LVSC

Onze LVSC erkende Coach Opleiding

Met de LVSC erkende Coach Opleiding van Blankestijn & Partners kun je je direct registreren als LVSC Registercoach.

LVSC PE-punten

LVSC registercoaches en supervisoren kunnen onderstaande opleidingen gebruiken voor hun herregistratie bij LVSC.

De LVSC: Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching

De LVSC is een beroepsvereniging van en voor professionele coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders. Er zijn ruim 2000 gekwalificeerde en ervaren coaches en supervisoren aangesloten, die zich binnen de LVSC actief blijven ontwikkelen in kwaliteit.
De LVSC organiseert workshops, intervisie, trainingen, LVSC colleges en een congres. Daarnaast geven ze het Tijdschrift voor Begeleidingskunde uit, met een bijbehorende kennisbank.

Registratie als LVSC Registercoach

Wanneer je bij Blankestijn & Partners je diploma hebt gehaald voor de Coach Opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid kun je je gemakkelijk laten registreren als LVSC Registercoach. Je hoeft dan alleen nog lid te worden van de LVSC en je registratie aan te vragen.
De officiële registratie-eisen voor LVSC Registercoaches, de herregistratie eisen en de voorwaarden voor PE-punten kun je hier lezen: LVSC Registratie eisen coaches
Je kunt je leerlijn en professionalisering als coach dan met kwaliteit voortzetten bij LVSC. En met je Persoonlijke website profiel ben je direct beter vindbaar voor opdrachtgevers.

Waarom LVSC Registercoach worden?

De LVSC is een beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders met veel oog voor kwaliteit. Als LVSC Registercoach maak je deel uit van een kennisnetwerk van ruim 2100 vakgenoten in 14 actieve regio’s.
Wanneer je aangesloten bent bij LVSC kun je gebruik maken van de ruim 40 LVSC-workshops, de digitale kennisbank, het LVSC-congres, de LVSC-colleges en het vakblad Tijdschrift voor Begeleidingskunde. Je kunt je aansluiten bij een intervisiegroep, of er zelf een opzetten, en je Persoonlijk profiel op de LVSC website zetten.

 

Onze opleidingen bieden erkende kwaliteit en diepgaande impact