Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid

In deze Noloc erkende praktijkgerichte opleiding loopbaancoaching, krijg je het vak van loopbaancoach gedegen en diepgaand in de vingers door veelvuldig te oefenen in je rol als loopbaancoach. Je kunt anderen dan begeleiden bij het realiseren van hun passie en ambities in hun levensloopbaan en bij het overwinnen van persoonlijke belemmeringen.
Hiervoor leer je coachen op de bovenstroom en onderstroom van loopbaanontwikkeling en werk je diepgaand aan je persoonlijke ontwikkeling als loopbaancoach.
Je persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan in deze loopbaancoaching opleiding hand in hand. Daardoor word je een loopbaancoach met impact.

In onze visie beheerst een professioneel en vakbekwaam loopbaancoach de coachingscompetenties op NOBCO-EMCC Europees Practitioner niveau. De Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid is daarom de NOBCO en LVSC erkende Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid met specialisatie Loopbaancoaching, aangevuld met de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling. Hierdoor leg je een stevig fundament voor je Noloc certificering als Register Loopbaanprofessional.

De Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid werd als eerste erkend door de Noloc, de beroepsorganisatie voor gecertificeerde Loopbaancoaches. Door deze Noloc erkenning heb je een versneld en vereenvoudigd traject voor je persoonlijke Noloc certificering.

opleiding-loopbaancoach-noloc_Erkenning_Nolocerkende loopbaancoach opleiding_Erkenning-LVSCopleiding tot loopbaancoach_Erkenning-Post-HBO-CPION

 

Na deze Loopbaancoach Opleiding:

 • Kun je diverse soorten loopbaantrajecten begeleiden, van intake naar resultaat;
 • Heb je een Noloc erkend diploma;
 • Kun je met een eenvoudig en versneld traject persoonlijk certificeren bij de Noloc;
 • Heb je kennis en inzicht in de opbouw van een loopbaantraject en de loopbaanmethodieken die je hierbij kunt inzetten;
 • Ben je vakbekwaam coach met coachingscompetenties op NOBCO Europees practitioner niveau;
 • Heb je kennis en inzicht in loopbaan- en talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en eigentijds solliciteren;
 • Kun je een palet aan coaching- en loopbaancoachingmethodieken begeleiden op de bovenstroom en onderstroom van (levens)loopbaanvragen en talentontwikkeling;
 • Heb je inzicht in je eigenheid en redderspatronen als loopbaancoach en vergroot je je persoonlijke impact;
 • Heb je naast je Noloc Loopbaancoach diploma, ook een LVSC en NOBCO erkend Post-HBO coach diploma. Hiermee kun je je persoonlijk accrediteren als NOBCO en/of LVSC erkend coach.

Voor wie?

 • Je zoekt een erkende loopbaancoach opleiding waarin je je coachings- en loopbaancoachingscompetenties gedegen in de vingers krijgt.
 • Je wilt loopbaantrajecten verdiepend én resultaatgericht leren begeleiden.
 • Je bent bereid om intens en doelgericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als coach en loopbaancoach
 • Je bent op zoek naar inspirerende loopbaancoaching methodieken voor alle fasen van een loopbaantraject.
 • Je wilt gecertificeerd loopbaancoach worden.

Meer weten?

Kom kennismaken op onze gratis workshop of vraag telefonisch advies.

In deze Opleiding Loopbaancoaching:

✔ Intense vakopleiding op boven- en onderstroom
✔ Noloc erkende opleiding
✔ 12 opleidingsdagen + blended learning
✔ 4 x supervisie
✔ 4 online workshops
✔ Begeleiding bij Opbouwen van jouw certificeringsdossier
✔ Intervisie en praktijkcoaching
✔ Toolbox aan loopbaancoaching-methodieken
✔ Gedegen vaardigheden inoefenen
✔ Persoonlijke ontwikkeling als loopbaancoach
✔ Post-HBO, Noloc, LVSC en NOBCO erkende diploma

De Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid wordt ook gegeven als online opleiding (Virtual Classroom). Kijk onder de tab Praktische Informatie voor de data.

Leer loopbaancoachen op de bovenstroom en onderstroom van loopbaanvragen

De Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid bestaat uit de Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid, met specialisatie Loopbaancoaching aangevuld met de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling.

In de Post-HBO Coach Opleiding ontwikkel je je coachingscompetenties op Europees practitioner niveau, leer je coachen op de bovenstroom en onderstroom van loopbaanontwikkelingen en leer je loopbaankandidaten begeleiden met vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘’Wat wil ik?’ en ‘Hoe ga ik dit bereiken?’.
In de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling krijg je aanvullend inzicht in de opbouw van een loopbaantraject en leer je hoe je diverse loopbaanmethodieken en testen inzet in de verschillende fasen van loopbaancoaching.

De Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid duurt ongeveer 9 maanden en bestaat uit:

 • 12 Opleidingsdagen
 • 4 Online workshops
 • 4x Supervisie
 • 2 Webinars over de beroepspraktijk van de coach
 • Persoonlijk Ontwikkelingsplan en Noloc Beroepsprofiel Loopbaanprofessional
 • Europees erkend coach-competentieprofiel
 • Begeleiden van oefenkandidaten
 • Ontwikkelen van een eigen loopbaantraject
 • Loopbaancoaching trajecten in de praktijk begeleiden, met Supervisie
 • Literatuurstudie
 • 7 intervisiebijeenkomsten
 • Begeleiding bij het Opbouwen van jouw Certificeringsdossier
 • Jouw loopbaan- en talentontwikkeling als loopbaancoach
 • Toetsing en diplomering

De Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid wordt ook gegeven als online avondopleiding (Virtual Classroom).

12 Opleidingsdagen
Tijdens de opleidingsdagen oefen je veelvuldig in je rol als loopbaancoach en krijg je praktische tips en verdiepende feedback. Je leert de theorie toepassen in de praktijk en gaat aan de slag met een aantal veel voorkomende loopbaanthema’s.
Je leert diverse coachingsmethodieken om te werken met de bovenstroom en onderstroom van loopbaanvragen.
In de rol als coachee ervaar je de opdrachten en methodieken aan den lijve en werk je gelijktijdig aan je persoonlijke ontwikkeling als (loopbaan)coach.

