Loopbaancoaching

41x Loopbaancoaching: Opbouw, Methodieken en Werkvormen

Methodieken, kaders en werkvormen voor alle fasen in loopbaancoaching. Gericht op de boven- en onderstroom in loopbaanontwikkeling.

In Loopbaancoaching wordt de kandidaat stap voor stap begeleid bij het vinden van een baan die past bij zijn loopbaanwensen. De loopbaancoach begeleidt de kandidaat diepgaand op de onderstroom bij het zingeven aan zijn loopbaan, en het bewust worden van zijn persoonlijke kwaliteiten en drijfveren. Een loopbaancoach heeft aandacht voor de belemmerende patronen, overtuigingen en emoties die de loopbaankeuzes en loopbaanstappen van de kandidaat beïnvloeden.
Op de bovenstroom zal een ‘loopbaancoach met ziel en zakelijkheid’ de kandidaat ondersteunen bij het verkennen van loopbaanopties, het maken van een loopbaan-stappenplan en het succesvol uitvoeren van concrete loopbaanacties.

Wil je een professioneel en inspirerend loopbaancoach worden?
In onze visie beschikt een professionele loopbaancoach over coachingscompetenties op Europees NOBCO-EQA Practitioner niveau, en kan hij loopbaancoaching trajecten begeleiden op de bovenstroom en onderstroom van loopbaanontwikkeling.
In de Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid word je een vakbekwaam loopbaancoach. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en coachhouding als loopbaancoach, en leert hoe je een loopbaancoaching traject diepgaand en resultaatgericht begeleidt.

Kaders voor Loopbaancoaching

Bezinning op Loopbaanontwikkeling

Biografisch Werken met Levensloopbaan

De Onderstroom in Loopbaancoaching

Word Noloc erkend Loopbaancoach

En ook coach op Europees erkend Practitioner niveau

In onze Noloc erkende Post-HBO Loopbaancoach Opleiding leer je loopbaanontwikkeling begeleiden op de bovenstroom en de onderstroom en leer je coachen op Europees erkend Practitioner niveau.

Word Noloc erkend Loopbaancoach

 

Loopbaanacties op de Arbeidsmarkt

Systemisch Loopbaancoachen

Loopbaan Opstellingen

Loopbaancoach Worden

 

Meer tools voor coaches, trainers en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

Meer leren?
In de Opleidingen Coaching van Blankestijn & Partners leer je coaching methodieken groeizaam begeleiden, door het gedegen inoefenen van je coaching competenties en het diepgaand ontwikkelen van je persoonlijke impact als coach.

 

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis kennismaking Workshop Coachen met het Stermodel.