Erkenningen, Certificeringen en PE-punten

Blankestijn & Partners wil uitmuntende coaches, trainers en teamcoaches opleiden, die zich onderscheiden in kwaliteit in vakmanschap en in hun impact op de groei en ontwikkeling van mensen, teams en/of organisaties.

Erkenningen, Certificeringen en PE-punten zijn een manier om de kwaliteit van onze opleidingen én van onze afgestudeerde coaches, trainers en teamcoaches te waarborgen.
Daarom laten wij onze opleidingen toetsen voor erkenningen en certificeringen van beroepsorganisaties en Post-HBO registratie. Daarnaast kun je met de opleidingen van Blankestijn & Partners erkende PE-punten, Permanente Educatie punten, halen voor je herregistratie bij diverse beroepsorganisaties.

Onze Erkenningen, Certificeringen en PE-punten vergroten je waarde als coach, trainer of teamcoach op de arbeidsmarkt, doordat ze je klanten en/of werkgever de zekerheid geven dat ze een vakbekwame coach, trainer of teamcoach in huis halen.

Erkenningen Certificeringen en PE-puntenPost-HBO Opleidingsregister

Je ontvangt een Post-HBO geregistreerd diploma en wordt ingeschreven in het Post-HBO register na het succesvol afronden van de opleidingen: Coachen met Ziel en Zakelijkheid, Trainen met Ziel en Zakelijkheid, Systemisch Teamcoach en Teamtrainer of Coach en Trainer met Ziel en Zakelijkheid.

 

Erkenningen Certificeringen en PE-puntenNOBCO

De NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches, richt zich op (wetenschappelijke) kennis en kwaliteitsverbetering van coaching. Een van de speerpunten van de NOBCO is het toetsen van de kwaliteit van coach opleidingen. De Post-HBO Coach Cursus Coachen met Ziel en Zakelijkheid en de Opleiding Coachingsvaardigheden zijn erkend door de NOBCO.

Erkenningen Certificeringen en PE-puntenNOBTRA

De NOBTRA, Nederlandse Orde van Beroepstrainers, zet zich in voor de kwaliteitstoetsing en -ontwikkeling van beroepstrainers en trainersopleidingen. Blankestijn & Partners heeft meerdere NOBTRA-erkende trainer opleidingen: Trainen met Ziel en Zakelijkheid, Systemisch Teamtrainer en Persoonlijk Proces Trainer.

Erkenningen Blankestijn en Partners LVSC

LVSC

De LVSC is een actieve beroepsvereniging van en voor coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders. De Coach Opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid is een LVSC erkende coach opleiding.

 

Erkenningen Blankestijn en Partners NOLOCNoloc

De Noloc is de beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals en Jobcoaches. De Opleiding Loopbaancoaching is door de Noloc erkend.

 

Erkenningen Certificeringen en PE-puntenCEDEO

CEDEO doet elke 2 jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder onze afgestudeerde coaches, trainers en teamcoaches. Lees wat onze alumni tijdens dit onderzoek over onze opleidingen, opleiders en over ons opleidingsinstituut vertellen.

 

 

Erkenningen Certificeringen en PE-punten

EQA – EMCC

De EQA erkenning, European Quality Award, voor coach opleidingen, wordt uitgegeven door het EMCC, European Mentoring & Coaching Council. De EQA toetsing vindt plaats op basis van het European Competence Framework. Blankestijn & Partners biedt Europees EMCC erkende coach opleidingen op EQA foundation en EQA practitioner niveau.

Erkenningen Certificeringen en PE-puntenCRKBO

Blankestijn & Partners is als opleidingsinstituut ingeschreven in het CRKBO, Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor mogen wij onze beroepsopleidingen voor coaches, trainers en teamcoaches BTW-vrij aanbieden volgens de BTW-vrijstelling beroepsonderwijs.

 

Erkenningen Certificeringen en PE-puntenNOBCO PE Punten

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) kent NOBCO PE-punten, Permanente Educatie punten, toe aan opleidingen die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. De NOBCO heeft 60 NOBCO PE punten toegekend aan de Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer van Blankestijn & Partners. Deze PE-punten heb je nodig voor je EIA herregistratie bij de NOBCO.

Hobeon

Hobéon

Hobéon beoordeelt als specialist in kwaliteit en kwaliteitszorg onderwijsinstellingen. Het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit (HKK) toont aan dat de kwaliteit van de organisatie voor trainingen, cursussen of assessments op orde is.

Relevante artikelen

 • NOBTRA erkend Trainer Worden?

  Je wordt gemakkelijk Trainer NOBTRA met de Post-HBO Trainer Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid van Blankestijn &…

 • Opleiding tot Coach EQA Practitioner niveau XL

  Met onze erkende opleiding tot coach EQA practitioner XL krijg je het coachvak gedegen in de vingers en…

 • 98,8 Klanttevredenheid bij CEDEO onderzoek !!

  In het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek onder onze afgestudeerde trainers en coaches waardeerden zij onze opleidingen met 98,8 procent klanttevredenheid.

 • Silvia Blankestijn: Trainer van het Jaar 2015-16

  Op 25 september 2015 verkoos de NOBTRA (Nederlandse Orde voor Beroepstrainers) Silvia Blankestijn tot Trainer van het Jaar…

Meer artikelen

Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches