Ervaringen van Deelnemers

  1. Hidde Kielen
    Sociaal Ondernemers Uitvoeringsbrigade en Uitvoeringsbureau De Artisjok
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    25 maart 2021

    De opleiding heeft er voor gezorgd dat mijn trainingen krachtig zijn

    Ik wilde veel meer rendement halen uit mijn trainingsaanbod. De opleiding heeft mij geholpen aan mijn trainersskills, heeft mij vertrouwen gegeven in mijn handelen en heeft er voor gezorgd dat mijn trainingen krachtig zijn.
  2. Esther Terink
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    30 april 2021

    Degelijke opleiding waarin werkvormen en coachings- en trainersvaardigheden worden behandeld

    Een degelijke opleiding waarbij niet alleen het systemische gedachtegoed en werkvormen worden behandeld maar ook coachings- en trainersvaardigheden.
  3. John Obbens
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Ik neem het elke dag in positieve zin met me mee

    In de opleiding ervaar je coachingsmethodieken zonder dat het zweverig of klef wordt. Ik ben bewuster geworden van hoe ik mezelf in werk in consultancy en coaching inzet. Ik dacht een eind te zijn maar er bleek nog een hoop te leren in wat gewaarwording je kan brengen. Ik neem het elke dag in positieve zin mee.
  4. Jasmijn de Smit
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Vleugels gekregen om mijzelf als belangrijkste trainingsinstrument te zien

    De opleiding heeft me een basis gegeven voor mijn trainerschap maar ook vleugels om mezelf als belangrijkste trainingsinstrument te zien. Ik heb het vertrouwen gekregen te werken met het hier-en-nu, het proces de ruimte te geven en deelnemers liefdevol te confronteren indien nodig.
  5. Joost van de Laar
    Agile Coach bij ING
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    15 oktober 2021

    Meer impact maken

    Meer impact maken door uit te zoomen middels systemische krachten.
  6. Freek Dirkzwager
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    11 oktober 2021

    Persoonlijke ontwikkeling en aanleren vakmanschap

    Opleiding doet mijns inziens wat het belooft: persoonlijke ontwikkeling als teamcoach en aanleren en trainen vakmanschap. Met oprechte, betrokken en zeer kundige begeleiding.
  7. Kitty van Driel
    Teamcoach bij Amstelring
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    10 oktober 2021

    Een juiste balans in theorie en praktijk

    Mooie verdieping voor mijn werk. Een juiste balans in theorie en praktijk.
  8. Kees Timmers
    Coach Grow Coachnetwerk bij Rabobank
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 juli 2021

    Verdieping van mijn vaardigheden

    Deze opleiding bracht me een verfrissende verdieping van mijn vaardigheden.
  9. Annelies Koning
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    07 juli 2021

    Theorieën leren vertalen naar praktische vaardigheden

    Tijdens de cursus heb ik geleerd theorieën te vertalen naar praktische vaardigheden. Ik merk dat ik hierdoor nu met veel meer zelfvertrouwen aan het coachen ben!
  10. Silke Meijer
    Koninklijke Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    06 juli 2021

    Beter in staat in te spelen op wat nodig is in een groep

    Ik heb ervaren hoe veel houvast en structuur diverse methodes geven voor een goede intervisiebijeenkomst. Door zelf aan de slag te gaan met praktijksituaties krijg je inzicht, word je geconfronteerd met je eigen gedrag waardoor je beter in staat bent om in te spelen op datgene wat nodig is in een groep.
  11. Anja Artz
    Woningbouwvereniging Bergopwaarts
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    01 juli 2021

    Bewustwording verschillende mogelijkheden van communiceren

    Ik ben me heel bewust geworden van de verschillende mogelijkheden van communiceren en hoe je dit kunt inzetten om je doelen te bereiken. Deze training zou ik iedereen kunnen aanbevelen omdat je in je dagelijkse leven vaak niet stilstaat bij wat jouw manier van zeggen bij de ander oproept. Door deze training word je hiervan bewust.
  12. Denise
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    30 juni 2021

    Veel kunnen oefenen

    Een fijne cursus waarin je veel kan oefenen om het geleerde toe te passen.
  13. Patricia Nettenbreijer
    Medewerker advies bij Koninklijke Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    30 juni 2021

