Ervaringen van Deelnemers

  1. Hidde Kielen
    Sociaal Ondernemers Uitvoeringsbrigade en Uitvoeringsbureau De Artisjok
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    25 maart 2021

    De opleiding heeft er voor gezorgd dat mijn trainingen krachtig zijn

    Ik wilde veel meer rendement halen uit mijn trainingsaanbod. De opleiding heeft mij geholpen aan mijn trainersskills, heeft mij vertrouwen gegeven in mijn handelen en heeft er voor gezorgd dat mijn trainingen krachtig zijn.
  2. John Obbens
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    15 maart 2021

    Ik neem het elke dag in positieve zin met me mee

    In de opleiding ervaar je coachingsmethodieken zonder dat het zweverig of klef wordt. Ik ben bewuster geworden van hoe ik mezelf in werk in consultancy en coaching inzet. Ik dacht een eind te zijn maar er bleek nog een hoop te leren in wat gewaarwording je kan brengen. Ik neem het elke dag in positieve zin mee.
  3. Esther Terink
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    30 april 2021

    Degelijke opleiding waarin werkvormen en coachings- en trainersvaardigheden worden behandeld

    Een degelijke opleiding waarbij niet alleen het systemische gedachtegoed en werkvormen worden behandeld maar ook coachings- en trainersvaardigheden.
  4. Jasmijn de Smit
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Vleugels gekregen om mijzelf als belangrijkste trainingsinstrument te zien

    De opleiding heeft me een basis gegeven voor mijn trainerschap maar ook vleugels om mezelf als belangrijkste trainingsinstrument te zien. Ik heb het vertrouwen gekregen te werken met het hier-en-nu, het proces de ruimte te geven en deelnemers liefdevol te confronteren indien nodig.
  5. Rinus Willemsen
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    23 september 2022

    Mensgericht en van hoofd naar hart

    Deze opleiding heeft me geholpen in mijn carrierewending van systeemgericht naar mensgericht en van hoofd naar hart.
  6. Frank Jansink
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    23 september 2022

    Mooie balans tussen theorie en praktijkoefeningen

    Zeer praktische en hands-on opleiding die veel inzicht geeft in wat coaching inhoudt en zelfinzicht geeft in jouw rol als coach. Mooie balans tussen theorie en praktijkoefeningen en begeleid door zeer ervaren begeleiders.
  7. Dolly Batenburg
    Interim Professional & Coach
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    21 september 2022

    Geleerd op de onderstroom verdiepende gesprekken te kunnen hebben

    Echt een aanbeveling! Met recht 'Ziel en Zakelijkheid'. Het heeft mij als mens verrijkt door op de onderstroom verdiepende gesprekken te kunnen houden en daarin de verschillende ontwikkelingsgebieden mee te nemen.
  8. Christoph Janzing
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    14 september 2022

    Een verrijking voor mijn professionele ontwikkeling als coach

    Een geweldige opleiding! Echt een verrijking voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en voor mijn professionele ontwikkeling als coach. Ontzettend veel geleerd. Bedankt Blankestijn en Partners en trainers! Ik raad deze cursus aan iedereen aan die wil leren coachen.
  9. Nienke Vissers
    Docent HBO Sportmarketing, Hogeschool Rotterdam
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    14 september 2022

    Ik voel me vrijer in mijn coachrol

    Vertrouwen gekregen in het 'niet alles perfect hoeven kunnen' als coach. Dat zorgt er nu voor dat ik me vrijer voel in mijn coachrol.
  10. Astrid de Beer
    Adviseur Leerwerkloket
    Opleiding Systemisch Loopbaancoach: Systemisch Werken in Loopbaancoaching
    28 september 2022

    Enorme verrijking voor mijn coachingstrajecten

    De opleiding Systemisch Loopbaancoaching is een enorme verrijking voor mijn coachingstrajecten. Dat waar je net niet de vinger op kon leggen, wordt zoveel duidelijk door de inzichten uit deze opleiding: aanrader!
  11. Fay Dicker
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    08 juli 2022

    In zeer korte tijd veel kennis opgedaan

    In zeer korte tijd veel kennis opgedaan.
  12. Francien
    Kinderfysiotherapeut bij Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    05 juli 2022

    Vol vertrouwen ga ik aan de slag met mijn eigen groep

    Een leerzame en praktische cursus om de technieken van intervisie geven onder de knie te krijgen. Vol vertrouwen ga ik aan de slag met mijn eigen groep.
  13. Barry van Straten
    Docent MBO en jeugdzorg specialist
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    02 juli 2022

    Een uitdagende training

    Een uitdagende training die mij veel in zichten heeft gegeven m.b.t. een eventuele rol als intervisor.
  14. Simone
    itsyou coaching training mediation
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    01 juli 2022

    Ik kan nu zelf als intervisiebegeleider mijn diensten aanbieden

    In de opleiding heb ik diverse vaardigheden geleerd om als intervisiebegeleider aan de slag te gaan. Diverse methodieken, groepsdynamica en jouw rol als intervisiebegeleider komen aan bod. Interessant vond ik het. Ik heb nu voldoende handvaten om zelf als intervisiebegeleider mijn diensten aan te bieden.
  15. Bernadette
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    30 juni 2022

    Een gedegen vakopleiding

    Een gedegen vakopleiding waarbij leren en kennisoverdracht hand in hand gaan.
  16. Cilia Gooijers
    Visio Onderwijs Breda
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    30 juni 2022

    Altijd prettig om je kennis binnen je werkveld te mogen verbreden.

