Groepsdynamica

19x Groepsdynamica

Theoretische inzichten in groepsdynamica, en praktische tips voor lastige groepsdynamische training en teamcoaching situaties.

Groepsdynamica heeft tot doel om wetmatigheden in groepen inzichtelijk te maken, waardoor je vanuit een helicopterview kunt kijken naar weerstand en emoties in een groep en handvatten hebt om hierin lerend te interveniëren.

Op deze pagina vind je diverse modellen die je inzicht geven in de dynamieken in groepen, en tips om als trainer of teamcoach sturing te geven aan de groepsdynamiek.

Effectiever omgaan met weerstand en groepsdynamica in training en teamcoaching?
In de trainer en teamcoach opleidingen van Blankestijn & Partners leer je groei-gericht en op maat interveniëren in de groepsdynamica.

Groepsdynamica in Teams en Training

Training Teamcoaching en Groepsdynamica

Leer de essentials van teamcoaching!

Je ontwikkelt teamcoaching vaardigheden om de teamsamenwerking te versterken.

Training Teamcoaching en Groepsdynamica

 

Theorie Groepsdynamica

Roos van Leary

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

Meer leren?
In de trainersopleidingen en teamcoachopleiding van Blankestijn & Partners leer je op maat interveniëren in de groepsdynamiek.
Zo zal je als trainer zorgen voor een veilig leerklimaat, waardoor de deelnemers zich kwetsbaar durven opstellen om te reflecteren op hun gedrag en om nieuwe vaardigheden uit te proberen.
Als teamcoach maak je de patronen in de groepsdynamiek bespreekbaar, en ga je met het team op zoek naar hoe ze ineffectieve samenwerkingspatronen kunnen doorbreken.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in onze opleiding tijdens onze gratis introductie workshops.