Mathhieu

Matthieu Veldhuis

Leercoach

Met overtuiging het onbekende verkennen

Ik heb veel lol in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, net zoveel lol als ik heb bij het ontwikkelen van mezelf. Ik heb van nature een sterke behoefte aan diepgang en hecht veel waarde aan integriteit. In mijn visie verdienen belemmeringen aandacht, maar dienen talenten op de voorgrond te worden geplaatst.

In mijn loopbaan heb ik veel verschillende gebieden verkend. Na het volgen van diverse studies, waaronder P&O en Psychologie, ben ik uiteindelijk afgestudeerd als scenarioschrijver aan de filmacademie en heb ik gewerkt in de reisindustrie en de jeugdzorg. Hier heb ik rijke en uiteenlopende ervaringen opgedaan in de ontwikkeling en begeleiding van groepen en individuen.

Verkennen en ontdekken doe ik nog steeds graag. Mijn fascinatie voor onontgonnen terrein uit zich ook in mijn passie om voor lange tijd de wildernis in te trekken en van moment naar moment te leven. Het gevoel niet te weten wat er voor je ligt maakt bij mij veel energie los.

Dat is ook wat mij aantrekt in het werken als coach. Mijn plezier zit er in om de vinger, op liefdevolle wijze, op de zere plek te leggen. Ik schijn authentiek, non conformistisch, nieuwsgierig, speels, positief/kritisch en oprecht te zijn. Daar zou ik zelfrelativering aan toe willen voegen.

Contact

Matthieu Veldhuis
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134