Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus

Kennismaken: Workshop Coachen met het Stermodel


Past onze Coach Opleiding met Ziel en Zakelijkheid bij jou?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die overwegen deel te nemen aan één van onze coach opleidingen:

Tijdens deze workshop maak je kennis met de impact van coachen op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel. En ervaar je hoe je met Ziel en Zakelijkheid kunt coachen.

Silvia Blankestijn geeft je inzicht in haar Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus en laat je kennis maken met de visie en werkwijze in de Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid en in de Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid.

Daarnaast gaat ze in op vragen over de (vervolg)opleidingen voor coaches in relatie tot jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling als coach.

Voor wie?

Deze gratis introductieworkshop ‘Coachen met het Stermodel’ is bedoeld voor startende coaches en voor coaches die zich verder willen professionaliseren en:

Mensen die op zoek zijn naar kennis, werkvormen en methodische inspiratie over coachen zijn van harte welkom op de open Kennisbank op onze website.

Resultaat

Na deze introductieworkshop

 • Heb je inzicht in het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus binnen coaching
 • Heb je de impact van het coachen op de zes ontwikkelingsniveaus ervaren en wat dit betekent voor jouw coachschap
 • Heb je de toegevoegde waarde van de coachingsopleidingen van Blankestijn & Partners ervaren voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling als coach
 • Heb je inzicht in jouw ambities als coach en of onze coach opleiding hierbij past.

Programma

Tijdens de workshop ‘Coachen met het Stermodel’ komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Visie op coachen met ziel en zakelijkheid
 • Inzicht in het Stermodel en de zes ontwikkelingsniveaus
 • Kennismaken met de bovenstroom en onderstroom in veranderingsprocessen
 • Jouw ambities als coach
 • Je houding, kracht en valkuilen in het coachcontact, en de impact op het coachcontract
 • Competentieniveaus en specialisaties in coachen
 • De toegevoegde waarde van de opleidingen van Blankestijn & Partners voor jouw ontwikkeling als coach
 • Welke opleiding of opleidingstraject van Blankestijn & Partners past bij jouw ambities tot coach?

Aanpak

 • De workshop bestaat uit een afwisselend programma met kernachtige theoretische kaders afgewisseld met korte oefeningen, waardoor je de werkwijze in onze coach opleidingen ervaart.
 • Je wordt uitgedaagd tot reflectie, krijgt inzicht in het Stermodel en een aantal methodieken die daarbij horen, en experimenteert met je vaardigheden als coach.
 • Uiteraard is gelegenheid tot vragen stellen over de methodiek, over de opleidingen en over jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie

Deze gratis online workshop, voor mensen die overwegen een opleiding bij Blankestijn & Partners te volgen, vindt live online plaats in ZOOM, van 13.30 tot 16.00 uur.

Wil je teamcoach worden?

In de kennismakingsworkshop Systemisch Teamcoachen maak je kennis met de impact van het systemisch teamcoachen op de bovenstroom en onderstroom. Je ervaart wat de Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer je brengt in je professionele en persoonlijke ontwikkeling als teamcoach, en je krijgt inhoudelijke en praktische informatie over de opleiding.

Twijfel je tussen coachen en trainen of wil je beide doen?

In de Workshop Trainen met het Stermodel maak je kennis met het trainersvak en hoe je de impact van je trainingen vergroot. Je ervaart wat de Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid voor je ontwikkeling als trainer kan betekenen, en krijg je inhoudelijke en praktische informatie over de opleiding.

 

Plaats en data
Online 13.30-16.00 uur 24 juni - 2024
Online 13.30-16.00 uur 20 augustus - 2024