Onze Kennisbank: Gratis Online Toolbox voor Coaches, Trainers en Teamcoaches

In dit blog maak ik je wegwijs in onze gratis online kennisbank voor coaches, trainers en teamcoaches.


Online toolbox

De gratis Online Toolbox voor coaches, trainers en teamcoaches van Blankestijn & Partners staat op de Kennisbank van onze website. Het is een bron aan inspiratie, kennis en praktische handvatten. Onze Toolbox is vrij toegankelijk en je kunt er gewoon eens rondsnuffelen, gericht zoeken naar methodische handvatten, ideeën opdoen voor passende werkvorm, of verdieping zoeken in je persoonlijke ontwikkeling als coach, trainer of teamcoach.

Onze visie en de Online Toolbox voor coaches, trainers en teamcoaches

Onze Online Toolbox is opgezet vanuit onze visie dat je als trainer, coach en teamcoach mensen en/of teams in beweging kunt zetten wanneer je

  • Het vakmanschap écht in de vingers hebt en kunt trainen, coachen en teamcoachen op de bovenstroom en de onderstroom.
  • Als trainer, coach of teamcoach zelf een belangrijk instrument bent in het leer- en ontwikkelingsproces van de ander.

Qua vakmanschap vind je op de Online Toolbox van onze Kennisbank methodische ondersteuning, een palet aan werkvormen en diverse theoretische kaders voor coaches, trainers en teamcoaches.

Je wordt uitgenodigd tot zelfreflectie op je impact als trainer, coach of teamcoach in de e-learnings over Persoonlijke Ontwikkeling. Daarnaast vind je onder elk artikel van de Online Toolbox een ontwikkelingspunt voor de coach, trainer en/of teamcoach.

De Online Toolbox voor Coaches

De Online Toolbox op onze Kennisbank ondersteunt je als coach om te coachen op de bovenstroom en onderstroom. Je vindt er resultaatgerichte werkvormen, verdiepende methodieken, zelfreflecties voor de coach en bruikbare theorieën.

Onze Online Toolbox voor coaches is opgebouwd uit

Op deze overzichtspagina’s staan een palet aan artikelen gerubriceerd onder diverse categorieën. Vanuit een overzichtspagina kun je doorklikken naar een artikel.

Gratis Online Toolbox

Ontwikkel je verder met onze kennisbank.

Op onze gratis online kennisbank vind je werkvormen, methodieken, theorie, tips en persoonlijke ontwikkeling voor coaches, trainers en teamcoaches.

Gratis Online Toolbox

De Online Toolbox voor Trainers

Op de Online Toolbox voor Trainers kunnen verschillende soorten trainers terecht, zoals vakinhoudelijk trainers, vaardigheidstrainers en trainers persoonlijke ontwikkeling. De Toolbox voor Trainers is zeer ruim gevuld met een breed scala aan werkvormen, methodieken op de bovenstroom en onderstroom, aandachtspunten om je impact als trainer te vergroten en handzame theorie die je ook tijdens je training kunt raadplegen.

Ook voor je online trainingen kun je op Toolbox van onze Kennisbank terecht.

Onze Online Toolbox voor trainers is opgebouwd uit

Kijk gerust eens rond in deze ‘snoepwinkel voor trainers’.

De Online Toolbox voor Teamcoaches

Onze Online Toolbox voor Teamcoaches is opgezet vanuit groepsdynamica in teams en Systemisch Coachen voor teams. Het Stermodel helpt je groepsdynamisch teamcoachen op de bovenstroom en de onderstroom. Systemisch Coachen brengt het systemische krachtenveld van een team in beeld.

De gratis Online Toolbox voor Teamcoaches bestaat uit

Op deze overzichtspagina’s vind je groepsdynamische en systemische artikelen om je teamcoaching te versterken, gerubriceerd in diverse categorieën.

De gratis Online Toolbox voor coaches, trainers en teamcoaches van Blankestijn & Partners staat op de Kennisbank van onze website.

Meer leren?
Wil je het vak van coach, trainer en/of teamcoach gedegen in de vingers krijgen? Dan kun je bij Blankestijn & Partners o.a. terecht in de volgende Post-HBO opleidingen:

Voor trainers van vaardigheden zoals communicatieve vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, managementvaardigheden, die willen leren online training te geven op de boven- en onderstroom is er de Training: Online Trainen op Bovenstroom en Onderstroom

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis introductie workshops.

 

Meer weten over dit onderwerp?

We hebben regelmatig nieuwe blogs, nieuws en tips.

Volg ons op social media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Relevante artikelen


Onderwerpen

    Praat mee

    Om SPAM op mijn blog te voorkomen dien je eerst onderstaande in te vullen voordat je kunt reageren. Hopelijk blijf je geïnspireerd om je reactie te plaatsen!