Silvia-Blankestijn

Silvia Blankestijn

Directeur, hoofdopleider

Buiten je comfortzone leer je het meest.

Ik houd van het opleiden van trainers, coaches en teamcoaches, en wil hen graag maximaal toerusten om het beste uit mensen en teams te halen binnen de context van organisaties. Ik richt me hierbij zowel op de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van de trainer, coach of teamcoach. En leer je trainen, coachen of teamcoachen op de bovenstroom en de onderstroom van veranderingsprocessen.

Als nuchter en beta-georienteerd student volgde ik de studie Biologie aan de Landbouwuniversiteit, waar ik me specialiseerde in voorlichtingskunde en het geven van trainingen.
Daarna volgde ik o.a. een opleiding Gestalt- en transpersoonlijke psychotherapie bij Centrum Boswijk, Transactionele Analyse bij Piet Weisfelt, Familieopstellingen bij Phoenix en Organisatieopstellingen bij het Hellinger Instituut. Naast mijn groei in vakmanschap betekende dit ook een persoonlijke groeiweg.

Ik houd van diepgang gecombineerd met praktische resultaten, ooit door een coachee benoemd als een spirituele no-nonsense aanpak. Ik heb een scherpe analyse, haal mensen graag uit hun comfortzone waar deze niet effectief is, ben liefdevol en praktijkgericht.

Vol trots draag ik de titel Trainer van het Jaar 2015-16, gebaseerd op mijn bijdrage aan het trainersvak, en mijn werkwijze waarbij ik mensen het vakmanschap zeer gedegen leer en ze anderzijds uitdaag tot een wezenlijke persoonlijke ontwikkeling.
Sinds 2018 ben ik Register Trainer NOBTRA, een trainer die training geeft in verbinding met de systemische organisatiecontext.

Ik ben de inspirator en inhoudelijk ontwikkelaar van Blankestijn & Partners, werk graag samen met mijn partners.
Ik heb 2 eigen modellen ontwikkeld: Het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus en De Programmeerkristal. Deze vind je terug in mijn boeken, o.a. Trainen met Impact, Coachen in 90 minuten, Trainen met hart en ziel en Communiceren met ziel en zakelijkheid.

Ik geniet van het opleiderschap, en ontmoet je graag in een van onze opleidingen!

NOBTRA Register Trainer

Contact

Silvia Blankestijn
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134