Persoonlijke Ontwikkeling: Je Rol in het Systeem

Je taak of rol in je gezin van herkomst heeft veel invloed op de taak of rol die je als teamcoach of trainer gemakkelijk op je neemt.

Maak een Tafelopstelling van Jouw Gezin van Herkomst

In onderstaande video zie je hoe je met een eenvoudige tafelopstelling (een werkvorm uit familieopstellingen) inzicht krijgt in je taak binnen je gezin van herkomst.
Maak een tafelopstelling van jouw gezin van herkomst en onderzoek welke invloed jouw systeem heeft op de rol die je als teamcoach of trainer gemakkelijk inneemt.

Dit is een intensieve werkvorm. Doe hem daarom bij voorkeur in het bijzijn van anderen die je kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld in een intervisiegroep.

Ontwikkelingspunt voor jou als coach, trainer of teamcoach

Onderzoek tijdens een volgende teamcoaching of training welke rol jij als teamcoach of trainer veel inneemt en welke taak je op je neemt. Wat is het effect hiervan op de teamontwikkeling of ontwikkeling van de deelnemers? Wanneer is deze rol functioneel en wanneer niet?

Diepgaande groei voor teamcoaches

Versterk je dienende plek in teams!

Werk intens aan je impact als teamcoach en leer teams groepsdynamisch en systemisch coachen op de boven- en onderstroom.

Bekijk Opleiding Systemisch Teamcoach

Diepgaande groei voor teamcoaches

 

Meer leren?
Wil je jezelf persoonlijk en professioneel diepgaand ontwikkelen als teamcoach of trainer? Dan kun je bij Blankestijn & Partners terecht in de opleidingen:

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis introductie workshops.

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

 

Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches