bedrijfseconomie). In 2008 heb ik muziek als vakgebied los gelaten (toen een groot verlies) n.a.v. een gehoorprobleem. Ik wilde uit de overlevingsstand en vond mijn nieuwe passie in de opleiding ‘Trainer en Coach met Ziel en Zakelijkheid’ bij Silvia Blankestijn.

Ik kon meteen aan de slag als trainer en coach op de hogeschool waar ik werkte. Ik voelde me toen zooo’n beginner! En juist dat gevoel heeft me veel opgeleverd. Want de patronen werden daardoor ook heel zichtbaar en dat wat ik los te laten had om nog meer congruent en liefdevol met mezelf en anderen om te gaan. Ik voel me dankbaar dat alles nu samenkomt, ook met mijn muziekachtergrond.

Ik heb altijd geweten dat ik mijn shit ga helen om zo licht mogelijk te leven. Voor mezelf, de relaties waarin ik groei,  (onze) kinderen en de toekomst. In mijn leven, werk, lichaam, be-stem-ming, gedachten en handelen merk ik meteen het positieve effect van het opruimen. En het systemisch gedachtengoed heeft hier een grote bijdrage aangeleverd.

Klanten beschrijven mij als structuur aanbrengend, lachend en serieus, concretiserend, confronterend, open en liefdevol. Ik coach en train op het gebied van loopbaan, re-integratie, stemgebruik & congruentie en zang.  In mijn werk ontmoet ik veel verschillende mensen, werkvelden, beroepen en culturen. Dit is een rijke toevoeging aan mijn innerlijke wereld en het houdt mij ook op mijn eigen pad. Ik groei graag een stukje met je samen op in de Opleiding Systemisch Loopbaancoach.

Contact

Frida de Koning
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134