Jens van Tricht

Plezier met mensen en idealen

Als idealist leef ik vanuit het inzicht dat een betere wereld bij jezelf begint. In mijn persoonlijke en professionele bestaan richt ik me op de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij. Vanaf 2012 ook op de ontwikkeling van coaches in opleiding.

Ik studeerde politicologie, specialiseerde me binnen Vrouwenstudies in mannen en mannelijkheid, en volgde daarna de opleiding ‘Trainen met Hart en Ziel’ en verdiepte me o.a. in haptonomie.

Ik werkte als docent en projectleider bij Circus Elleboog in Amsterdam, stond voor de klas op het VMBO, begeleidde werkgroepen aan de Universiteit van Amsterdam en gaf workshops aan uiteenlopende groepen. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig trainer/coach/adviseur.

In training en coaching creƫer ik een veilige omgeving en daag ik uit op speelse wijze uit. Ik hou me bezig met wat mensen beweegt, met hoe ze bewegen, en wat ze teweeg brengen. Het lichaam speelt daarbij een centrale rol, in non-verbale communicatie, in zelfbewustzijn, in het uitdrukken van onderliggende emoties en patronen.

 

Contact

Jens van Tricht
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134