    De Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid gevolgd en met een positief gevoel af mogen ronden. Mijn kennis is verbreed en hoop het toe te kunnen gaan passen bij collega's die vastlopen in casuïstiek binnen hun team. Altijd prettig om je kennis binnen je werkveld te mogen verbreden.
  17. Astrid Dankers
    Coördinerend begeleider bij Lunet
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    29 juni 2022

    De balans tussen praktijkopdrachten en theorie zit goed

    Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de coaching opleiding. De balans tussen praktijkopdrachten en theorie zit goed in elkaar. De informatie die je ontvangt is toepasbaar in de praktijk. De cursus is waardevol als je gaat starten met coaching of als je aan je eigen ontwikkeling wilt werken.
  18. Bart Achterberg
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    27 juni 2022

    Topopleiding voor trainers die het beste uit zichzelf willen halen

    Topopleiding voor trainers die het beste uit zichzelf willen halen, en als trainer het onderscheid willen maken,
  19. Katrien van Beurden
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    24 juni 2022

    Een uitstekende opleiding

    Een uitstekende opleiding voor wie wil starten of verdiepen op zijn trainers skills.
  20. Ron Verreck
    Scrum Master bij Tennt TSO
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    23 juni 2022

    Op mijn wenken bediend!

    Ik ben met de opleiding gestart omdat kennis wilde maken met systemisch werken en mijn blik op teamdynamiek wilde verruimen. Op beide onderdelen ben ik volledig op mijn wenken bediend!
  21. Marcel Hardeman
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 juni 2022

    Uitstekende opleiding!

    Uitstekende opleiding!
  22. Anne-Marie van der Pas
    Trainster en zelfstandig onderneemster
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    22 juni 2022

    De training heeft een goede balans in theorie en praktijk

    De training heeft een goede balans in theorie en praktijk, ik voel me nu zeker voor de groep staan. Ik kan een interactieve training ontwikkelen. De trainers zijn enthousiast en geven een constructieve feedback waar je echt iets mee kunt in de praktijk.
  23. Simon Hoex
    Muziektherapeut bij Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    22 juni 2022

    Handvaten om in de praktijk toe te passen

    Professionele en vakkundige training met veel handvaten qua theorie om in de praktijk toe te kunnen passen.
  24. Christiaan Mateman
    Controller bij KleurrijkWonen
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    21 juni 2022

    Krijgt zicht op je eigen ontwikkeling

    Zinvol! Je leert het groepsproces van intervisie begeleiden en krijgt zicht op je eigen ontwikkeling, win-win!
  25. Karin Langemeijer
    Beleidsadviseur
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    19 juni 2022

    Aandacht voor eigen persoonlijke ontwikkeling

    Mooi hoe in deze opleiding aandacht wordt gegeven aan je eigen persoonlijke ontwikkeling in relatie tot de tools die je leert gebruiken. Deze opleiding heeft mij de handvatten gegeven die ik zocht en waarmee ik ook buiten coachingssessies medewerkers goed kan ondersteunen.
  26. Rik Vollebregt
    Zelfstandig coach
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    15 juni 2022

    Praktijkgerichte heel fijn

    Voor mij als startend coach is vooral het praktijkgerichte heel fijn. Theorie lees je thuis, dus tijdens opleidingsdagen kun je lekker oefenen onder begeleiding en dan gaat het vinden van oefencoachees en daarmee aan de slag gaan, bijna vanzelf.
  27. Ine
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    15 juni 2022

    Veel tips en tricks ontvangen tijdens de cursus.

    Veel tips en tricks ontvangen tijdens de cursus. Herkenbaar, bruikbaar. Moet me wel aanzetten om er nu ook mee te gaan oefenen verder zodat ik me het eigen kan maken. Daar is een 3 daagse cursus te weinig voor…
  28. drs. R. van Leeuwen RA
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    15 juni 2022

    De opleiding weet je ogen te openen.

    De opleiding is inspirerend en weet je ogen te openen. Coach versus coachee is geen standaard open communicatie, maar gat dieper, waarbij het de kunst is om de coachee zelf al het werk te laten doen. De cursus geeft de coach hiervoor de tips en trucks.
  29. Sanne
    Sportpedagoog
    Cursus Train de Trainer
    26 mei 2022

    Fijne cursus om te leren hoe je een training ontwerpt en waarop je moet letten

    Fijne cursus om meer te leren over hoe je een training ontwerpt en waarop je daarbij moet letten. Ook fijn om meer zelfvertrouwen te krijgen in het geven van trainingen.
  30. Robert Beers
    Cursus Train de Trainer
    18 mei 2022

    Ik sta nu met zelfvertrouwen voor een groep

    Ik sta nu met zelfvertrouwen voor een groep en weet precies wat ik moet doen om de interactie erin te houden en te zorgen voor een prettige leeromgeving.
  31. Ab Albers
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    19 mei 2022

    Erg aan te bevelen om je toolkit te vergroten

    Een prettige, doelmatige en leerzame cursus. Erg aan te bevelen om je toolkit voor intervisiesbegeleiding te vergroten.
  32. Elly van Exel
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    18 mei 2022

    Toolbox als kunnen uitbreiden

    Met deze cursus heb ik mijn toolbox als teamcoach kunnen uitbreiden met verschillende intervisiemethodieken.
  33. Peter Jongsma
    Solution Architect bij NTT DATA Business Solutions
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    18 mei 2022

    Zeer toegankelijke training met open en professionele begeleiding

    De 3-daagse cursus Coachingsvaardigheden heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen mogelijkheden als coach en mentor. Het is een zeer toegankelijke training met een bijzonder open en professionele begeleiding.
  34. Kris Steegmans
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    18 mei 2022

    Aanrader voor elke beginnende coach!

    Bevestiging dat vanuit buikgevoel automatisch al een aantal dingen die ik doe echt coachen is. En anderzijds zeer bewust geworden van een aantal vitale aspecten uit het coachen die voor mij nog ongekend waren. Dat bewustzijn stelt me nu in staat hier aan te gaan werken en te groeien als coach! Waardevolle 3-daagse op een hele laagdrempelige en fijne manier! Aanrader voor elke beginnende coach!
  35. Berni Jansdam
    Strategisch Adviseur Directie en Bestuur bij Gemeente Utrecht
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    22 april 2022

    Overzichtelijke cursus!

