Jeroen van den Dikkenberg

Opleidingscoördinator, coach, trainer

Pas als je een stap hebt gezet, wordt de volgende zichtbaar.

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker, waarbij ik gespecialiseerd ben in systeemgericht werken. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken als maatschappelijk werker en naast mijn werk heb ik een HBO opleiding tot stylist en ontwerper gedaan.

In mijn werk heb ik veel verschillende “stappen” gezet als OR-lid, medewerker huiselijk geweld, maatschappelijk werker en staffunctionaris deskundigheidsbevordering, maar  mijn passie vond ik in het werken met de dynamiek van groepen en teams.

Mijn inspiratie vind ik in het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.  Om daar mijn werk van te maken, heb ik de opleiding ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid” gevolgd bij Blankestijn & Partners.

Binnen Blankestijn & Partners ben ik o.a. opleider in de coachingsopleiding, (leer)coach en trainer op het gebied van zelfsturende teams.

Mijn trainers-en coachschap typeert zich als “zachte kracht”. Ik zet de deelnemer aan het denken door mijn vragen en interventies en ga de confrontatie daarbij niet uit de weg.

Contact

Jeroen van den Dikkenberg
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134