communiceren met ziel en zakelijkheid

Communiceren met ziel en zakelijkheid

Communiceren met ziel en zakelijkheid is een praktische en diepgaande gids om je professionele impact te vergroten. Heldere kaders, zelfreflectie en praktische handvatten voor managers, adviseurs en andere professionals.

Boek: Communiceren met ziel en zakelijkheid

Het bij elkaar brengen van de twee uitersten ziel en zakelijkheid in dagelijkse communicatie is een flinke uitdaging. Het boek ‘Communiceren met ziel en zakelijkheid’ ondersteunt je daarbij.

Het boek…

  • Geeft je kennis en inzicht in wezenlijke aspecten van persoonlijke effectiviteit.
  • Zet aan tot zelfreflectie: Hoe effectief is je handelen in relatie tot je omgeving? Waar liggen je sterke punten in je persoonlijke effectiviteit? Welke belemmerende patronen en gewoontes heb je in je leven ontwikkeld? Vanuit welke waarden en drijfveren wil je handelen in je werk en waar lukt dit wel/niet?
  • Biedt je praktische handvatten om effectiever te communiceren en te functioneren.

Voor wie is ‘Communiceren met ziel en zakelijkheid’?

Communiceren met ziel en zakelijkheid is geschreven voor adviseurs, managers en andere professionals die willen reflecteren op hun eigen handelen en die op zoek zijn naar manieren om anders om te gaan met lastige interpersoonlijke situaties op het werk.

Coaches en trainers vinden er bruikbare tools voor de begeleiding van hun coachees en deelnemers.

Communiceren met Ziel en Zakelijkheid

E-Learning: Communiceren met ziel en zakelijkheid

Dit boek wordt ondersteund door een uitgebreid e-learningprogramma met opdrachten waarmee je je zelfinzicht vergroot en waarmee je in de praktijk kunt oefenen met nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag.

 

 

ISBN 9789024401482
Type Paperback
Pagina's 175
Druk 1e druk 2012
Prijs € 34,95
Bestel direct online
Inhoud