    Veel kennis en middels oefeningen ervaring opgedaan

    Opleiding gehad van top trainer Jeroen in een prettige open groep. Veel kennis en middels oefeningen ervaring opgedaan rondom intervisie en de rol van intervisiebegeleider. Het heeft me ook inzicht gekregen in mezelf, hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten.
  14. Marjolijn Verkoijen
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    30 juni 2021

    Vakkennis en plezier van trainen ondervonden

    Hoera ik ben een trainer!! Blankestijn en Partners hebben mij naast zeer veel vakkennis ook het plezier van trainen laten ondervinden.
  15. Jolise van Boxmeer
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    29 juni 2021

    Opleiders beheersen de theorie en verstaan het vak

    De opleiders zijn toppers die niet alleen de theorie beheersen maar ook hun vak verstaan en het vak op een enthousiaste, inspirerende, betrokken en veilige oordeelsvrije manier weten over te brengen. Silvia Blankestijn, Jeroen van den Dikkenberg en Searske Woudstra: Chapeau!
  16. Michelle Vos
    Behandelcoördinator bij Koninklijke Visio
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    28 juni 2021

    Meer geleerd over mijn rol en vaardigheden als intervisor

    "Sterker door intervisie"; ik heb tijdens de training tot intervisiebegeleider meer geleerd over mijn rol en vaardigheden als intervisor, diverse intervisiemethodieken en groepsdynamiek in een intervisiegroep.
  17. Kirsten
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    21 juni 2021

    De kwaliteit lesstof en trainingsdagen hebben mijn basis gelegd

    De coachopleiding heeft mijn verwachtingen zeker gematcht. De kwaliteit in de lesstof en trainingsdagen hebben mijn basis gelegd als coach. Zeer veel dank aan alle trainers en medecursisten.
  18. Marijke Bos
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    21 juni 2021

    Gegroeid in mijn professionaliteit als coach en mens

    Door Blankestijn en Partners ben ik gegroeid in mijn professionaliteit als coach maar ook als mens. De kennis en kunde die ik heb opgedaan kan ik overal gebruiken. Het heeft mijn leven en dat van mijn omgeving verrijkt!
  19. Madieke Groefsema
    Talent Development Manager bij IPG Mediabrands
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    21 juni 2021

    Ervaar meer stevigheid en zelfvertrouwen als coach

    Een absolute aanrader wanneer je meer stevigheid en zelfvertrouwen wil ervaren als coach.
  20. Liesbeth Zwanepol-van den Berg
    Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld bij Sirjon
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    17 juni 2021

    Gebracht bij de kern van mijn leerproces

    De opleiding tot Post-HBO trainer bij Blankestijn, was afwisselend en diepgaand. De opleiders brachten mij bij de kern van mijn leerproces, daarvan uit kon ik gaan ontwikkelen.
  21. Janneke van Doren
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    17 juni 2021

    Een combinatie van theorie en oefenen in de praktijk

    De opleiding heeft mij de basis gegeven voor mijn ontwikkeling als coach. Een goede combinatie van theoretisch onderbouwing en veel oefenen in de praktijk. Met een goed gevulde gereedschapskist kan ik nu aan de slag als coach.
  22. Karen
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    17 juni 2021

    Veel oefenen in de praktijk!

    Top trainers en veel oefenen in de praktijk!!
  23. Ciel Wijsen
    Zelfstandig werkend trainer coach
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    11 juni 2021

    Ruggesteun in mijn werk als intervisiebegeleider

    Een training met veel persoonlijke feedback. Het geeft mij een ruggensteun in mijn werk als intervisiebegeleider.
  24. Michelle
    Cursus Train de Trainer
    07 juni 2021

    Geschikt voor startende trainer

    Leuke cursus vooral als startende trainer.
  25. Annemarie van Ooijen
    Trainer en Projectleider bij V&VN, beroepsvereniging voor Verpleegkundigen en Verzorgenden
    Cursus Train de Trainer
    03 juni 2021

    Je leert jezelf kennen als trainer

    Ik zocht een kort maar krachtige training om mijn online trainingen een 'boost' te geven. Dat is gelukt! In deze korte training waar veel tools voorbij komen en je jezelf leert kennen als trainer.
  26. Jan-Willem Ponjé
    Bedrijfsleider Innovatie & Ontwikkeling bij Coen Hagedoorn Bouwgroep
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    11 mei 2021

