Train de trainer boeken van Silvia Blankestijn

Silvia Blankestijn heeft 2 inspirerende train de trainer boeken geschreven: Impact als trainer en Trainen met hart en ziel.

Silvia Blankestijn  heeft het inspirerende train de trainer boek Impact als trainer geschreven. In dit train de trainer boek gaat zij in op de kernthema’s van het trainersvakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van de trainer.
In 2008 publiceerde Silvia Blankestijn het train de trainer boek Trainen met hart en ziel. Dit boek geeft een gedegen en praktijkgericht inzicht in de aspecten die van belang zijn bij het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma’s.

Het train de trainer boek: Impact als trainer 

Het train de trainer boek Impact als trainer geeft je vele inzichten en praktische handvatten in wezenlijke trainerscompetenties als coachend trainen, veranderingsprocessen begeleiden, interveniëren in groepsdynamica en trainen in het hier en nu.
Daarnaast daagt het je uit om te reflecteren op persoonlijke groeithema’s van de trainer, zoals acht kernkwaliteiten voor een effectieve trainer, je bezieling als trainer, overdracht en tegenoverdracht, en persoonlijk leiderschap bezien vanuit het chakra concept.

Train de trainer boek Impact als professioneel trainer

Train de trainer boek: Impact als professioneel trainer

Het train de trainer boek: Trainen met Hart en Ziel

Dit boek leert je hoe je een trainingsprogramma maakt dat de kern van het leerproces raakt, ingebed is in de organisatiecontext, leidt tot daadwerkelijke gedragsverandering en ook nog eens past bij jouw eigenheid als trainer.

Trainen met hart en ziel is opgebouwd rond het train de trainer concept van de Programmeerkristal. In de programmeerkristal heeft Silvia Blankestijn negen elementen samengebracht die essentieel zijn bij het ontwikkelen van een inspirerend en resultaatgericht trainingsprogramma.

Train de trainer boek: Professioneel Trainen met hart en ziel

Train de trainer boek professioneel Trainen met hart en ziel

 

De post hbo train de trainersopleidingen van Blankestijn & Partners

Je vindt de visie uit de train de trainer boeken van Silvia Blankestijn terug in de 5 trainersopleidingen van Blankestijn & Partners.
Bekijk in het overzicht met de train de trainer opleidingen welke het beste bij jou ambitie past.

Vraag gratis advies
Wij denken graag met je mee welke trainersopleiding past bij jouw ambitie en ervaring.
Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.


Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches