Persoonlijke-Ontwikkeling

20x Persoonlijke Ontwikkeling voor Coaches

Zelfreflectie en praktische handvatten voor je Persoonlijke ontwikkeling als Coach. Versterk jezelf als coachingsinstrument.

Persoonlijke ontwikkeling voor Coaches is erop gericht om jezelf als coachingsinstrument te versterken. Door professionele zelfreflectie en feedback word je bewuster van je passie, stokpaardjes, kwaliteiten, valkuilen en belemmerende patronen als coach, en leer je hier doelgericht mee omgaan in een coachingstraject.

Voeg jezelf als coachingsinstrument toe aan je coachingsmethodieken!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling als coach?
In de Coaching Opleidingen van Blankestijn & Partners versterk je je kracht en authenticiteit, en leer je omgaan met je valkuilen en nooduitgangen.

 

Impact als Coach

Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid

Coachen op de boven- én onderstroom!

Je leert een palet aan verdiepende en resultaatgerichte coaching methodieken en werkt intensief aan je persoonlijke ontwikkeling als coach.
NOBCO en LVSC erkende opleiding

Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid

 

Zelfreflectie

 

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

 

Meer leren?
In de Opleidingen Coaching van Blankestijn & Partners vergroot je je impact als coach op de groei en ontwikkeling van coachees, doordat jij als coach groeit in je professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis kennismaking Workshop Coachen met het Stermodel.