Trainen met hart en ziel

Trainen met hart en ziel

'Trainen met hart en ziel' geeft een gedegen en praktijkgericht inzicht in het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma's met de elementen van de Programmeerkristal.

Verbeteren van trainingsprogramma’s

Silvia Blankestijn wil de kwaliteit verbeteren van trainingsprogramma’s op het gebied van communicatie, management, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Het boek ‘Trainen met hart en ziel’ geeft een gedegen en praktijkgericht inzicht in de aspecten die van belang zijn bij het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma’s. Silvia illustreert de verschillende thema’s met herkenbare praktijkvoorbeelden.

Voor wie?

Dit boek is bedoeld voor communicatie- en managementtrainers, opleidingsfunctionarissen, HRM-managers en mensen die een training of workshop gaan geven op het gebied van communicatie, management, persoonlijke effectiviteit of teamontwikkeling.

Trainen met hart en ziel

Silvia over het boek ‘Trainen met hart en ziel’:

“Ik heb ‘Trainen met hart en ziel’ geschreven vanuit mijn liefde voor het trainersvak. Een vak waarin je mensen een stukje mag begeleiden bij hun ontwikkelingsweg. Soms praktisch en instrumenteel, een andere keer diepgaand en persoonlijk.

Veel trainers zijn ‘in het vak gerold’ en stuiten in de loop van de tijd op vele vragen ten aanzien van de programmering van hun trainingen.

Maar ook ervaren trainers worstelen regelmatig met vragen als:

  • Hoe zet ik mijn deelnemers aan tot daadwerkelijke gedragsverandering in de praktijk?
  • Hoe haal ik het meeste leerrendement uit mijn trainingen?
  • En: Hoe breng ik de gepaste diepgang in mijn training?

Dit boek is ontstaan als handleiding voor de post-HBO registeropleiding ‘Trainen met ziel en zakelijkheid’. De oefensituaties en praktijktrainingen in deze opleiding hebben bijgedragen aan de vele illustratieve voorbeelden in het boek. ‘Trainen met hart en ziel’ geeft je een gedegen input over het ontwikkelen van trainingsprogramma’s, en zal je ongetwijfeld inspireren om nieuwe dingen uit te proberen in je trainingen.”

ISBN 9789024417582
Type Paperback
Pagina's 396
Druk 1e druk 2008
Prijs € 54,95
Bestel direct online
Hoofdstuk 1