Jeroen-van-den-Dikkenberg

Jeroen van den Dikkenberg

Opleidingscoördinator, coach, trainer

Pas als je een stap hebt gezet, wordt de volgende zichtbaar.

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker, waarbij ik gespecialiseerd ben in systeemgericht werken. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken als maatschappelijk werker en naast mijn werk heb ik een HBO opleiding tot stylist en ontwerper gedaan.

In mijn werk heb ik veel verschillende “stappen” gezet als OR-lid, medewerker huiselijk geweld, maatschappelijk werker en staffunctionaris deskundigheidsbevordering, maar  mijn passie vond ik in het werken met de dynamiek van groepen en teams.

Mijn inspiratie vind ik in het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.  Om daar mijn werk van te maken, heb ik de Post-HBO Opleidingen ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid‘ ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid‘, ‘Systemisch Teamcoach en Teamtrainer‘ en ‘Diepgaand Coachen‘ gevolgd bij Blankestijn & Partners.

Binnen Blankestijn & Partners ben ik opleidingcoördinator, opleider en supervisor in de open opleidingen in coachen, trainen en teamcoachen. Daarnaast ben ik opleider en trainer in in-company trajecten als ‘Van manager naar teamcoach van zelfsturende teams‘.

Mijn trainers-en coachschap typeert zich als “zachte kracht”. Ik zet de deelnemer aan het denken door mijn vragen en interventies en ga de confrontatie daarbij niet uit de weg.

Contact

Jeroen van den Dikkenberg
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134