4 Online workshops
In de online Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling krijg je inzicht in de opbouw van een loopbaantraject, leer je hoe je diverse loopbaanmethodieken en testen inzet in de verschillende fasen van een loopbaantraject en doe je kennis op over thema’s als jobcrafting, duurzame inzetbaarheid en eigentijds solliciteren.
Tevens oefen je met de rol als loopbaanadviseur binnen loopbaancoaching.

4x Supervisie
De vier online supervisiebijeenkomsten ondersteunen je bij je praktijkloopbaancoaching. De thema’s van de 4 supervisiebijeenkomsten volgen de thema’s die je op dat moment ook tegenkomt in de praktijkloopbaancoaching. Zo kun je tijdens de supervisie casuïstiek uit je praktijkcoaching inbrengen over de contractering in de intake, de keuze van je loopbaan- en coachingsmethodieken in de verschillende coachingsbijeenkomsten, de transfer naar de praktijk en over de afronding van je coachingstrajecten.
De supervisor ondersteunt je bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling als loopbaancoach, gekoppeld aan je ervaringen in de praktijkloopbaancoaching.

2 Webinars De beroepspraktijk van de coach
In de 2 webinars geven ervaren coaches je inzicht in de uitdagingen en dilemma’s die je als coach in de praktijk kunt tegenkomen bij je beroepsuitoefening. Je krijgt praktische handvatten en verdiepende inzichten om je professionaliteit als loopbaancoach te versterken.

Persoonlijk Ontwikkelingsplan en Noloc Beroepsprofiel Loopbaanprofessional
Deze Loopbaancoach Opleiding sluit aan bij het Noloc Beroepsprofiel voor Register Loopbaanprofessionals. Tijdens de Opleiding Loopbaancoaching werk je leerdoelgericht aan het opbouwen van de benodigde kennis, competenties en professionele attitude. Daarnaast leer je de taken van een loopbaancoach professioneel uit te voeren zodat je na de opleiding Noloc erkend Register Loopbaanprofessional kunt worden.
Aan het begin van de opleiding maak je een Persoonlijk Ontwikkelingsplan waarin je reflecteert op wat je al in huis hebt om erkend Noloc Register Loopbaanprofessional te worden. Daarnaast reflecteer je op welke kennis, professionele attitude, competenties en taakbekwaamheid je tijdens deze opleiding tot loopbaancoach wilt ontwikkelen. Zo bepaal je je persoonlijke leerdoelen gerelateerd aan het Noloc Beroepsprofiel voor Register Loopbaanprofessionals.

Europees erkend coach-competentieprofiel
In de Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid van Blankestijn & Partners ontwikkel je je loopbaancoach-competenties op het Europees NOBCO EQA practitioner niveau. Hierdoor kun je na deze opleiding niet alleen als loopbaancoach aan de slag, maar kun je coachees ook coachen op een palet aan andere coachingsthema’s.
Ons competentieprofiel ‘Coach met Ziel en Zakelijkheid’ is getoetst door de NOBCO en de LVSC. Vanuit onze visie op coachen op de boven- en onderstroom, is het werken op de zes niveaus van het Stermodel geïntegreerd in ons coach-competentieprofiel. Tijdens elke opleidingsbijeenkomst staan één of twee competenties centraal en werk je gericht aan het ontwikkelen van de gedragsindicatoren van het competentieprofiel ‘Coach met Ziel en Zakelijkheid’.
Tijdens de opleiding oefen je veelvuldig in je rol als loopbaancoach. In je rol als coachee breng je je persoonlijke ontwikkelingsthema’s in, ondervind je de verschillende methodieken aan den lijve en werk je doelgericht en diepgaand aan je persoonlijke ontwikkeling als loopbaancoach.
Door de combinatie van persoonlijke groei en competentieontwikkeling, groei je stap voor stap naar een vakbekwaam loopbaancoach met Ziel en Zakelijkheid.

Begeleiden van oefenkandidaten
Oefenkandidaten zijn mensen in je omgeving die het leuk vinden om een methodiek te ervaren en er zelf ook nog wat van te leren. Oefenkandidaten zijn eenmalige ‘proefkonijnen’.
Elke opleidingsblok leer je nieuwe loopbaancoaching methodieken en oefen je deze op je mede-cursisten. Vervolgens oefen je verder met deze methodieken door ze toe te passen op verschillende personen in de praktijk; je oefenkandidaten.
Hierdoor krijg je niet alleen de loopbaancoaching methodieken beter in de vingers, maar leer je ze ook toepassen op verschillende type coachees.

Ontwikkelen van een eigen loopbaantraject
Vanuit jouw passie en eigenheid ontwikkel je een loopbaantraject dat jij graag in de praktijk wilt aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld loopbaantrajecten ontwikkelen als ‘Bezinnen op je loopbaan’, ‘Inzicht in je talenten’, ‘Effectief solliciteren en profileren’, ‘Outplacement’, ‘Reintegratie 2e spoor’, …
Tijdens de opleiding krijg je hiervoor handvatten en een toolbox aan loopbaanmethodieken die je hierbij kunt inzetten.

Loopbaancoaching trajecten in de praktijk begeleiden, met supervisie
Je begeleidt drie coachingstrajecten in de praktijk, waarvan er minimaal twee gericht zijn op loopbaancoaching. Deze kandidaten hebben een duidelijke loopbaanvraag waar ze op gecoacht willen worden tijdens een loopbaancoaching traject.
Het loopbaancoaching traject bestaat uit een intakegesprek en minimaal vijf coachingsgesprekken van een uur. Je mag je coachingskandidaten face-to-face of online coachen.

In de supervisiebijeenkomsten onder leiding van een NOBCO-erkende supervisor, kun je terecht met je methodische, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkelingsvragen. Deze vragen haal je uit je ervaringen met het begeleiden van volledige loopbaantrajecten in de praktijk.

Literatuurstudie
Ter voorbereiding op elke opleidingsbijeenkomst, lees je in de verplichte literatuur. Dit wordt aangestuurd in de voorbereidingsopdrachten. De literatuurlijst vind je onder ‘Praktische informatie’.

7 intervisiebijeenkomsten
De intervisiebijeenkomsten zijn gericht op het verder oefenen met coachingsmethodieken, elkaar ondersteunen bij je competentieontwikkeling en het bespreken van de diverse opdrachten in het kader van je loopbaanontwikkeling als coach.
Later in de opleiding bespreek je eigen praktijkcasuïstiek uit de praktijkloopbaancoaching in relatie tot de loopbaancoaching methodieken in de opleiding.
Per intervisiebijeenkomst krijg je een gerichte opdracht om een methodiek verder te verdiepen of varianten te ervaren in relatie tot loopbaanvragen in de praktijk.

Begeleiding bij het Opbouwen van jouw Certificeringsdossier
Gedurende de opleiding krijg je vier keer online begeleiding bij het opbouwen van je certificeringsdossier. Deze begeleiding ondersteunt je bij het maken van je reflectieverslagen en bij de diverse opdrachten in relatie tot de eisen van de beroepsverenigingen.
Hierdoor bouw je gedurende de opleiding aan een dossier dat kwalitatief voldoet aan de eisen van de LVSC, Noloc en de NOBCO practitioner certificering.

Jouw loopbaan- en talentontwikkeling als loopbaancoach
Tijdens de Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid werk je voortdurend aan je loopbaanontwikkeling als loopbaancoach door:

 • Het zelf uitvoeren van diverse zelfonderzoekopdrachten, vragenlijsten en testen die je ook in een loopbaancoachingstraject leert inzetten
 • Tijdens de vele oefensituaties in je rol als coachee te worden gecoacht op thema’s in jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling als loopbaancoach
 • Het doen van een marktonderzoek binnen een segment van de loopbaancoachingsmarkt
 • Het schrijven van een brochure- of websitetekst waarin je jezelf profileert als loopbaancoach

Hiermee vergroot je je inzicht in het loopbaancoachingsvak en ontwikkel je jouw visie op loopbaancoaching. Aan het eind van de opleiding kun je je duidelijk profileren als loopbaancoach vanuit jouw passie en authenticiteit.

Toetsing en diplomering
Het diplomeringstraject van de Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid resulteert in twee erkende diploma’s, namelijk: het Noloc erkende Loopbaancoach diploma en het NOBCO en LVSC erkende Coach diploma.
Voor het ontvangen van het Noloc erkende Post-HBO registerdiploma ‘Loopbaancoach met Ziel en Zakelijkheid’ en het NOBCO-EMCC EQA practitioner niveau en LVSC erkende Post-HBO registerdiploma ‘Coach met Ziel en Zakelijkheid’, moet je portfolio met een voldoende zijn beoordeeld en moet je voldoen aan het aanwezigheidscriterium.

Versnelde en vereenvoudigde toelatingsprocedure bij Noloc
Deze loopbaancoach opleiding is Noloc erkend. Met het Noloc erkende diploma, heb je niet alleen een solide basis als Loopbaancoach maar kun je ook gebruikmaken van de versnelde en vereenvoudigde toelatingsprocedure voor je aansluiting bij de Noloc. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaancoaches.

 

Resultaat

In deze inspirerende Opleiding tot Loopbaancoach, ontwikkel je je coachingscompetenties op Europees practitioner niveau, leer je loopbaancoaching methodieken op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel en leer je een loopbaancoaching traject begeleiden van intake tot passende werksituatie.
Daarnaast doorleef je zelf een persoonlijk ontwikkelingsproces op de zes ontwikkelingsniveaus om je impact als loopbaancoach te vergroten.

 • Je kunt loopbaankandidaten begeleiden bij hun oriëntatie en keuzes in hun werk en loopbaan. Daarnaast kun je ze begeleiden bij het uitvoeren van hun loopbaan- en ontwikkelstappen.
 • Je beheerst uiteenlopende loopbaancoaching methodieken op de zes ontwikkelingsniveaus.
 • Je ontwikkelt je coachingscompetenties op Europees NOBCO EQA practitioner niveau.
 • Je hebt je impact als loopbaancoach vergroot door leerdoelgericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan je professionele coachhouding.
 • Je vergroot je kennis en verdiept je inzicht in loopbaanthema’s als levensloopbaanfasen, duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, solliciteren en persoonlijke profilering op de arbeidsmarkt.
 • Je hebt diverse oefenkandidaten begeleid en met minimaal twee coachees een volledig loopbaantraject doorlopen.
 • Je bent als loopbaancoach en als coach ingeschreven in het Post-HBO register.
 • Je hebt een Noloc erkend diploma en een LVSC en NOBCO-EMCC erkend diploma.

 

(Loopbaan)Coach houding, Loopbaanmethodieken, Persoonlijke en Competentieontwikkeling

In deze Noloc erkende loopbaanopleiding leer je diverse soorten loopbaantrajecten opzetten en professioneel begeleiden. Verder ontwikkel je de bijbehorende kennis, professionele attitude en competenties. Vanuit onze visie leer je loopbaantrajecten begeleiden op de bovenstroom en onderstroom en krijg je je coachingscompetenties gedegen in de vingers op Europees Practitioner niveau.

Deze Opleiding Loopbaancoaching bestaat uit de NOBCO erkende Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid, met specialisatie Loopbaancoaching, aangevuld met de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling. Bij dit geheel hoort een uitgebreid praktijkgericht diplomeringstraject.

In de Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid met specialisatie loopbaancoaching, ontwikkel je je coachingscompetenties op Europees NOBCO EQA practitioner niveau, leer je loopbaancoachen op de bovenstroom en onderstroom van persoonlijke veranderingsprocessen en leer je loopbaankandidaten begeleiden met vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘’Wat wil ik?’ en ‘Hoe ga ik dit bereiken?’.
In de coach opleiding specialiseer je je verder in loopbaancoaching middels diverse opdrachten en het begeleiden van volledige loopbaancoaching trajecten in de praktijk.

In de online Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling krijg je kennis en inzicht in een aantal specifieke thema’s waar je als loopbaancoach mee te maken krijgt. Deze thema’s zijn gerelateerd aan de opbouw van een loopbaantraject, het gebruik van vragenlijsten en testen, jobcrafting, duurzame inzetbaarheid en eigentijds solliciteren.
Je leert deze inzichten toepassen in een loopbaancoaching traject en oefent in je rol als loopbaanadviseur binnen een loopbaantraject.

Gedurende de hele opleiding versterk je jouw impact als loopbaancoach door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Het programma van de loopbaancoach opleiding is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Blok 1: Het intakegesprek, coachcontact en coachcontract op boven- en onderstroom
 • Blok 2: Emoties bij persoonlijke ontwikkeling & Masterclass
 • Workshop 1: De start van een loopbaantraject
 • Blok 3: Coachen op mentale kracht & vergroten lichaamsbewustzijn
 • Workshop 2: Loopbaantesten en inzicht in talenten
 • Blok 4: Werken met subpersonen & resultaatgericht coachen
 • Workshop 3: Talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid
 • Supervisie 1: De bovenstroom en onderstroom van de coachvraag
 • Blok 5: Zingeven aan (levens)loopbaan
 • Workshop 4: Solliciteren en persoonlijke profilering
 • Supervisie 2: Van intake naar 1eloopbaancoachingsgesprek
 • Blok 6: Coachen naar succesvol gedrag in de praktijk & Masterclass
 • Supervisie 3: Kernachtig coachen op de onderstroom van het coachcontract
 • Supervisie 4: De afbouw van een coachingstraject
 • 2 Webinars: De beroepspraktijk van de coach
 • 4x Begeleiding Opbouwen certificeringsdossier

Deze loopbaancoaching opleiding wordt ook gegeven als online-avond opleiding (Virtual Classroom)

Uitgebreid programma van de Noloc en NOBCO erkende Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid

Het programma van de Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid is opgebouwd uit de combinatie van de opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid met specialisatie Loopbaancoaching, aangevuld met Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling. Hierdoor volg je zowel een erkende Noloc Loopbaancoach opleiding als een NOBCO erkende Coach Opleiding op EMCC Practitioner niveau.

Het totale programma bestaat uit de volgende onderdelen:

(Loopbaan)Coach Opleiding Blok 1: Het intakegesprek, coachcontact en coachcontract op boven- en onderstroom

 • Inzicht in persoonlijke ontwikkeling met Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus
 • Professionele coach houding en coachingsprincipes
 • Opbouw van een doelgericht en verdiepend intakegesprek
 • De coachvraag concretiseren op de bovenstroom en verdiepen op de onderstroom
 • Redderspatronen, nooduitgangen en de dramadriehoek (TA)

In blok 1 van deze Noloc erkende EQA practitioner coach opleiding, krijg je inzicht in een aantal basisprincipes van coachen op de bovenstroom en onderstroom. Daarnaast leer je hoe je een intakegesprek opbouwt en de coachvraag uitvraagt op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel.
Je start met je persoonlijke ontwikkeling als coach en bepaalt je persoonlijke ontwikkelingsdoelen waar je gedurende de coach opleiding aan gaat werken.

Oefenkandidaten: Leervraag verkennen op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel

Intervisie 1: Opstarten coaching op bovenstroom en onderstroom

(Loopbaan)Coach Opleiding Blok 2: Emoties bij persoonlijke ontwikkeling & Masterclass

 • Inzicht in weerstand en emoties tijdens een veranderingsproces
 • Emoties herkennen, verwoorden en doelgericht aandacht geven (Geweldloze Communicatie)
 • Emoties als richtingaanwijzer naar de kern van het persoonlijke groeiproces
 • Overdracht en tegenoverdracht in de coachrelatie (Gestalt)
 • NLP-werkmodel: hulpbronnen en belemmeringen in beweging naar gewenste resultaten

In blok 2 verdiep je je inzicht in persoonlijke ontwikkelingsprocessen op het emotionele niveau van het Stermodel. Je leert coachen op gevoelens en emoties vanuit Geweldloze Communicatie en Gestalt.
Je vergroot je emotionele intelligentie als coach en onderzoekt je tegenoverdracht-patronen. In de masterclass van Silvia Blankestijn modelleert ze een aantal (loopbaan)coachingsgesprekken en krijg je een doorkijkje in wat je nog meer gaat leren in de loopbaancoachingsopleiding.

Loopbaancoaching Workshop 1: De start van een loopbaantraject

 • Opbouw van een loopbaantraject
 • De intake: coachvraag koppelen aan passend loopbaantraject
 • Van buiten naar binnen of van binnen naar buiten
 • Werkvormen voor de start van loopbaantraject
 • Biografisch werken in loopbaancoaching

Oefenkandidaten: Aandacht voor gevoelens en emoties bij persoonlijke ontwikkeling

Intervisie 2: De onderstroom van redderspatronen en nooduitgangen

(Loopbaan)Coach Opleiding Blok 3: Coachen op mentale kracht & vergroten lichaamsbewustzijn

 • Belemmerende en ondersteunende overtuigingen in kaart brengen (RET)
 • Herkaderen van belemmerende overtuigingen (NLP)
 • Vergroten van lichaamsbewustzijn in het hier-en-nu (Gestalt)
 • Fysieke werkvormen op cruciale levensthema’s
 • Contact en contactgrens in de coachrelatie (Gestalt)

Blok 3 van deze Noloc, NOBCO en LVSC erkende (loopbaan)coach opleiding, richt zich op het mentale en fysieke ontwikkelingsniveau van het Stermodel. Je vergroot je coachingscompetenties en leert diverse werkvormen die je kunt toepassen in je coachingsgesprekken.
Je oefent de verschillende coachingsmethodieken op het coachingsthema ‘omgaan met stress en burn-out preventie’. Zo maak je kennis met stress en burn-out coaching.

Loopbaancoaching Workshop 2: Loopbaantesten en inzicht in talenten

 • Inzetten van loopbaantesten en vragenlijsten in een loopbaantraject
 • Testuitslagen bespreken en ‘active engagement’ bij coachee creëren
 • Competentie-analyse en kwaliteitenonderzoek
 • De juiste loopbaaninstrumenten inzetten
 • Persoonlijk en professioneel profiel

Oefenkandidaten: Bewust omgaan met lichaamssignalen

Intervisie 3: Coachen in het hier-en-nu

(Loopbaan)Coach Opleiding Blok 4: Werken met subpersonen & resultaatgericht coachen

 • Basistechnieken voor het verkennen van subpersonen (Voice Dialogue)
 • Opstart en contractering van een Voice Dialogue sessie
 • De coach als instrument bij de begeleiding van een Voice Dialogue sessie
 • Het Driegesprek en de relatie met de opdrachtgever
 • Coachingsgesprek structureren met het GROW-model

In opleidingsblok 4 van de EQA practitioner opleiding tot (loopbaan)coach, leer je speels en verdiepend coachen met Voice Dialogue, leer je coachen binnen de organisatiecontext met het driegesprek en helpt het GROW-model je om een coachingsgesprek te structureren.
Je onzekerheden en belemmerende overtuigingen voor het starten met de praktijkcoaching, geven vaak casuïstiek voor je persoonlijke ontwikkelingsthema’s als coach.

Loopbaancoaching Workshop 3: Talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid

 • Oriënterend netwerken en netwerken via social media
 • Verkennen van loopbaanopties in organisatie en op arbeidsmarkt
 • De werking en (toegevoegde) waarde van de kandidaat
 • Jobcrafting: je baan betekenisvol en energie gevend maken
 • Communiceren over loopbaanwensen en -ambities

Oefenkandidaten: Coachen met Voice Dialogue

Intervisie 4: De coachingsmarkt & lastige coachingssituaties

Supervisie 1: De bovenstroom en onderstroom van de coachvraag

 • Intakegesprek: komen tot kernachtige coachingsdoelen op de boven- en onderstroom
 • De coachrelatie en de impact op de contractering van het coachingstraject
 • Eigenaarschap en BE SMART I leerdoelen van de coachee

Supervisie over lastige casuïstiek in het intakegesprek en contractering van de praktijkcoaching.

Start Praktijkloopbaancoaching

(Loopbaan)Coach Opleiding Blok 5: Zingeven aan (levens)loopbaan

 • Het Stermodel voor (levens)loopbaancoaching op boven- en onderstroom
 • De missie en drijfveren van de coach
 • Kernwaarden als leidraad voor persoonlijk leiderschap in werk en leven
 • Emoties bij afscheid en ruimte maken voor nieuwe (levens)loopbaanstappen
 • Creatieve loopbaanplanning

Het ‘zingevingsblok’ van de Noloc, LVSC en NOBCO erkende loopbaancoach opleiding is gekoppeld aan het coachingsthema ‘(levens)loopbaanontwikkeling’. Je krijgt inzicht in de verschillende aspecten van het zingevingsniveau van het Stermodel en leert werken met opdrachten voor zelfonderzoek die in loopbaancoaching worden gebruikt. Verder oefen je met verschillende coachingsmethodieken.
In je rol als coachee ben je actief aan de slag met je loopbaanontwikkeling als coach.

Loopbaancoaching Workshop 4: Solliciteren en persoonlijke profilering

 • Persoonlijke profilering op LinkedIn
 • Succesvol CV en sollicitatiebrief binnen huidige selectieprocedures
 • Persoonlijke presentatie in sollicitatiegesprek
 • Je rol als loopbaanadviseur binnen loopbaancoaching
 • ‘Hands-on’-coaching bij lastige loopbaanacties

Oefenkandidaten: Drijfveren in loopbaanontwikkeling

Intervisie 5: Loopbaancoaching

Supervisie 2: Van intake naar 1e coachingsgesprek

 • Start je de coaching op de bovenstroom of onderstroom?
 • De keuze van de coachingsmethodiek
 • Voorbereiden van coachingsgesprek versus kernachtig coachen in het hier-en-nu

De supervisie is gericht op het opstarten van de coaching en het 1e coachingsgesprek van de praktijk coaching.

Praktijkloopbaancoaching

(Loopbaan)Coach Opleiding Blok 6: Coachen naar succesvol gedrag in de praktijk & Masterclass

 • Resultaatgericht inoefenen van nieuw gedrag
 • Ontwikkelingsgericht feedback geven
 • Rollenspelen voor transfer naar de (werk)praktijk
 • Supervisie en masterclass van Silvia Blankestijn
 • Versterken van de coach als coachingsinstrument

In het laatste opleidingsblok van de EQA practitioner (loopbaan)coach opleiding, leer je de coachee op de bovenstroom om effectief gedrag in te zetten. Het oefenen in een rollenspel is hierbij een belangrijke coachingsmethodiek.
Daarnaast krijg je supervisie van Silvia Blankestijn in de vorm van een masterclass. Je werkt deze dag aan een persoonlijk ontwikkelingsthema waar je als coach in je praktijkcoaching tegenaan loopt, en doet inspiratie op in de masterclass van Silvia.

Oefenkandidaten: Coachen met rollenspel

Intervisie 6: Casuïstiek uit praktijkcoaching

Supervisie 3: Kernachtig coachen op de onderstroom van het coachcontract

 • Tot de kern (durven) komen in de onderstroom van het leerdoel van de coachee
 • Coachen op de onderstroom gerelateerd houden aan de bovenstroom
 • Eigenaarschap en redderspatronen in de coachrelatie

Supervisie over lastige casuïstiek uit de praktijkcoaching gericht op doelgericht en verdiepend coachen binnen het coachcontract en uitdagingen in de coachrelatie.

