Wat ons bezielt

Wij geloven dat naarmate je meer communiceert en handelt vanuit je hart, je bijdrage aan een vreedzame en duurzame samenleving groter wordt. Daarom houden wij van groei en ontwikkeling die gericht is op het openen van je hart en van daaruit de wereld tegemoet treden.
Het is onze bezieling om mensen, teams en organisaties te begeleiden bij de inspirerende en confronterende weg naar hun hart, en het met ziel en zakelijkheid communiceren en samenwerken met de mensen in hun omgeving. Juist waar deze weg pijn doet, schuurt of angstig is, staan we je graag met compassie bij.
Onze toegevoegde waarde in dit avontuur komt voort uit onze eigen persoonlijke ontwikkelingstocht (lees het verhaal van directeur Silvia Blankestijn) en uit onze gedrevenheid naar hoogwaardig vakmanschap. Hierdoor kunnen we je begeleiden in de diepte en rauwheid die vaak gepaard gaat met het doorbreken van belemmeringen, zijn we op zoek naar jouw bezieling en eigenheid, dagen we je uit om de grenzen van je comfortzone te verleggen en geven we je vele praktische handvatten.
Wij geloven in een combinatie van ‘ziel en zakelijkheid’.

Jij mag zijn zoals je bent
Om te worden wie je bent,
Maar nog niet kunt zijn;
En je mag het worden
Op jouw manier
En in jouw tijd

Anna Terruwe

Gratis download

Verdiepende methodieken

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
Verdiepende methodieken