Heleen ter Avest

Groei: van verwarring naar kracht en plezier

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik geïntrigeerd door de vraag waarom mensen doen wat ze doen en zijn zoals ze zijn. Waarom ik zelf reageer zoals ik doe. Een aantal “life events” beïnvloedden en vormden mij, en droegen bij aan mijn leerproces. Ik leerde hoe belangrijk het is om te doen wat ik – echt – wil doen. Dat gaf veel vrijheid, en minstens zoveel verantwoordelijkheid. Energie en kracht begonnen te stromen.

Begonnen in de logopedie, coachte ik ouders van kinderen met spraak-/taalproblematiek, en neurologiepatiënten en hun familie op het brede gebied van communicatie, verwerking en het opnieuw vinden van geestkracht en plezier. Vervolgens heb ik jarenlange ervaring opgedaan als managementondersteuner, o.a. binnen de zakelijke dienstverlening. Doel- en resultaatgerichtheid speelden daar een grote rol en – tot mijn verrassing –  dat gaf mij veel werkplezier.

Mijn vakbekwaamheid als coach heb ik ontwikkeld met o.a. de post-hbo-opleiding tot registercoach (bij Blankestijn en Partners) en de NLP Master-opleiding. Het is een meer dan prachtig vak – vanwege hetgeen je anderen kunt bieden én om wat het jouzelf als coach en als mens brengt aan continue groei.

 

Contact

Heleen ter Avest
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134