    Dieper inzicht in eigen drijfveren

    Dieper inzicht in eigen drijfveren en aandachtspunten waardoor beter in staat om mensen/teams tot waardevolle inzichten te laten komen die leiden tot vooruitgang/ontwikkeling.
  27. Johan Poelsma
    Software architect bij ICT group
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 april 2021

    Veel aandacht voor de mindset van de cursist

    Een erg nuttige cursus voor beginnende coaches. Behalve praktische vaardigheden en technieken is er ook veel aandacht voor de mindset van de cursist m.b.t. het coachen.
  28. Annemarie Rodenhuis
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    19 april 2021

    Gelijk toe te passen in de praktijk

    Praktische handvatten, gelijk toe te passen in de praktijk.
  29. Henk Beers
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    16 april 2021

    Mix van theorie en oefenen

    Veel van geleerd, van de ervaren trainer en de medecursisten. Mix van theorie en oefenen.
  30. Corine van der Sande
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    24 maart 2021

    De opleiding heeft mij handvatten én het vertrouwen gegeven

    De opleiding heeft mij handvatten én het vertrouwen gegeven om coachees van het begin tot het eind goed te begeleiden! Zeer waardevol wat ik in korte tijd heb geleerd. Veel waar voor je geld!
  31. Chris Haenen
    Verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Florence te 's-Hertogenbosch
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    16 maart 2021

    Geleerd kernachtig te coachen

    Het mooie is dat ik heb geleerd kernachtig te coachen en dat wil ik inzetten binnen de Gezondheidszorg.
  32. Marie-José Ruiken
    Procesbegeleider en Trainer bij de Provincie Gelderland.
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    16 maart 2021

    Ik kan de kennis prima gaan toepassen in onze organisatie

    De training heeft mij inzicht en kennis van het opzetten en begeleiden van trainingen bijgebracht. Dit kan ik nu prima gaan toepassen in onze organisatie. 
  33. Jan Schoppers
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    15 maart 2021

    Leerzame cursus met deskundige docent

    Verrassend leerzame cursus met een enthousiaste en deskundige docent
  34. Marjolein Roelofs Heyrmans
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Topniveau in een omgeving waar je je welkom voelt

    Ik ben blij te hebben voor deze goed uitgebalanceerde opleiding tussen zielenroerselen en de zakelijke kant. Topniveau in een omgeving waar je je welkom voelt en veilig voelt om te mogen experimenteren en fouten te mogen maken. Ik voel me na deze waardevolle opleiding een 'echte' coach.
  35. Mandy van de Wetering
    MvdW HR Partner, Coach en Trainer
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Een zeer doordachte opleiding

    Een zeer doordachte opleiding die alle facetten van het trainersvak belicht.
  36. Kilke van Buren
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Ik sta krachtiger in mijn schoenen als trainer

    Na het volgen van deze opleiding sta ik krachtiger in mijn schoenen als trainer. Doordat ik begeleid ben, ben ik dichter bij mijn trainingsmissie gekomen. Ik heb meer tools en mijn inzicht is ruim verbreed.
  37. Monique Stadler
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    15 maart 2021

    Goed geholpen mijn volgende stap te zetten

    De opleiding heeft mij heel goed geholpen mijn volgende stap in het trainingsveld te zetten.
  38. Albert de Jong
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    10 maart 2021

    Het heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten én valkuilen

    Deze cursus heeft me meer inzicht gegeven in mijn sterke kanten én valkuilen als cursusdocent. Door voor de groep te oefenen en feedback te krijgen weet ik nu veel beter wat er wel en niet werkt.
  39. Robbert Nijziel
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    08 maart 2021

    Voor wie het vak coachen goed in de vingers wil krijgen

    Wil je het vak coachen echt goed in de vingers krijgen, veel oefenen onder deskundige begeleiding en liefdevolle doch scherpe feedback? Dan is dit dé Post-HBO Opleiding die je moet kiezen.
  40. Hans Huizenga
    Coach / Peoplemanager bij PlanMen
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    06 maart 2021

    Je wordt je bewust van je kwaliteiten

    De opleiding heeft mij de instrumenten en vaardigheden aangereikt om het coachvak waardig in te vullen. Ik heb genoten van de opleiding, de inspirerende trainers en dierbare medecursisten. Als toetje leer je jezelf tijdens oefeningen en reflectie goed kennen. Je wordt je bewust van je kwaliteiten en leert deze beter te benutten.
  41. Jelle Abma
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    05 maart 2021

    Een cursus waar je wat aan hebt

    Een cursus waar je wat aan hebt om praktisch mensen te kunnen trainen en te motiveren.
  42. Jolanda Wessels - van Veen
    Leidinggevende HR Service Center en Opleidingen bij HVC
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    05 maart 2021

    De opleiding liet me zien dat je als trainer HET verschil kan maken

    De opleiding heeft mij laten zien dat je als trainer HET verschil kan maken. Er zit een goede opbouw in met afwisseling van theorie, oefenen en daadwerkelijk doen! Door feedback en reflectieopdrachten hebben we gewerkt aan zowel boven- als onderstroom. Mij is bijgebleven "een foutje met je hart erbij wordt je altijd vergeven"!
  43. Bas Hissel
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    03 maart 2021

    Relevante theorie en goede praktijkbegeleiding

    Wanneer je bijna zit vastgeroest in je vaste programma’s en routine daagt deze cursus je uit om eens wat nieuws te proberen. Aan de hand van relevante theorie en een goede praktijkbegeleiding word je uitgedaagd om je eigen werk kritisch onder de loep te nemen.
  44. S. Scholten
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    03 maart 2021

    Belangrijk te weten hoe je op persoonlijkheden kunt reageren

    Belangrijk om nu te weten wat voor mensen je in een cursus groep kunt verwachten en hoe je op verschillende persoonlijkheden kunt reageren.
  45. Jelle Postma
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    02 maart 2021

    Werk aan je kwaliteiten als trainer

    Leuke cursus waarbij je stap voor stap en praktijkgericht werkt aan je kwaliteiten als trainer.
  46. Joost van Bruggen
    SOVON
    Cursus Train de Trainer
    02 maart 2021

    Leer jezelf kennen als trainer

    Leer jezelf kennen als trainer, welke stijl past bij je en welke stijl past bij je deelnemers/cursisten? Dat kan heel anders zijn. Met veel praktische oefeningen leer je niet alleen wat past bij jou, maar ook bij je doelgroep. In deze cursus krijg je feilloos dat verschil uitgelegd en kan je in de praktijk verschillende stijlen toepassen.
  47. Mandy van de Wetering
    Coach/trainer/ HR partner bij MvdW HR Partner & Coach
    Post-HBO Opleiding Trainer-Coach met Ziel en Zakelijkheid
    19 februari 2021

    Het heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben als coach en trainer

    Met name de afwisseling in het programma door het voorbereiden van de theorie, het oefenen met een diversiteit aan werkvormen, de feedback van de trainers en medestudenten en zelfreflectie-opdrachten, heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben als coach en trainer en wat ik te bieden heb aan coachees en deelnemers.
  48. Evelien Plattel
    Radboud Health Academy
    Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid
    15 februari 2021

    Ik heb geleerd wat de kracht is maar ook wat valkuilen zijn

    De training heeft mij geholpen in mijn inzicht wanneer intervisie zinvol is, hoe je het opbouwt en begeleidt. Ik heb geleerd wat de kracht is, maar ook wat (mijn individuele) valkuilen zijn. Ik heb met werkvormen kennisgemaakt en kunnen oefenen. Kortom, ik heb er veel aan gehad.
  49. Hilke Holkenborg
    Trainer Laborijn
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    18 december 2020

    Ik kan nu mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen

    Mijn wens om effectieve trainingsprogramma’s te kunnen ontwikkelen en professionele trainingen te kunnen geven, waarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot leren en actie komen is in deze opleiding bereikt.
  50. Madelon Nonkes
    Operational Field Manager en Trainer bij AnyLinQ
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    18 december 2020

    Een succesvol zelfgemaakt programma geeft onwijs veel zelfvertrouwen

    Het ontwikkelen van een trainingsprogramma had ik voor deze opleiding nog nooit gedaan. Nu heb ik zelf een dagdeel training ontwikkeld. Dat een zelfgemaakt programma dan ook nog zo uitpakt als je voor ogen hebt, geeft mij onwijs veel energie en zelfvertrouwen.
  51. Ilse Tacoma
    Programma Manager AI/ (Team)Coach
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    18 december 2020

    Gedegen opleiding met praktische handvatten

    Gedegen opleiding die praktische handvatten geeft om teams systemisch te coachen.
  52. Elvira van Balen
    Adviseur L&O | Systemisch Teamcoach bij Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    18 december 2020

