Blankestijn & Partners
Liefdevol en op het scherpst van de snede ontwikkelen

Onze passie is het opleiden van bezielde en bekwame trainers, coaches en teamcoaches, die vanuit hun eigenheid impact hebben op de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Wij werken vanuit onze visie op trainen en coachen ‘met Ziel en Zakelijkheid’, gebaseerd op 3 pijlers:

  • Verdiepend vakmanschap: Trainen, coachen en teamcoachen is een vak. We dagen je liefdevol en op het scherpst van de snede uit om dit gedegen in de vingers te krijgen met gerichte oefensituaties.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Als coach, trainer of teamcoach ben je zelf het belangrijkste instrument. We gaan met je op avontuur om je persoonlijke impact te vergroten.
  • Systemische context: De omgeving beïnvloedt het realiseren van gedragsverandering. Wij houden ervan om zichtbare resultaten in de praktijk te realiseren.

Wij geloven dat het voor duurzame verandering nodig is om mensen, teams en organisaties te begeleiden op de bovenstroom en de onderstroom. Hierbij gebruiken we het door Silvia Blankestijn ontwikkelde ‘Stermodel van de 6 ontwikkelingsniveaus’ als werk- en denkkader.

We begeleiden je veel plezier op je pad naar een bezielde en vakbekwame trainer, coach en/of teamcoach, en zien er naar uit je te ontmoeten!

Namens het team,
Silvia Blankestijn

Bij ons ga je het avontuur aan
met jezelf, in contact met anderen.

Kennismaken met Blankestijn en Partners

…ook online

Wij dagen je doelgericht uit om te groeien

Oprichter Silvia Blankestijn, NOBTRA Trainer van het Jaar 2015-16, staat voor 'opleiden met ziel en zakelijkheid'. Samen met haar team begeleidt ze je om maximaal te groeien.

Ervaringen van cursisten

Meer ervaringen

Blankestijn & Partners werkt samen met

  • Professioneel begeleiden