    Overzichtelijke cursus, die niet al te veel tijd vraagt en toch prima resultaat oplevert. Veel geleerd!
  36. Lenneke Sufrain
    Trainer en Teamcoach in opleiding, Amarant
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    25 april 2022

    Een intense, snelle en zeker kwalitatieve cursus!

    Door de cursus ben ik theoretisch gaan begrijpen wat het vak 'coachen' precies inhoudt. Ik heb inzichten verworven hoe deze theorie toe te passen in de praktijk. Dit ook veelvuldig en op een veilige manier mogen oefenen op de cursusdagen, met de intervisiegroep en in eigen werkpraktijk. Een intense, snelle en zeker kwalitatieve cursus als je wil beginnen met coachen!
  37. Cora Westhoff
    Adviseur Informatie bij Gemeente Rheden
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 april 2022

    Een boeiende mix

    Een boeiende mix van zelfinzicht, inzicht in de medemens, toepasbare methoden en technieken, theorie en praktijk. Een verrijking!
  38. Nanda Bokel
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    07 april 2022

    Veel kennis en kunde opgedaan

    Deskundige trainers, prettige sfeer, veel kennis en kunde opgedaan.
  39. Inge
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    02 april 2022

    Als je wil groeien als trainer en als persoon is dit de perfecte opleiding.

    Deze opleiding heeft mij zowel op persoonlijk vlak als op trainersvlak een flinke ontwikkeling laten doormaken. De combinatie tussen veel oefenen en zelf theorie doornemen is erg fijn. Als je wil groeien als trainer en als persoon is dit de perfecte opleiding.
  40. Dorien Blanckenborg
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    13 maart 2022

    Ik kan het iedereen aanraden!

    Wat kun je veel leren en groeien in één jaar. Naast het opdoen van trainersvaardigheden, leer je ook over de inhoud van communicatie trainingen en heel veel over jezelf. Ik kan het iedereen aanraden!
  41. Mariken
    Hogeschool docent Utrecht Hogeschool
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    22 maart 2022

    Zelfvertrouwen vergroot en meer instrumenten om intervisie te geven

    De cursus wordt zeer adequaat ingebracht. Het heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en ook meer inzage en instrumenten gegeven om intervisie te geven. Fijn!
  42. Y. Kramer
    Ambulant Jeugdzorgwerker binnen Enver
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    21 maart 2022

    Door veel te oefenen heb ik mijzelf positief weten te ontwikkelen

    Training werd gegeven door Jeroen. Hij maakte een mooie vertaalslag van literatuur naar de praktijk. Door veel te oefenen met veel feedback heb ik mijzelf positief weten te ontwikkelen.
  43. Ruud Derkse
    Jeugdzorgwerker van Enver op OPDC Rotterdam Zuid
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    21 maart 2022

    Fijne balans tussen de theorie en praktijk

    Goede en interessante Training Intervisiebegeleider gehad. Fijne balans tussen de theorie en praktijk, met een kundige en betrokken trainer. 
  44. Jan Mandemaker
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    18 maart 2022

    Leren intervisie op een professionele manier te kunnen begeleiden

    Een leuke en leerzame training die interactief is en voldoende handvatten geeft om na de afronding, intervisie op een professionele manier te kunnen begeleiden.
  45. Rubi Hendriks
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    13 maart 2022

    Handvatten om groepen op verschillende niveaus te begeleiden

    De cursus Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid heeft mij weer meer handvatten aangereikt om als intervisor groepen op verschillende niveaus te kunnen begeleiden.
  46. Betty Tholen
    Teamcoach Lunetzorg
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    31 maart 2022

    Mezelf optimaal kunnen ontwikkelen

    B&P zou ik zeker aanbevelen. Ik heb de ziel en zakelijkheid ervaren tijdens de opleiding door zeer deskundige trainers waardoor ik mezelf optimaal heb kunnen ontwikkelen als systemisch teamcoach en teamtrainer.
  47. Mandy van de Wetering
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    16 maart 2022

    Verrijking voor je persoonlijke ontwikkeling als teamcoach

    De opleiding is echt een verrijking voor zowel je persoonlijke ontwikkeling als teamcoach als een mooie aanvulling op je tooling.
  48. Marjon Derksen
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    14 maart 2022

    Mijn lef om compassievol te confronteren heb ik ontwikkeld

    Ik heb geleerd om mijn natuurlijke houding van uitgaan van het positieve, soms even wat minder op de voorgrond te zetten. Mijn lef om compassievol te confronteren heb ik ontwikkeld en durf ik inmiddels in te zetten zonder twijfel.
  49. Maartje van Kuijeren
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    18 maart 2022

    Leer een stuk achtergrond en verdieping aanbrengen

    De Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid is een prettige manier om verschillende methodieken te leren kennen binnen de intervisie. Ook leer je een stuk achtergrond en verdieping aanbrengen. Het starten van een eigen intervisiegroep maakt deze opleiding nog meer effectief.
  50. Judith van der Zweerde
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    14 februari 2022

    Combinatie van theorie en praktijk

    Interessante cursus om door middel van een combinatie van theorie en praktijk meer verdieping aan je coachingsgesprekken te geven.
  51. Mayan Oomkes
    Adviseur sociaal domein bij Wyzer
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    16 februari 2022

    Een verrijking in de begeleiding

    Een verrijking in de begeleiding van trainees, het omgaan met collega's en als mens. van trainees, het omgaan met collega's en als mens.
  52. Martine Nijveld
    Predikante Protestantse Kerk
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    27 januari 2022