Praktijkloopbaancoaching

Intervisie 7:  Casuïstiek uit praktijkcoaching

Supervisie 4: De afbouw van een coachingstraject

 • Aandachtspunten in de afbouw van een coachingstraject
 • Borging in de (werk)praktijk
 • Afscheidsrituelen en evaluatie methoden

Deze supervisie is gericht op de afbouw en afronding van de praktijkcoachingstrajecten.

Praktijkloopbaancoaching

4x Begeleiding Opbouwen Certificeringsdossier
Gedurende de opleiding word je ondersteunt bij je professionele zelfreflectie, zoals

 • Het maken van concrete leerjournaals waarin je reflecteert op de oefencoaching die je tijdens de opleiding geeft.
 • Het verwoorden van leercontracten op de boven- en onderstroom van de coachvraag. Dit betreft de contracten voor de coachingstrajecten die je aan het eind van de opleiding geeft.
 • Het schrijven van je eindverslag waarin je aantoont dat je de competenties van het competentieprofiel ‘Loopbaancoach met Ziel en Zakelijkheid’ voldoende hebt ingezet tijdens de coachingstrajecten die je aan het eind van de opleiding hebt begeleid.

2 Webinars De beroepspraktijk van de (loopbaan)coach
Aanvullend aan de opleidingsdagen en de supervisie, volg je gedurende de opleiding twee webinars. In deze webinars geven ervaren coaches je inzicht in de uitdagingen en dilemma’s die je als coach en loopbaancoach in de praktijk tegenkomt. Daarnaast krijg je praktische tips en handvatten. De webinars helpen je om professioneel te coachen in de praktijk, ongeacht de vorm waarin je dit gaat doen.

De thema’s van de webinars zijn:

 • De basis op orde voor een professionele beroepsuitoefening
  • Profileren vanuit eigen visie en authenticiteit
  • Omgaan met klantgegevens, coachcontracten en AVG-wetgeving
  • Checklist met zakelijke en praktische zaken die je moet inregelen
 • Ethische dilemma’s in je coachingstrajecten
  • Praktijkvoorbeelden van ethische dilemma’s die je als coach kunt tegenkomen
  • Reflectie op eigen waarden en rode knoppen bij ethische dilemma’s
  • De ethische code van beroepsverenigingen en jouw ethiek als loopbaancoach

 

De supervisie, webinars en begeleiding bij het opbouwen van je certificeringsdossier zijn onderdeel van het diplomeringstraject.

 

Data, kosten en aanmelding

Deze Opleiding Loopbaancoaching bestaat uit de combinatie van de Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid met specialisatie Loopbaancoaching, aangevuld met de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling.

In de Opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid, met specialisatie Loopbaancoaching, ontwikkel je je coachingscompetenties op Europees NOBCO EQA practitioner niveau en op de bovenstroom en onderstroom van persoonlijke veranderingsprocessen. Daarnaast leer je loopbaancoachingstrajecten begeleiden rond de basisvragen in loopbaancoaching. Je praktijkopdrachten richt je op het vak van loopbaancoach.

In de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling krijg je inzicht in specifieke loopbaancoaching thema’s zoals de opbouw van een loopbaantraject en krijg je inzicht in het inzetten van loopbaanmethodieken en testen. Daarnaast doe je kennis op over thema’s als jobcrafting, duurzame inzetbaarheid en eigentijds solliciteren.

Gedurende de hele opleiding versterk je jouw impact als loopbaancoach door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

Data opleidingsdagen
De hele loopbaancoach opleiding duurt ongeveer negen maanden. De opleidingsdagen duren van 9.15 tot 17.00 uur. De supervisiebijeenkomsten en de Workshops Loopbaancoaching en Talentontwikkeling zijn een dagdeel, de online begeleiding bij het opbouwen van je certificeringsdossier duurt een uur en de Webinars duren twee uur.

Oktober 2024
Zeist
Oktober 2024
Virtual Classroom
November 2024
Zeist
Opleidingsdagen:
3 en 4 oktober
7 en 8 november
5 en 6 december
9 en 10 januari 2025
6 en 7 februari
6 en 7 maart
Supervisie (9.15-12.30 uur):
23 januari 2025
17 februari
17 maart
14 april
Begeleiding Opbouw Certificeringsdossier
(16.00-17.00):
22 oktober
26 november
13 februari 2025
24 maart
Webinars (19.00-21.00):
21 januari 2025
7 april
Workshops Loopbaancoaching en Talentontwikkeling
(9.15-12.30 uur)

25 November
20 December
31 Januari 2025
10 Maart
Opleidingsavonden:
De opleiding vindt vanaf 9 oktober 2024 elke week op woensdagavond plaats met uitzondering van vakanties.
Het opleidingstraject loopt tot 16 april 2025.
Supervisie (18.30-21.45 uur)
10 februari 2025
24 maart
23 april
14 mei
Begeleiding Opbouw Certificeringsdossier
(19.00-20.00):
7 november
3 december
1 april 2025
6 mei
Webinars (19.00-21.00):
21 januari 2025
7 april
Workshops Loopbaancoaching en Talentontwikkeling
(9.15-12.30 uur):

25 November
20 December
31 Januari 2025
10 Maart
Opleidingsdagen:
25 en 26 november
6 en 7 januari 2025
3 en 4 februari
3 en 4 maart
31 maart en 1 april
6 en 7 mei
Supervisie (9.15-12.30 uur):
18 maart 2025
15 april
19 mei
10 juni
Begeleiding Opbouw Certificeringsdossier
(16.00-17.00):
16 december
28 januari 2025
10 april
26 mei
Webinars (19.00-21.00):
21 januari 2025
7 april
Workshops Loopbaancoaching en Talentontwikkeling
(9.15-12.30 uur):

17 januari 2025
7 februari
21 maart
11 april


Aanmelden Opleiding Loopbaancoaching

Je meldt je aan door middel van het aanmeldformulier. De definitieve toelating vindt plaats na toetsing door de opleidingscoördinator.

