Silvia Blankestijn

Directeur, hoofdopleider

Buiten je comfortzone leer je het meest.

Ik houd van het opleiden van trainers, coaches en managers, en wil hen graag maximaal toerusten om anderen te begeleiden in hun persoonlijk leiderschap binnen teams en organisaties. Ik richt me hierbij zowel op de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van de trainer, coach of manager.

Als nuchter en beta-georienteerd student volgde ik de studie Biologie aan de Landbouwuniversiteit, waar ik me specialiseerde in voorlichtingskunde en het geven van trainingen.

Daarna volgde ik o.a. een opleiding Gestalt- en transpersoonlijke psychotherapie bij Centrum Boswijk, Transactionele Analyse bij Piet Weisfelt en Familieopstellingen bij Phoenix. Naast mijn groei in vakmanschap betekende dit ook een persoonlijke groeiweg.

Ik houd van diepgang gecombineerd met praktische resultaten, ooit door een coachee benoemd als een spirituele no-nonsense aanpak. Ik heb een scherpe analyse, haal mensen graag uit hun comfortzone waar deze niet effectief is, ben liefdevol en praktijkgericht.

Vol trots draag ik de titel Trainer van het Jaar 2015-16, gebaseerd op mijn bijdrage aan het trainersvak, en mijn werkwijze waarbij ik mensen het vakmanschap zeer gedegen leer en ze anderzijds uitdaag tot een wezenlijke persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben de inspirator en inhoudelijk ontwikkelaar van Blankestijn & Partners, werk graag samen met mijn partners, schrijf boeken en geniet van het opleiderschap. Ik ontmoet je graag in een van onze opleidingen!

Contact

Silvia Blankestijn
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134