    Praktische cursus, breed toepasbaar

    Praktische cursus, breed toepasbaar, voor iedereen die met plezier met mensen werkt.
  53. Wendy Jorna
    Senior medewerker Bedrijfsvoering bij Avans Deeltijd
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    25 januari 2022

    Geleerd structuur aan te brengen in een coachingsgesprek

    Deze cursus heeft mij geleerd structuur aan te brengen in een coachingsgesprek. Je leert de juiste vragen te stellen waardoor de coachee eigenaarsschap neemt over het probleem.
  54. Rianne Verkerk
    Senior-verpleegkundige bij Spaarne Gasthuis
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    24 januari 2022

    Geleerd op een andere wijze te communiceren

    Tijdens de cursus heb ik geleerd om op een andere wijze met collega's en leerlingen te communiceren.
  55. Marc Reesink
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    24 januari 2022

    De cursus heeft mij een inkijk op het coachingsvak gegeven

    Leuke cursus met enthousiaste medecursisten. De cursus heeft mij een inkijk op het coachingsvak gegeven. Hoop nieuwe inzichten, tips die je ook in het dagelijks leven kan gebruiken.
  56. Eline van Schaijk
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    24 januari 2022

    Een leerzame, interessante driedaagse cursus

    Een leerzame, interessante driedaagse cursus waarbij je echt de basis van het coachen verkent, ontwikkelt en leert. Je krijgt alle handvatten om een begin te maken met het coachen.
  57. Eudice Jozephia
    Cursus Train de Trainer
    20 december 2021

    De training geeft een goed en compleet beeld

    Met deze training krijg je meer dan alleen maar basiskennis over de verschillende werkvormen en de opbouw van je eigen training. De training geeft een goed en compleet beeld van de do's en dont's bij het opzetten en geven van een goede training.
  58. Hans Wolf
    Cursus Train de Trainer
    13 december 2021

    Nuttige tips voor aanpak van trainingen

    De cursus heeft mij nuttige tips opgeleverd bij de aanpak van trainingen.
  59. Wijnand
    HSV
    Cursus Train de Trainer
    10 december 2021

    Veel geleerd over het trainersvak en over mijzelf als trainer

    Ik heb veel geleerd over het trainersvak en over mijzelf als trainer. En ook over omgaan met verschillende type deelnemers.
  60. Regina Snel
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    02 december 2021

    Zowel inhoudelijk als praktisch gericht

    Waardevolle training, zowel inhoudelijk als praktisch gericht.
  61. Laurens Bouw
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    01 december 2021

    Goed voor je zelfvertrouwen

    Een hele goede basis over wat Intervisie is en waarvoor je het kunt gebruiken. Ook wordt er veel geoefend wat goed is voor je zelfvertrouwen.
  62. Gaby Hutjes
    Coach/eigenaar bij stiltecoaching.nl
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 november 2021

    Mijn effectiviteit als coach is gegroeid

    Als coach wil je zelf ook blijven ontwikkelen en met de opleiding bij Blankestijn & Partners werkte ik heel gericht aan het buiten mijn comfortzone coachen. Mijn effectiviteit als coach is gegroeid, wat bijdraagt aan de veranderingsprocessen van mijn klanten.
  63. Jordy Janssen
    Cursus Train de Trainer
    23 november 2021

    Nieuwe mogelijkheden om trainingen te geven

    Deze cursus heeft mij veel nieuwe mogelijkheden opgeleverd om trainingen te geven en gaf me nog meer inzicht in mijn eigen vaardigheden als trainer. Ik kan deze cursus dan ook zeker aanbevelen.
  64. Arie Oskam
    Cursus Train de Trainer
    22 november 2021

    Deze cursus neemt je mee in de ontwikkeling van morgen

    Deze cursus neemt je mee in de ontwikkeling van morgen. De nieuwe ontdekkingen in de digitale wereld van trainen en de wijze van interactief kennis overdragen zijn groot. Om bij te blijven en om met veel lol en energie dit (docenten)werk te doen wil ik iedereen aanmoedigen, die in dit vakgebied zijn prestatie waardevol wil verhogen, deze cursus te volgen.
  65. Robin Oostveen
    Extern cursusleider Visueel Inspecteur Wegen en Wegbeheersystematiek bij Sweco Nederland B.V.
    Cursus Train de Trainer
    16 november 2021

    Geweldige training waar ik wat aan heb als trainer

    Op een open manier geleerd krijgen hoe je met onbekende middelen een presentatie kunt voorbereiden, door een andere leervorm te kiezen een nog effectievere cursus te kunnen geven en met de Roos van Leary problemen met cursisten systematisch op te lossen. Voor mij een geweldige training waar ik wat aan heb als trainer.
  66. Joost van de Laar
    Agile Coach bij ING
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    15 oktober 2021

    Meer impact maken

    Meer impact maken door uit te zoomen middels systemische krachten.
  67. Freek Dirkzwager
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    11 oktober 2021

    Persoonlijke ontwikkeling en aanleren vakmanschap

    Opleiding doet mijns inziens wat het belooft: persoonlijke ontwikkeling als teamcoach en aanleren en trainen vakmanschap. Met oprechte, betrokken en zeer kundige begeleiding.
  68. Kitty van Driel
    Teamcoach bij Amstelring
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    10 oktober 2021

    Een juiste balans in theorie en praktijk

    Mooie verdieping voor mijn werk. Een juiste balans in theorie en praktijk.
  69. Kees Timmers
    Coach Grow Coachnetwerk bij Rabobank
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 juli 2021

    Verdieping van mijn vaardigheden

    Deze opleiding bracht me een verfrissende verdieping van mijn vaardigheden.
  70. Annelies Koning
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    07 juli 2021

    Theorieën leren vertalen naar praktische vaardigheden

    Tijdens de cursus heb ik geleerd theorieën te vertalen naar praktische vaardigheden. Ik merk dat ik hierdoor nu met veel meer zelfvertrouwen aan het coachen ben!
  71. Silke Meijer
    Koninklijke Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    06 juli 2021

