impact als trainer

Impact als trainer

Impact als trainer focust op de kernthema’s in het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van de trainer, die wezenlijke invloed hebben op de impact die je hebt op het leerproces van deelnemers.

Kernthema’s en persoonlijke ontwikkeling van de trainer

Hoe zorg je ervoor dat deelnemers van een training enthousiast naar huis gaan? Hoe raak je ze? En wanneer gaan ze daadwerkelijk in de praktijk met hun inzichten aan de slag? ‘Impact als trainer’ focust op de kernthema’s in het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van de trainer, die wezenlijke invloed hebben op de impact die je hebt op het leerproces van deelnemers.

Hoe kun je als trainer het verschil maken?

Het is een inspirerende zoektocht naar hoe je als trainer het verschil kunt maken, je deelnemers raakt en begeleidt daadwerkelijke gedragsverandering.

Je neemt niet alleen je persoonlijk leiderschap bij veranderingsprocessen onder de loep, maar ook de diepere patronen die je interventies als trainer in sterke mate beïnvloeden.

Impact als trainer

Inzichten en praktische handvatten voor trainers

Je krijgt vele inzichten en praktische handvatten in trainerscompetenties als coachend trainen, veranderingsprocessen begeleiden, interveniëren in groepsdynamica en trainen in het hier en nu.

Voor wie is ‘Impact als trainer’?

Impact als trainer is geschreven voor trainers op gebieden als managementvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling.

ISBN 9789024403097
Type Paperback
Pagina's 175
Druk 1e druk, 2014
Prijs € 34,95
Bestel direct online
Inh & Hoofdstuk 1