Willemien

Willemien Rietberg

Opleider, leercoach

Lef is: bang zijn en het toch doen.

Reflectie op denken en handelen is essentieel voor mij als trainer/coach. Van oudsher ligt daar mijn interesse. Daarom heb ik mij na de sociale academie met volle overtuiging op de studie filosofie geworpen. Mijn pragmatische kant nam na mijn afstuderen echter de overhand en ik heb jarenlang gewerkt binnen de jeugdhulpverlening.

In 2006 heb ik de switch gemaakt naar het trainerschap en coachen en heb ik bij Blankestijn & Partners de Post-HBO Opleidingen ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid‘ ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid‘, ‘Systemisch Teamcoach en Teamtrainer‘ en ‘Diepgaand Coachen‘ gevolgd.

Thematiek in mijn werk is het afstemmen op eigen kompas; stilstaan bij wat voor jou belangrijk is. Vanuit deze waarden je leven vorm geven. Dat is soms spannend en vraagt lef. In mijn coaching zal ik je uitdagen dit proces aan te gaan.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid. Ik schuw de diepgang niet en zet tegelijkertijd een flinke portie nuchter verstand in. Ik vind humor erg belangrijk; daarmee kunnen zware thema’s lichter worden gemaakt.

Contact

Willemien Rietberg
E-mail: info@ BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134