    Beter in staat in te spelen op wat nodig is in een groep

    Ik heb ervaren hoe veel houvast en structuur diverse methodes geven voor een goede intervisiebijeenkomst. Door zelf aan de slag te gaan met praktijksituaties krijg je inzicht, word je geconfronteerd met je eigen gedrag waardoor je beter in staat bent om in te spelen op datgene wat nodig is in een groep.
  72. Anja Artz
    Woningbouwvereniging Bergopwaarts
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    01 juli 2021

    Bewustwording verschillende mogelijkheden van communiceren

    Ik ben me heel bewust geworden van de verschillende mogelijkheden van communiceren en hoe je dit kunt inzetten om je doelen te bereiken. Deze training zou ik iedereen kunnen aanbevelen omdat je in je dagelijkse leven vaak niet stilstaat bij wat jouw manier van zeggen bij de ander oproept. Door deze training word je hiervan bewust.
  73. Denise
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    30 juni 2021

    Veel kunnen oefenen

    Een fijne cursus waarin je veel kan oefenen om het geleerde toe te passen.
  74. Patricia Nettenbreijer
    Medewerker advies bij Koninklijke Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    30 juni 2021

    Veel kennis en middels oefeningen ervaring opgedaan

    Opleiding gehad van top trainer Jeroen in een prettige open groep. Veel kennis en middels oefeningen ervaring opgedaan rondom intervisie en de rol van intervisiebegeleider. Het heeft me ook inzicht gekregen in mezelf, hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten.
  75. Marjolijn Verkoijen
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    30 juni 2021

    Vakkennis en plezier van trainen ondervonden

    Hoera ik ben een trainer!! Blankestijn en Partners hebben mij naast zeer veel vakkennis ook het plezier van trainen laten ondervinden.
  76. Jolise van Boxmeer
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    29 juni 2021

    Opleiders beheersen de theorie en verstaan het vak

    De opleiders zijn toppers die niet alleen de theorie beheersen maar ook hun vak verstaan en het vak op een enthousiaste, inspirerende, betrokken en veilige oordeelsvrije manier weten over te brengen. Silvia Blankestijn, Jeroen van den Dikkenberg en Searske Woudstra: Chapeau!
  77. Michelle Vos
    Behandelcoördinator bij Koninklijke Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    28 juni 2021

    Meer geleerd over mijn rol en vaardigheden als intervisor

    "Sterker door intervisie"; ik heb tijdens de training tot intervisiebegeleider meer geleerd over mijn rol en vaardigheden als intervisor, diverse intervisiemethodieken en groepsdynamiek in een intervisiegroep.
  78. Kirsten
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    21 juni 2021

    De kwaliteit lesstof en trainingsdagen hebben mijn basis gelegd

    De coachopleiding heeft mijn verwachtingen zeker gematcht. De kwaliteit in de lesstof en trainingsdagen hebben mijn basis gelegd als coach. Zeer veel dank aan alle trainers en medecursisten.
  79. Marijke Bos
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    21 juni 2021

    Gegroeid in mijn professionaliteit als coach en mens

    Door Blankestijn en Partners ben ik gegroeid in mijn professionaliteit als coach maar ook als mens. De kennis en kunde die ik heb opgedaan kan ik overal gebruiken. Het heeft mijn leven en dat van mijn omgeving verrijkt!
  80. Madieke Groefsema
    Talent Development Manager bij IPG Mediabrands
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    21 juni 2021

    Ervaar meer stevigheid en zelfvertrouwen als coach

    Een absolute aanrader wanneer je meer stevigheid en zelfvertrouwen wil ervaren als coach.
  81. Liesbeth Zwanepol-van den Berg
    Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld bij Sirjon
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    17 juni 2021

    Gebracht bij de kern van mijn leerproces

    De opleiding tot Post-HBO trainer bij Blankestijn, was afwisselend en diepgaand. De opleiders brachten mij bij de kern van mijn leerproces, daarvan uit kon ik gaan ontwikkelen.
  82. Janneke van Doren
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    17 juni 2021

    Een combinatie van theorie en oefenen in de praktijk

    De opleiding heeft mij de basis gegeven voor mijn ontwikkeling als coach. Een goede combinatie van theoretisch onderbouwing en veel oefenen in de praktijk. Met een goed gevulde gereedschapskist kan ik nu aan de slag als coach.
  83. Karen
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    17 juni 2021

    Veel oefenen in de praktijk!

    Top trainers en veel oefenen in de praktijk!!
  84. Ciel Wijsen
    Zelfstandig werkend trainer coach
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    11 juni 2021

    Ruggesteun in mijn werk als intervisiebegeleider

    Een training met veel persoonlijke feedback. Het geeft mij een ruggensteun in mijn werk als intervisiebegeleider.
  85. Michelle
    Cursus Train de Trainer
    07 juni 2021

    Geschikt voor startende trainer

    Leuke cursus vooral als startende trainer.
  86. Annemarie van Ooijen
    Trainer en Projectleider bij V&VN, beroepsvereniging voor Verpleegkundigen en Verzorgenden
    Cursus Train de Trainer
    03 juni 2021

    Je leert jezelf kennen als trainer

    Ik zocht een kort maar krachtige training om mijn online trainingen een 'boost' te geven. Dat is gelukt! In deze korte training waar veel tools voorbij komen en je jezelf leert kennen als trainer.
  87. Jan-Willem Ponjé
    Bedrijfsleider Innovatie & Ontwikkeling bij Coen Hagedoorn Bouwgroep
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    11 mei 2021

    Dieper inzicht in eigen drijfveren

    Dieper inzicht in eigen drijfveren en aandachtspunten waardoor beter in staat om mensen/teams tot waardevolle inzichten te laten komen die leiden tot vooruitgang/ontwikkeling.
  88. Johan Poelsma
    Software architect bij ICT group
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 april 2021

    Veel aandacht voor de mindset van de cursist

    Een erg nuttige cursus voor beginnende coaches. Behalve praktische vaardigheden en technieken is er ook veel aandacht voor de mindset van de cursist m.b.t. het coachen.
  89. Annemarie Rodenhuis
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 april 2021

    Gelijk toe te passen in de praktijk

    Praktische handvatten, gelijk toe te passen in de praktijk.
  90. Henk Beers
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    16 april 2021

    Mix van theorie en oefenen

    Veel van geleerd, van de ervaren trainer en de medecursisten. Mix van theorie en oefenen.
  91. Corine van der Sande
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    24 maart 2021

    De opleiding heeft mij handvatten én het vertrouwen gegeven

    De opleiding heeft mij handvatten én het vertrouwen gegeven om coachees van het begin tot het eind goed te begeleiden! Zeer waardevol wat ik in korte tijd heb geleerd. Veel waar voor je geld!
  92. Chris Haenen
    Verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Florence te 's-Hertogenbosch
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    16 maart 2021

    Geleerd kernachtig te coachen

    Het mooie is dat ik heb geleerd kernachtig te coachen en dat wil ik inzetten binnen de Gezondheidszorg.
  93. Marie-José Ruiken
    Procesbegeleider en Trainer bij de Provincie Gelderland.
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    16 maart 2021

    Ik kan de kennis prima gaan toepassen in onze organisatie

    De training heeft mij inzicht en kennis van het opzetten en begeleiden van trainingen bijgebracht. Dit kan ik nu prima gaan toepassen in onze organisatie. 
  94. Jan Schoppers
    Cursus Train de Trainer
    15 maart 2021

    Leerzame cursus met deskundige docent

    Verrassend leerzame cursus met een enthousiaste en deskundige docent
  95. Marjolein Roelofs Heyrmans
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    15 maart 2021

    Topniveau in een omgeving waar je je welkom voelt

    Ik ben blij te hebben voor deze goed uitgebalanceerde opleiding tussen zielenroerselen en de zakelijke kant. Topniveau in een omgeving waar je je welkom voelt en veilig voelt om te mogen experimenteren en fouten te mogen maken. Ik voel me na deze waardevolle opleiding een 'echte' coach.
  96. Mandy van de Wetering
    MvdW HR Partner, Coach en Trainer
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Een zeer doordachte opleiding

    Een zeer doordachte opleiding die alle facetten van het trainersvak belicht.
  97. Kilke van Buren
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Ik sta krachtiger in mijn schoenen als trainer

    Na het volgen van deze opleiding sta ik krachtiger in mijn schoenen als trainer. Doordat ik begeleid ben, ben ik dichter bij mijn trainingsmissie gekomen. Ik heb meer tools en mijn inzicht is ruim verbreed.
  98. Monique Stadler
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Goed geholpen mijn volgende stap te zetten

    De opleiding heeft mij heel goed geholpen mijn volgende stap in het trainingsveld te zetten.
  99. Albert de Jong
    Cursus Train de Trainer
    10 maart 2021

    Het heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten én valkuilen

    Deze cursus heeft me meer inzicht gegeven in mijn sterke kanten én valkuilen als cursusdocent. Door voor de groep te oefenen en feedback te krijgen weet ik nu veel beter wat er wel en niet werkt.
  100. Robbert Nijziel
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    08 maart 2021

    Voor wie het vak coachen goed in de vingers wil krijgen

    Wil je het vak coachen echt goed in de vingers krijgen, veel oefenen onder deskundige begeleiding en liefdevolle doch scherpe feedback? Dan is dit dé Post-HBO Opleiding die je moet kiezen.
  101. Hans Huizenga
    Coach / Peoplemanager bij PlanMen
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    06 maart 2021

    Je wordt je bewust van je kwaliteiten

    De opleiding heeft mij de instrumenten en vaardigheden aangereikt om het coachvak waardig in te vullen. Ik heb genoten van de opleiding, de inspirerende trainers en dierbare medecursisten. Als toetje leer je jezelf tijdens oefeningen en reflectie goed kennen. Je wordt je bewust van je kwaliteiten en leert deze beter te benutten.
  102. Jelle Abma
    Cursus Train de Trainer
    05 maart 2021

    Een cursus waar je wat aan hebt

    Een cursus waar je wat aan hebt om praktisch mensen te kunnen trainen en te motiveren.
  103. Jolanda Wessels - van Veen
    Leidinggevende HR Service Center en Opleidingen bij HVC
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    05 maart 2021

    De opleiding liet me zien dat je als trainer HET verschil kan maken

    De opleiding heeft mij laten zien dat je als trainer HET verschil kan maken. Er zit een goede opbouw in met afwisseling van theorie, oefenen en daadwerkelijk doen! Door feedback en reflectieopdrachten hebben we gewerkt aan zowel boven- als onderstroom. Mij is bijgebleven "een foutje met je hart erbij wordt je altijd vergeven"!
  104. Bas Hissel
    Cursus Train de Trainer
    03 maart 2021

    Relevante theorie en goede praktijkbegeleiding

    Wanneer je bijna zit vastgeroest in je vaste programma’s en routine daagt deze cursus je uit om eens wat nieuws te proberen. Aan de hand van relevante theorie en een goede praktijkbegeleiding word je uitgedaagd om je eigen werk kritisch onder de loep te nemen.
  105. S. Scholten
    Cursus Train de Trainer
    03 maart 2021

    Belangrijk te weten hoe je op persoonlijkheden kunt reageren

    Belangrijk om nu te weten wat voor mensen je in een cursus groep kunt verwachten en hoe je op verschillende persoonlijkheden kunt reageren.
  106. Jelle Postma
    Cursus Train de Trainer
    02 maart 2021

    Werk aan je kwaliteiten als trainer

    Leuke cursus waarbij je stap voor stap en praktijkgericht werkt aan je kwaliteiten als trainer.
  107. Joost van Bruggen
    Cursus Train de Trainer
    02 maart 2021

    Leer jezelf kennen als trainer

    Leer jezelf kennen als trainer, welke stijl past bij je en welke stijl past bij je deelnemers/cursisten? Dat kan heel anders zijn. Met veel praktische oefeningen leer je niet alleen wat past bij jou, maar ook bij je doelgroep. In deze cursus krijg je feilloos dat verschil uitgelegd en kan je in de praktijk verschillende stijlen toepassen.
  108. Mandy van de Wetering
    Coach/trainer/ HR partner bij MvdW HR Partner & Coach
    Post-HBO Opleiding Trainer-Coach met Ziel en Zakelijkheid
    19 februari 2021

    Het heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben als coach en trainer

    Met name de afwisseling in het programma door het voorbereiden van de theorie, het oefenen met een diversiteit aan werkvormen, de feedback van de trainers en medestudenten en zelfreflectie-opdrachten, heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben als coach en trainer en wat ik te bieden heb aan coachees en deelnemers.
  109. Evelien Plattel
    Radboud Health Academy
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    15 februari 2021

    Ik heb geleerd wat de kracht is maar ook wat valkuilen zijn

    De training heeft mij geholpen in mijn inzicht wanneer intervisie zinvol is, hoe je het opbouwt en begeleidt. Ik heb geleerd wat de kracht is, maar ook wat (mijn individuele) valkuilen zijn. Ik heb met werkvormen kennisgemaakt en kunnen oefenen. Kortom, ik heb er veel aan gehad.
  110. Hilke Holkenborg
    Trainer Laborijn
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    18 december 2020

    Ik kan nu mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen

    Mijn wens om effectieve trainingsprogramma’s te kunnen ontwikkelen en professionele trainingen te kunnen geven, waarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot leren en actie komen is in deze opleiding bereikt.
  111. Madelon Nonkes
    Operational Field Manager en Trainer bij AnyLinQ
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    18 december 2020

    Een succesvol zelfgemaakt programma geeft onwijs veel zelfvertrouwen

    Het ontwikkelen van een trainingsprogramma had ik voor deze opleiding nog nooit gedaan. Nu heb ik zelf een dagdeel training ontwikkeld. Dat een zelfgemaakt programma dan ook nog zo uitpakt als je voor ogen hebt, geeft mij onwijs veel energie en zelfvertrouwen.
  112. Ilse Tacoma
    Programma Manager AI/ (Team)Coach
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    18 december 2020

    Gedegen opleiding met praktische handvatten

    Gedegen opleiding die praktische handvatten geeft om teams systemisch te coachen.
  113. Elvira van Balen
    Adviseur L&O | Systemisch Teamcoach bij Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    18 december 2020

    Ervaar de meerwaarde van de systemische context

    Een aanrader voor teamcoaches die willen ervaren wat de meerwaarde is van de systemische context.
  114. Roswitha Schoonderwoerd
    HR Manager bij NEXUS Nederland
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    17 december 2020

    Op prachtige wijze gecoacht naar inzicht in het systemische werkveld

    Door een woud van informatie en mogelijkheden heeft Silvia ons op een prachtige en intense wijze weten te coachen naar inzicht in het systemische werkveld.
  115. Noortje Cremers
    Eigenaresse Cremers Coaching en Advies
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    17 december 2020

    Wat een krachtige systemische instrumenten leerden we

    Een opleiding om een verdiepende teamcoach te worden. Waar gaat het binnen een team echt over. Wat een krachtige systemische instrumenten leerden we.
  116. André Veeneman
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    15 december 2020

    De cursus heeft me sterk gemotiveerd

    De cursus heeft me sterk gemotiveerd voor coaching.
  117. Tessa
    Zelfstandig Projectleider
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    09 december 2020

    Meer vertrouwen gekregen om toe te passen

    Nieuwe inzichten verkregen, nieuwe praktische vaardigheden vergaard en meer vertrouwen om toe te passen.
  118. Monique van Ringelenstein
    Eigenaar/Secretariaatscoach bij Ringelenstein.com
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    09 december 2020

    Inzichten verkregen in mijn manieren

    Inzichten verkregen in mijn huidige manier van coachen.
  119. Christine Zwarts
    Teammanager Beroepsopleiden bij Pluryn
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    08 december 2020

    Kunnen oefenen met coachingsvaardigheden

    Meer inzicht verkregen en kunnen oefenen met coachingsvaardigheden.
  120. Elisabeth Klören
    Kenniswerker bij CROW
    Cursus Train de Trainer
    24 november 2020

    Prima balans tussen informatie voor “beginners” en gevorderden

    Prima balans tussen informatie voor "beginners" en oefeningen die ook voor de gevorderden interessant waren, goede docent.
  121. Sanne Nout
    Mede-eigenaar Mom Inc.
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    17 november 2020

    Echt resultaten bemerkt bij werknemers

    De training die ik gaf voor mijn eindexamen was ook direct de eerste grote verkoop die ik deed voor mijn bedrijf Mom Inc. In het evaluatiegesprek gaven de managers aan dat ze echt resultaten hadden bemerkt bij hun werknemers. Ze gaan nu kijken hoe we de training verder kunnen uitrollen.
  122. Danique Thuis
    Trainer en Trainingsacteur Thuis in Training & Theater
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    03 november 2020

    Je leert alles wat je nodig hebt om sterk in je schoenen te staan

    Zeer intensieve opleiding waar de lat hoog ligt en waarin je alles leert wat je nodig hebt om sterk in je schoenen te (gaan) staan als trainer! Je wordt op verschillende vlakken enorm uitgedaagd en dat maakt je des te trotser als je eenmaal het felbegeerde diploma in handen hebt!
  123. Rik Sivré
    NT2-coach bij ROC Nijmegen
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    16 juli 2020

