Persoonlijke-Ontwikkeling

17x Persoonlijke Ontwikkeling voor Teamcoaches

Systemische zelfreflectie en persoonlijke groei opdrachten uit Gestalt en TA om je dienende plek als teamcoach in te nemen.

Persoonlijke ontwikkeling voor Teamcoaches betekent dat je als teamcoach bewust bent van de gave van je magische plek, en dat je jezelf uitdaagt in de opgave om je dienende plek in te nemen. In je persoonlijke ontwikkeling als teamcoach vraagt dit loslaten van vertrouwde gewoontes en versterken van je authenticiteit en compassie.

Door tijdens de teamcoaching in het hier-en-nu je dienende plek in te nemen dien je het team optimaal in hun groei en ontwikkeling.

Diepgaand werken aan je persoonlijke ontwikkeling als teamcoach?
In de Opleidingen Coaching van Blankestijn & Partners leer je je dienende plek innemen binnen de groepsdynamische en systemische teamdynamiek.

 

Impact als Teamcoach

Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer

Kernachtig interveniëren in team- en organisatiedynamiek

Leer jezelf als belangrijkste coachingsinstrument in zetten en vergroot je je systemische interventiekunde.

Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer

 

Zelfreflectie

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

 

Meer leren?
In de Opleidingen Coaching van Blankestijn & Partners onderzoek je je magische plek vanuit je familiesysteem en leer je hoe je je dienende plek inneemt in het team- en organisatiesysteem.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis kennismaking Workshop Coachen met het Stermodel.