Madeline-van-Riemsdijk

Madeline van Riemsdijk

Opleider, trainer

Wat kan je doen als je bent vastgelopen, onzeker bent, of op zoek bent naar je passie? Dat zijn vragen waar ik altijd al nieuwsgierig naar ben geweest in contact met anderen.

In de tijd dat ik verpleegkundige was en later ook als adviseur en projectleider bij de GGD was ik vaak bezig met dit soort vraagstukken. Ik deed dit echter altijd ‘op gevoel’. De Post HBO Opleidingen ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid’, ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid’ en ‘Systemisch Teamcoach en Teamtrainer’ bij Blankestijn & Partners hebben mij geholpen om hier nog meer handen en voeten aan te geven. Een gouden zet, want ik doe nu wat ik het allerleukste vind: trainen en coachen van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Ik beleef veel plezier aan het coachen en trainen van mensen. Binnen Blankestijn & Partners geef ik onder andere de training ‘Intervisiebegeleider’ en ‘Feedback’.

Van deelnemers krijg ik vaak terug dat ik echte aandacht geef, goed kan luisteren en tot de kern van de vraag weet te komen. Ik weet een veilige sfeer te creëeren waardoor deelnemers open staan voor verandering en durven experimenteren met nieuw gedrag.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten bij Bankestijn & Partners!

 

Contact

Madeline van Riemsdijk
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317 425134