Marjolein Verkoijen

Marjolein Verkoijen

Trainer

Ruim 35 jaar heb ik met heel veel passie en plezier in de gezondheidszorg gewerkt; in verschillende functies en bij verschillende organisaties. Van uitvoerend, naar beleidsmatig en leidinggevend, in de Thuiszorg, bij de GGD en de laatste 13 jaar in de Palliatieve Terminale Zorg. Deskundigheidsbevordering – vanuit een innerlijke perspectief – heeft al die jaren voortdurend mijn aandacht gehad. Ik houd ervan om met elkaar te groeien in kennis en vakkundigheid en breng het motto: ‘een leven lang leren’, graag in praktijk.

Sinds 2015 ben ik mij serieus gaan bekwamen op het gebied van trainen en intervisiebegeleiding, en heb ik met veel enthousiasme en succes verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid’ bij Blankestijn & Partners.
Ervaring met trainen en intervisiebegeleiding heb ik met name bij VPTZ Nederland , het Ministerie van OCW en Alzheimer Nederland.

Ik breng bewustwording op gang, bied handvatten om gedrag aan te passen en laat ervaren welk effect dit heeft. Dit doe ik met aandacht voor ieders eigenheid en tempo, begripvol en met inzet van humor en lichtheid.
Deelnemers zeggen over mij: “Ze luistert rustig en aandachtig, laat iedereen in zijn/haar waarde en heeft een positieve energie”.

Binnen Blankestijn & Partners geef ik de training ‘Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid’ voor heel uiteenlopende organisaties.

 

Contact

Marjolein Verkoijen
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134