loopbaanboek

Het complete loopbaanboek voor loopbaanprofessionals

Dit complete loopbaanboek voor loopbaanprofessionals geeft inzicht in de praktijk van het begeleidingsproces en de bijbehorende methoden, technieken en instrumenten.

Loopbaanprofessionals kunnen het verschil maken

Zij hebben waardevolle kennis en ervaring, als het gaat om mensen en werk, voor individuen, maar ook voor organisaties die meer inzicht zoeken in de nieuwe dynamiek en de consequenties voor hun management en beleid. ‘Het complete loopbaanboek’ brengt het brede vakgebied van de loopbaanprofessional in kaart. Het biedt een inhoudelijk overzicht van het theoretisch kader waarbinnen de loopbaanbegeleiding plaatsvindt en geeft inzicht in de praktijk van het begeleidingsproces en de bijbehorende methoden, technieken en instrumenten.

Samenwerking ‘Het complete loopbaanboek’

Dit boek is tot stand gekomen door medewerking van een groot aantal loopbaanprofessionals en staat onder redactie van Susan van Ass.

Het complete loopbaanboek

Empowerment vanuit het Stermodel – bijdrage van Silvia Blankestijn

Zingeving, persoonlijke kracht en effectief gedrag in loopbaanontwikkeling

Deze bijdrage in ‘het complete loopbaanboek’ geeft een theoretisch kader over de toepassing van het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus binnen loopbaanbegeleiding, en beschrijft een dynamische werkvorm.

 

Meer leren?

Wil je je coachingscompetenties en loopbaancoaching vaardigheden ontwikkelen, én je persoonlijke impact als loopbaancoach vergroten?

Dan kun je bij Blankestijn & Partners terecht in de opleidingen

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis introductie workshop Coachen en met het Stermodel.

ISBN 9789024403769
Type Paperback
Pagina's 250
Druk 1e druk 2015
Prijs € 39,95
Bestel direct online
Download hoofdstuk