    Ervaar de meerwaarde van de systemische context

    Een aanrader voor teamcoaches die willen ervaren wat de meerwaarde is van de systemische context.
  53. Roswitha Schoonderwoerd
    HR Manager bij NEXUS Nederland
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    17 december 2020

    Op prachtige wijze gecoacht naar inzicht in het systemische werkveld

    Door een woud van informatie en mogelijkheden heeft Silvia ons op een prachtige en intense wijze weten te coachen naar inzicht in het systemische werkveld.
  54. Noortje Cremers
    Eigenaresse Cremers Coaching en Advies
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    17 december 2020

    Wat een krachtige systemische instrumenten leerden we

    Een opleiding om een verdiepende teamcoach te worden. Waar gaat het binnen een team echt over. Wat een krachtige systemische instrumenten leerden we.
  55. André Veeneman
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    15 december 2020

    De cursus heeft me sterk gemotiveerd

    De cursus heeft me sterk gemotiveerd voor coaching.
  56. Tessa
    Zelfstandig Projectleider
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    09 december 2020

    Meer vertrouwen gekregen om toe te passen

    Nieuwe inzichten verkregen, nieuwe praktische vaardigheden vergaard en meer vertrouwen om toe te passen.
  57. Monique van Ringelenstein
    Eigenaar/Secretariaatscoach bij Ringelenstein.com
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    09 december 2020

    Inzichten verkregen in mijn manieren

    Inzichten verkregen in mijn huidige manier van coachen.
  58. Christine Zwarts
    Teammanager Beroepsopleiden bij Pluryn
    Cursus Praktische Coachingsvaardigheden, Europees EMCC en NOBCO erkend
    08 december 2020

    Kunnen oefenen met coachingsvaardigheden

    Meer inzicht verkregen en kunnen oefenen met coachingsvaardigheden.
  59. Elisabeth Klören
    Kenniswerker bij CROW
    Cursus Train de Trainer
    24 november 2020

    Prima balans tussen informatie voor “beginners” en gevorderden

    Prima balans tussen informatie voor "beginners" en oefeningen die ook voor de gevorderden interessant waren, goede docent.
  60. Sanne Nout
    Mede-eigenaar Mom Inc.
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    17 november 2020

    Echt resultaten bemerkt bij werknemers

    De training die ik gaf voor mijn eindexamen was ook direct de eerste grote verkoop die ik deed voor mijn bedrijf Mom Inc. In het evaluatiegesprek gaven de managers aan dat ze echt resultaten hadden bemerkt bij hun werknemers. Ze gaan nu kijken hoe we de training verder kunnen uitrollen.
  61. Danique Thuis
    Trainer en Trainingsacteur Thuis in Training & Theater
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    03 november 2020

    Je leert alles wat je nodig hebt om sterk in je schoenen te staan

    Zeer intensieve opleiding waar de lat hoog ligt en waarin je alles leert wat je nodig hebt om sterk in je schoenen te (gaan) staan als trainer! Je wordt op verschillende vlakken enorm uitgedaagd en dat maakt je des te trotser als je eenmaal het felbegeerde diploma in handen hebt!
  62. Rik Sivré
    NT2-coach bij ROC Nijmegen
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    16 juli 2020

    Je kan de geleerde theorie in de praktijk brengen en veel oefenen

    De opleiders zijn erg betrokken en geven directe feedback op een prettige manier. Ik merk dat ik in een korte tijd al veel heb geleerd. De opleidingsblokken zijn veelal praktijkgericht waardoor ik de geleerde theorie in de praktijk kan brengen en veel kan oefenen.
  63. Dick Dekker
    Adviseur/Begeleider Management Teams bij Quadraam
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    14 juli 2020

    B&P biedt een zeer gedegen opleiding

    B&P biedt een zeer gedegen opleiding. Tijdens de blokken, maar ook tijdens de intervisie, praktijkcoaching en leercoaching kun je je steeds praktisch verder ontwikkelen. De continue toepassing van methodieken op jezelf en je collega’s maakt een snelle leercurve mogelijk.
  64. Bea van Dorp
    HRM-adviseur en coach
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    25 november 2019

    Uitstekende balans in theorie en praktijk

    Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen enerzijds gezien het hoge niveau van de opleiding maar ook de uitstekende balans in theorie en praktijk en de kundige begeleiding.
  65. Guusje van Leeuwen
    Freelance Trainer
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    29 oktober 2019

    Een goede trainer kan het verschil maken

    Na de opleiding ben ik er van doordrongen dat een goede trainer het verschil kan maken, niet alleen een leuke (trainings)dag is van belang, maar nemen je deelnemers ook iets nieuws mee waar ze zelf mee aan de slag kunnen.
  66. Rein Meekels
    Coach / Trainer / Adviseur bij Gericht Coachen
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    15 oktober 2019

    De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ken

    De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ken. Ik zet mezelf nu krachtiger in als instrument tijdens coachtrajecten en sta krachtiger in het leven. De diversiteit aan werkvormen, die ik nu inzet, maken van mij een coach die op maat werkt.
  67. Mirjam Pels
    Trainer / Eigenaar Hands On Organizing
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    28 mei 2019

    Met een stevige basis aan de slag

    Als je een carrière switch tot trainer overweegt en met een stevige basis direct aan de slag wilt gaan, is de opleiding tot vaardigheidstrainer exact wat je nodig hebt!
  68. Ronald Karssies
    Projectleider en docentbegeleider Albeda
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    16 mei 2019

    Dit is een echte vakopleiding

    Dit is een echte vakopleiding waarin je je in driekwart jaar ontwikkeld tot professioneel coach. De trainingsdagen worden optimaal benut met oefening en feedback. Inspirererende trainers, intervisie, leercoaching praktijkcoaching.
  69. Ineke Weverling
    Trainer Transmuraal Netwerk Midden-Holland
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    10 april 2019

    Veel geleerd over het effect van mijn gedrag

    Veel geleerd! Vooral over het effect op de deelnemers van mijn gedrag en woordkeus als trainer.
  70. Gillian Engel
    Zelfstandig Ondernemer
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    08 april 2019

    Door de opleiding heb ik tools gekregen om een aansluitend programma te maken

    De opbouw en de praktische toepasbaarheid van de training in de praktijk zie ik als groot pluspunt. Door de opleiding heb ik tools gekregen om een programma te maken dat goed aansluit bij de deelnemers.
  71. Roger Heijthuijzen
    Opleidingsadviseur bij Enexis
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    05 april 2019

    Een opleiding waar je continu je eigen vaardigheden traint

    Niet alleen een top opleiding tot trainer, maar ook een opleiding waar je continu je eigen vaardigheden traint.
  72. Marloes Vermeer
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 januari 2021

    Goede kwaliteit training

    Goede kwaliteit training, kundige trainer!
  73. Robbert Huser
    Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid
    12 mei 2016

    Silvia drukt stempel op het vakmanschap van professionals

    Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden.
  74. Geja Vriend
    Eigenaar trainer Zelfvermogen
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 mei 2016

    Toewerken naar geven praktijktraining

    Het sterkste punt van de opleiding vind ik dat je stap voor stap toewerkt naar het zelf geven van een eindtraining. Daarnaast werk je aan je persoonlijke proces als trainer.
  75. Maartje Pellis
    Trainer/coach Key-trainingen
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    22 mei 2016

    Geweldig: afsluiten met 2-daagse praktijktraining

    Ik vind de opleiding goed opgezet, veel afwisseling en steeds weer verrassende elementen. De afsluiting met een eigen tweedaagse training vond ik geweldig.
  76. Guido Zoomers
    Projectmanager MOTO, Brandweer Zuid-Limburg
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    22 mei 2016

    Vastpakken en liefdevol confronteren

    In haar aanpak schroomt Silvia niet om deelnemers met zichzelf te confronteren. Dit doet ze met volle aandacht, respect en liefde en ze laat niet eerder los tot de deelnemer begint te bewegen in zijn ontwikkeling.
  77. Bianca Osinga
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    22 mei 2016

    Via diepgaand proces naar krachtig resultaat

    Een training volgen bij Blankestijn & Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt.
  78. Willeke Lankamp
    Lankamp Coaching
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    22 mei 2016

    Theorie, praktijk en leercoaching

    Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een 'flow' van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren.
  79. Sinanda Benjamins
    Trainer/coach GGZ Centraal
    Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid
    22 mei 2016

    Doelgericht ervaringsleren

    De opleiding is zeer doelgericht met volop ervaringsleren. Inspirerend en waardevol.
  80. Robbert Huser
    Zelfstandig trainer
    Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer
    24 mei 2016

    Vanuit compassie confronteren

    Silvia Blankestijn heeft de kracht, helderheid en doeltreffendheid om vanuit compassie de confrontatie niet uit de weg te gaan.