Voice Dialogue in coaching en training

Voice Dialogue is een intense methodiek, die je op speelse wijze uitnodigt om je subpersonen te verkennen. Op www.Ontwikkelingspunt.nl vind je inspiratie.Voice Dialogue in coaching en training

Voice Dialogue is een intense methodiek, die je uitnodigt om je subpersonen te verkennen. Doel van Voice Dialogue is dat elke subpersoon er mag zijn, zodat hij/zij zijn/haar kwaliteit en toegevoegde waarde kan leveren aan wie jij bent en hoe je in het leven staat.
Het werken met subpersonen binnen je coaching of training brengt een speelse werkvorm met een zeer verdiepend effect.

Op www.Ontwikkkelingspunt.nl vind je, onder Coachen – niveau 3A: Dieptecoach, gratis inspiratie over verdiepende methodieken zoals Voice Dialogue. Ik geef je hieronder drie suggesties om eens rond te snuffelen op www.Ontwikkelingspunt.nl en verder kennis te maken Voice Dialogue.

Wanneer je je registreert op www.Ontwikkelingspunt.nl houden we je op de hoogte van alle updates.

De opbouw van een Voice Dialogue sessie

Thema: Coachingsmethodiek
Niveau 3A: Dieptecoach
Een Voice Dialogue sessie verloopt in hoofdlijnen volgens een vaste structuur. In dit artikel vind je de verschillende stappenLees hier meer.
Ontwikkelingspunt
Probeer de verschillende stappen van een Voice Dialogue sessie uit tijdens een intervisiebijeenkomst.

Methodiektraining Voice Dialoge

Leer speelse en verdiepende werkvormen uit Voice Dialogue

Tweedaagse methodiektraining voor coaches, trainers, managers, opleiders en teamcoaches

Meer informatie

Methodiektraining Voice Dialoge

 

Het Bewuste Ego Proces

Thema: Coachingstheorie
Niveau 3A: Dieptecoach
Het Bewuste Ego Proces is een wezenlijk onderdeel van Voice Dialogue. Dit intensieve proces draagt bij aan wezenlijke transformatie. Lees hier meer.
Ontwikkelingspunt
Welke primaire subpersoon van jou als coach zou wel een stapje terug mogen doen? Stel je voor dat dat zou gebeuren, welke angsten en onzekerheden roept dat dan bij je op?

Werkvorm: Bedankbrief

Thema: Werkvormen
Niveau 3A: Dieptecoach
Deze werkvorm uit de Voice Dialogue helpt de coachee / deelnemer om zich te desidentificeren met een primaire subpersoon die regelmatig te dominant aanwezig is. Lees hier meer.
Ontwikkelingspunt
Welke primaire subpersoon van jou als coach mag wel een stapje terug doen in aanwezigheid? Schrijf deze subpersoon een bedankbrief.

Meer leren over Voice Dialogue?

Wil je als coach of trainer leren werken met Voice Dialogue? Dan kun je bij Blankestijn & Partners terecht in de opleidingen:

Meer weten over dit onderwerp?

We hebben regelmatig nieuwe blogs, nieuws en tips.

Volg ons op social media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Relevante artikelen


Onderwerpen

    Praat mee

    Om SPAM op mijn blog te voorkomen dien je eerst onderstaande in te vullen voordat je kunt reageren. Hopelijk blijf je geïnspireerd om je reactie te plaatsen!