Toelating

De toelatingscriteria voor deze opleiding zijn:

 • HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Inzicht in je sterke kanten en ontwikkelpunten als loopbaancoach en de bereidheid om hieraan te werken.

Twijfel je of je voldoet aan de toelatingseisen neem dan contact met ons op en we bekijken het samen.

Studiebelasting Loopbaancoach Opleiding met Ziel en Zakelijkheid
De loopbaancoach opleiding bestaat uit 6 maandelijkse opleidingsblokken van elk 2 dagen, 4 online workshops, 4 online supervisiebijeenkomsten, het begeleiden van oefenkandidaten, praktijkopdrachten, literatuurstudie, intervisie, het begeleiden van 3 loopbaancoaching trajecten en een eindverslag.
Naast de geplande opleidingsdagen, workshops, supervisies en webinars, moet je aanvullend rekening houden met 25 studie-uren per maand.
De praktijkloopbaancoaching start na blok 4 van de opleiding.

Toetsing en Diplomering
Na succesvolle afronding krijg je 2 erkende diploma’s:

 • Het Noloc erkende Post-HBO registerdiploma ‘Loopbaancoach met Ziel en Zakelijkheid’
 • Het NOBCO-EMCC (EQA practitioner niveau) en LVSC erkende Post-HBO registerdiploma ‘Coach met Ziel en Zakelijkheid’

Noloc certificering
De Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid is een Noloc erkende opleiding waardoor je een Noloc erkend diploma krijgt. Door deze Noloc erkenning heb je een versnelde en vereenvoudigde toelatingsprocedure voor je aansluiting bij de Noloc.

Kosten Opleiding Loopbaancoaching
De opleidingskosten van de gehele Loopbaancoaching Opleiding met Ziel en Zakelijkheid bedraagt €6.275,-
Dit is inclusief de Noloc, LVSC en Europees NOBCO-EMCC EQA practitioner erkende diploma’s, het diplomeringstraject en de inschrijving in het Post-HBO register.
In deze prijs zijn ook alle reguliere kosten inbegrepen: begeleiding tijdens de opleidingsdagen, de webinars, de supervisiebijeenkomsten, de begeleiding bij het opbouwen van je certificeringsdossier, de beoordeling van je eindverslag, zaalhuur, lunch, studiemateriaal en de handleiding van Blankestijn & Partners.
Wanneer je het fijn vindt om tijdens de opleidingsblokken in de omgeving te overnachten, dien je dit zelf te regelen en betalen.

Blankestijn & Partners is scholingspartner van het UWV. Hierdoor kun je deze opleiding vergoed krijgen in het kader van je re-integratie. Bekijk hiervoor het stappenplan van UWV

Tijdens de opleiding maak je gebruik van zes verplichte boeken. Deze boeken schaf je zelf aan, zodat je literatuurstudie al voor de eerste opleidingsdag kan beginnen. Je kunt de boeken van Silvia Blankestijn onder andere kopen via onze website.

 • Silvia Blankestijn, Communiceren met Ziel en Zakelijkheid, Uitgeverij Boom/Nelissen
 • Karin Brugman en Judith Budde, Ik en mijn ikken, Uitgeverij Thema.
 • Silvia Blankestijn, Coachen in 90 minuten, Uitgeverij Boom/Nelissen
 • Rozemarijn Dols, Professionele Loopbaancoaching, Van Duuren Management
 • Aaltje Vincent, Jobmarketing 3.0, Jouw arbeidsmarkt: nu zichtbaar, straks nieuw werk, Uitgeverij Spectrum (boek)

Blankestijn & Partners is CRKBO geregistreerd, daardoor is deze Coach Opleiding vrijgesteld van BTW.

erkende loopbaancoach opleiding_Erkenning-CRKBO

Betaling in termijnen is mogelijk.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Silvia Blankestijn (hoofdopleider):  0317 – 425134.

Je meldt je aan door middel van het aanmeldformulier.

Claudia Kok
Adviseur Vitaliteit en inzetbaarheid en Trainer Persoonlijk Leiderschap
22 januari 2024

Goede mix van theorie en praktijk

Ik kan de opleiding aanbevelen voor wie wil leren coachen op zowel de boven- en de onderstroom. De opleiding bestaat uit een goede mix van theorie en praktijk en dat alles onder deskundige begeleiding van de docenten.
Daphne van Koeveringe
19 januari 2024

Met reuzenstappen gegroeid!

De opleiding heeft mij persoonlijk en professioneel met reuzenstappen doen groeien.
Mark
19 januari 2024

Meer tools in mijn kist.

Ik ben van een coach die het gesprek als belangrijkste tool had, bewogen naar een coach die ook oefeningen doet en meer tools in zijn kist heeft.
Vicky de Bruijn
04 oktober 2023

Veel focus op onderstroom en bovenstroom

Ben je op zoek naar een verdiepende coachopleiding, met veel focus op onderstroom en bovenstroom en waar er je kan leren van opleiders die live coachen en echt praktisch bouwen op de theorie? Dan kan ik de coachopleiding van Blankestijn & Partners van harte aanraden.
Suzanna Keijer
12 juli 2023

Het heeft mij op persoonlijk en professioneel vlak zeer veel gebracht.

Ik ben zeer tevreden over de Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid. Het heeft mij op persoonlijk en professioneel vlak zeer veel gebracht.
Joyce Nieuwenhout
Coach | Joyce Nieuwenhout Coaching & Advies
26 juni 2023

Fantastische basis voor mezelf als coach.

Een super opleiding een cadeau aan mezelf en een fantastische basis voor mezelf als coach.
Felicia Portier
Talent Development Director bij Fluor en Loopbaancoach bij Felicia Portier Coaching & Advies.
17 maart 2023

Ik was op zoek naar een praktijkgerichte Loopbaancoach opleiding en heb dat hier gevonden.

