Linda de Vos

Linda de Vos

Opleider

Mijn passie is om mensen te laten groeien vanuit wie zij zijn.

Ontwikkelen vanuit jouw unieke talenten, levenservaringen en drijfveren zodat jij blijvend resultaat hebt van jouw training en/of coaching. Hierbij hecht ik waarde aan de balans tussen denken, voelen en doen, passend bij jouw primaire voorkeur en tegelijkertijd stimuleer ik je om nieuwe manieren te ontdekken, te oefenen, te evalueren en nog beter te maken.

Ik ben geaccrediteerd als NOBCO Senior Practitioner Coach, omdat ik veel waarde hecht aan de professionaliteit van het coachvak, én mijzelf continue wil blijven evalueren en ontwikkelen.
Daarnaast ben ik Certified Transactional Analyst – Counseling (onder contract). Transactionele Analyse is voor mij het fundament van mijzelf en mijn werk. Dit betekent dat ik veel waarde hecht aan een veilige leeromgeving waar gelijkwaardigheid, oordeelsvrijheid en onderzoekend leren centraal staan.

Mijn persoonlijke doel is om in training en coaching inspirerende, zorgvuldige en duurzame inzichten aan jou mee te geven, waardoor je jouw wensen daadwerkelijk kunt realiseren.

Binnen Blankestijn & Partners ben ik met trots docent in de NOBCO en LVSC erkende Post-HBO opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid, op het thema ‘De beroepspraktijk van de coach’. Ik deel met veel plezier mijn ervaring en expertise, en kijk ernaar uit om je te ondersteunen bij jouw reis naar zelfontplooiing en levensgeluk!

Contact

Linda de Vos
E-mail: info@bpopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134