    Je kan de geleerde theorie in de praktijk brengen en veel oefenen

    De opleiders zijn erg betrokken en geven directe feedback op een prettige manier. Ik merk dat ik in een korte tijd al veel heb geleerd. De opleidingsblokken zijn veelal praktijkgericht waardoor ik de geleerde theorie in de praktijk kan brengen en veel kan oefenen.
  124. Dick Dekker
    Adviseur/Begeleider Management Teams bij Quadraam
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    14 juli 2020

    B&P biedt een zeer gedegen opleiding

    B&P biedt een zeer gedegen opleiding. Tijdens de blokken, maar ook tijdens de intervisie, praktijkcoaching en leercoaching kun je je steeds praktisch verder ontwikkelen. De continue toepassing van methodieken op jezelf en je collega’s maakt een snelle leercurve mogelijk.
  125. Bea van Dorp
    HRM-adviseur en coach
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    25 november 2019

    Uitstekende balans in theorie en praktijk

    Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen enerzijds gezien het hoge niveau van de opleiding maar ook de uitstekende balans in theorie en praktijk en de kundige begeleiding.
  126. Guusje van Leeuwen
    Freelance Trainer
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    29 oktober 2019

    Een goede trainer kan het verschil maken

    Na de opleiding ben ik er van doordrongen dat een goede trainer het verschil kan maken, niet alleen een leuke (trainings)dag is van belang, maar nemen je deelnemers ook iets nieuws mee waar ze zelf mee aan de slag kunnen.
  127. Rein Meekels
    Coach / Trainer / Adviseur bij Gericht Coachen
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    15 oktober 2019

    De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ken

    De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ken. Ik zet mezelf nu krachtiger in als instrument tijdens coachtrajecten en sta krachtiger in het leven. De diversiteit aan werkvormen, die ik nu inzet, maken van mij een coach die op maat werkt.
  128. Mirjam Pels
    Trainer / Eigenaar Hands On Organizing
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    28 mei 2019

    Met een stevige basis aan de slag

    Als je een carrière switch tot trainer overweegt en met een stevige basis direct aan de slag wilt gaan, is de opleiding tot vaardigheidstrainer exact wat je nodig hebt!
  129. Ronald Karssies
    Projectleider en docentbegeleider Albeda
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    16 mei 2019

    Dit is een echte vakopleiding

    Dit is een echte vakopleiding waarin je je in driekwart jaar ontwikkeld tot professioneel coach. De trainingsdagen worden optimaal benut met oefening en feedback. Inspirererende trainers, intervisie, leercoaching praktijkcoaching.
  130. Ineke Weverling
    Trainer Transmuraal Netwerk Midden-Holland
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    10 april 2019

    Veel geleerd over het effect van mijn gedrag

    Veel geleerd! Vooral over het effect op de deelnemers van mijn gedrag en woordkeus als trainer.
  131. Gillian Engel
    Zelfstandig Ondernemer
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    08 april 2019

    Door de opleiding heb ik tools gekregen om een aansluitend programma te maken

    De opbouw en de praktische toepasbaarheid van de training in de praktijk zie ik als groot pluspunt. Door de opleiding heb ik tools gekregen om een programma te maken dat goed aansluit bij de deelnemers.
  132. Roger Heijthuijzen
    Opleidingsadviseur bij Enexis
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    05 april 2019

    Een opleiding waar je continu je eigen vaardigheden traint

    Niet alleen een top opleiding tot trainer, maar ook een opleiding waar je continu je eigen vaardigheden traint.
  133. Marloes Vermeer
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 januari 2021

    Goede kwaliteit training

    Goede kwaliteit training, kundige trainer!
  134. Robbert Huser
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    12 mei 2016

    Silvia drukt stempel op het vakmanschap van professionals

    Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden.
  135. Geja Vriend
    Eigenaar trainer Zelfvermogen
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 mei 2016

    Toewerken naar geven praktijktraining

    Het sterkste punt van de opleiding vind ik dat je stap voor stap toewerkt naar het zelf geven van een eindtraining. Daarnaast werk je aan je persoonlijke proces als trainer.
  136. Maartje Pellis
    Trainer/coach Key-trainingen
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 mei 2016

    Geweldig: afsluiten met 2-daagse praktijktraining

    Ik vind de opleiding goed opgezet, veel afwisseling en steeds weer verrassende elementen. De afsluiting met een eigen tweedaagse training vond ik geweldig.
  137. Guido Zoomers
    Projectmanager MOTO, Brandweer Zuid-Limburg
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    22 mei 2016

    Vastpakken en liefdevol confronteren

    In haar aanpak schroomt Silvia niet om deelnemers met zichzelf te confronteren. Dit doet ze met volle aandacht, respect en liefde en ze laat niet eerder los tot de deelnemer begint te bewegen in zijn ontwikkeling.
  138. Bianca Osinga
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    22 mei 2016

    Via diepgaand proces naar krachtig resultaat

    Een training volgen bij Blankestijn & Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt.
  139. Willeke Lankamp
    Lankamp Coaching
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    22 mei 2016

    Theorie, praktijk en leercoaching

    Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een 'flow' van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren.
  140. Sinanda Benjamins
    Trainer/coach GGZ Centraal
    Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid (Post-HBO, NOBCO en LVSC erkend)
    22 mei 2016

    Doelgericht ervaringsleren

    De opleiding is zeer doelgericht met volop ervaringsleren. Inspirerend en waardevol.
  141. Robbert Huser
    Zelfstandig trainer
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    24 mei 2016

    Vanuit compassie confronteren

    Silvia Blankestijn heeft de kracht, helderheid en doeltreffendheid om vanuit compassie de confrontatie niet uit de weg te gaan.