Ik was op zoek naar een praktijkgerichte Loopbaancoach opleiding en heb dat hier gevonden. Na het afronden heb ik een toolkit aan methodieken en oefeningen die ik goed kan inzetten en meerdere keren heb uitgeprobeerd. Dat was ook precies wat ik zocht. De opleiding laat je duiken in je eigen reflectie van patronen en overtuigingen waardoor je nog meer zelfinzicht hebt. De intervisiemomenten zijn enorm bruikbaar en plezierig. Deze zetten wij voort na de opleiding.
Corine Zegers
Zelfstandig HR professional
12 maart 2023

Het heeft mij veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik ben de opleiding gestart vanuit mijn wens om een geaccrediteerde opleiding te volgen. Het heeft mij veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling, als persoon én als professional. De praktijkcoaching is intensief maar zeer dankbaar en geeft mij veel vertrouwen in de toekomst!
Eline Borgman
MCM Coaching en Training
08 februari 2023

Een scala aan praktische mogelijkheden om in te zetten tijdens een loopbaantraject.

Verdiepende coachopleiding met een mooie aanvulling van praktijkgerichte Job Marketing in Loopbaancoaching. Coachen en adviseren: een scala aan praktische mogelijkheden om in te zetten tijdens een loopbaantraject.
Rinus Willemsen
Senior adviseur bij de Nationale Politie
03 februari 2023

Wat een ontdekkingstocht!

De loopbaancoachopleiding leerde mee eerst balans te brengen tussen hoofd en hart en en daarna tussen coachen en adviseren. Wat een ontdekkingstocht!
Bianca Jansen
Trainer & coach, TrainCom
31 januari 2023

Mooie brede basis en biedt tegelijk veel verdieping

De coachopleiding waarin coachen op de zes ontwikkelingsniveaus het uitganspunt is, geeft een mooie brede basis en biedt tegelijk veel verdieping en bruikbare tools. Een absolute aanrader! Ik heb de coachopleiding uitgebreid met de Module Job Marketing. Dit was een mooie en leerzame module! Met opdrachten waar je zelf veel van leert maar die je ook kunt gebruiken bij toekomstige coachees in je werk als loopbaancoach.
Eef den Blanken
Contractmanager gemeente Amsterdam
31 januari 2023

De loopbaancoachopleiding is ook voor contractmanagers een aanrader!

De opleiding is een aanvulling bij het uitoefenen op mijn competenties als contractmanager. De opleiding is ook voor contractmanagers een aanrader!
Irene van der Zee
31 januari 2023

Geleerd om te vertrouwen op en in mezelf

Het allerbelangrijkst dat ik in de (loopbaan)coachopleiding heb geleerd, is om te vertrouwen op en in mezelf. Voor de opleiding twijfelde ik enorm aan mezelf en overwoog ik serieus om er niet eens aan te beginnen. Ik heb toen een heel uitgebreid gesprek met de opleidingscoördinator gehad, waardoor ik me gesteund voelde om door te gaan.

Erkenningen van de Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid

Blankestijn & Partners wil uitmuntende coaches, trainers en teamcoaches opleiden, die zich onderscheiden in kwaliteit, in vakmanschap en in hun impact op de groei en ontwikkeling van mensen, teams en/of organisaties.
Erkenningen, Certificeringen en PE-punten zijn een manier om de kwaliteit van onze opleidingen én van onze afgestudeerde (loopbaan)coaches, trainers en teamcoaches te waarborgen. Daarom laten wij onze opleidingen en organisatie toetsen.

Noloc erkende Loopbaancoach opleiding
Deze opleiding is erkend door de Noloc, de Nederlandse beroepsorganisatie voor Loopbaancoaches. Deze accreditatie is een toonaangevend kwaliteitsstempel voor Loopbaancoach opleidingen. Door de Noloc erkenning heb je een vereenvoudigd en versneld traject om je aan te sluiten bij de Noloc als erkend Loopbaanprofessional.

Post-HBO register diploma
De Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid is door het CPION Post-HBO erkend. Dit houdt in dat je Post-HBO diploma wordt ingeschreven in het Post-HBO Opleidingsregister waardoor je een officieel Post-HBO diploma hebt.

Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit
Deze Opleiding tot Loopbaancoach heeft het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit

Erkenningen van de deelopleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid

De opleiding Loopbaancoaching bestaat uit de deelopleidingen Coachen met Ziel en Zakelijkheid en de Module Loopbaancoaching en Talentontwikkeling voor Coaches. Daarmee zijn de erkenningen van de coach opleiding ook geldig voor de opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid.

Post-HBO register diploma
De Post-HBO Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid is door het CPION Post-HBO erkend. Dit houdt in dat je Post-HBO diploma wordt ingeschreven in het Post-HBO Opleidingsregister waardoor je ook hiervoor een officieel Post-HBO diploma hebt.

NOBCO en EMCC erkend
De coach opleiding is Europees erkend door NOBCO en EMCC op Practitioner niveau. De NOBCO is de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches en werkt samen met het EMCC, het European Mentoring & Coaching Council. Hierdoor ontvang je een EMCC EQA diploma op Practitioner niveau.

LVSC erkend
De coach opleiding is erkend door de LVSC. De LVSC is een beroepsvereniging van en voor coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders. Na het behalen van je diploma Coach met Ziel en Zakelijkheid kun je je laten registreren bij de LVSC.

Erkenningen van Blankestijn & Partners

CEDEO erkend
De open opleidingen van Blankestijn & Partners zijn CEDEO erkend, op basis van een klanttevredenheidsonderzoek onder oud-deelnemers.

CRKBO geregistreerd
Blankestijn & Partners is CRKBO geregistreerd, waardoor wij deze loopbaancoach opleiding BTW vrij kunnen aanbieden.

UWV-Scholingspartner
Blankestijn & Partners is scholingspartner van het UWV. Hierdoor kun je deze opleiding vergoed krijgen in het kader van je re-integratie.

 

 Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches