Onze visie: de weg van je hart

Verbeter de wereld
Begin bij jezelf

Onze visie: Vreedzame wereld

Wij geloven dat een vreedzame wereld waarin we duurzaam in balans leven met onze energiebronnen alleen kan ontstaan wanneer we verantwoordelijkheid nemen voor deze thema’s in onszelf.

Thema’s als

spelen zowel in privésituaties, in samenwerking binnen teams en organisaties, als in mondiale vraagstukken.

Het is onze overtuiging dat wanneer mensen verantwoordelijkheid nemen om vanuit hun hart en bezieling te handelen in de dagelijkse praktijk, zij op grotere schaal bijdragen aan een vreedzame en duurzame wereld.

Onze visie en persoonlijk leiderschap

Het vraagt persoonlijk leiderschap om werkelijk te handelen vanuit je kernwaarden en kernkwaliteiten, en om doelgericht je hart te volgen in je communicatie en gedrag.

Wanneer je deze uitdaging aangaat kom je langs pijnlijke ervaringen, uitdagende (groepsdynamische) situaties en successen die je raken.

De weg van je hart is geplaveid met je grootste angsten, je diepste drijfveren en de liefde voor jezelf, voor anderen en voor de wereld om je heen.

Onze visie tijdens onze opleidingen

Door onze opleidingen en trajecten in teams en organisaties willen wij ons steentje bijdragen aan een vreedzame en duurzame samenleving.

Door het opleiden van coaches, trainers en managers in het begeleiden van wezenlijke veranderingstrajecten wordt onze cirkel van invloed groter.

 • Opleidingen voor coaches, trainers en managers
  Wij leiden coaches, trainers en managers op om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkelingstocht.
  In onze visie heb je hiervoor naast vaktechnische kennis en vaardigheden ook jezelf als instrument nodig.
  Het vraagt stevig en bezield persoonlijk leiderschap om binnen de dynamiek van teams en organisaties de kern van de zaak op tafel te (durven) leggen.
  Daarnaast heb je coachings- en/of trainerscompetenties nodig om de ontwikkelingstocht kernachtig te begeleiden naar de gewenste resultaten.
  Deze combinatie van ‘ziel en zakelijkheid’ maakt onze opleidingen uniek.
 • Persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling
  Juist in het samenwerken met anderen worden je eigen patronen én kwaliteiten gespiegeld, en kun je elkaar versterken, saboteren, kwetsen, ondersteunen, …
  Dat maakt dat teams en organisaties de confronterendste leerschool zijn, waar je wezenlijke ontwikkelingsstappen kunt zetten.
  Wij begeleiden mensen, teams en organisaties om hier met ziel en zakelijkheid mee om te gaan.

 


Relevante artikelen

 • Wil je Trainer en/of Coach worden?

  Wil je trainer worden? Of coach worden? Of wellicht allebei? Ben je op zoek naar wat past bij…

 • Opleiding tot Coach EQA Practitioner niveau XL

  Met onze erkende opleiding tot coach EQA practitioner XL krijg je het coachvak gedegen in de vingers en…

 • NOBTRA erkend Trainer Worden?

  Je wordt gemakkelijk Trainer NOBTRA met de Post-HBO Trainer Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid van Blankestijn &…

 • Silvia Blankestijn: Trainer van het Jaar 2015-16

  Op 25 september 2015 verkoos de NOBTRA (Nederlandse Orde voor Beroepstrainers) Silvia Blankestijn tot Trainer van het Jaar…

Meer artikelen

Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches