Intervisie

18x Intervisie Werkvormen en Methoden

Palet aan uitgewerkte Intervisie Methodieken en Intervisie Werkvormen om een groter leerrendement uit je intervisiegroep te halen.

Intervisie Methoden en Werkvormen bieden een gestructureerde aanpak voor het bespreken van casuïstiek in een intervisiegroep. Hierdoor wordt het leren van en met collega’s vergroot, en wordt gebouwd aan duurzame intervisie.

Op deze pagina staat een diversiteit aan Intervisie werkvormen en intervisie methodieken, waaronder de veelgebruikte Incidentmethode, de creatieve Disneymethode en de uitdagende Clinic-methode.

Wil je je ontwikkelen tot een gedegen intervisiebegeleider?
In de Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid van Blankestijn & Partners leer je je ontwikkelen tot een gedegen intervisor volgens de competentiewijzer voor intervisiebegeleiders met Ziel en Zakelijkheid.

Intervisie Werkvormen

Intervisiebegeleider worden?

Geef een boost aan je professionaliteit !

In de training Intervisiebegeleider ontwikkel je je begeleidersvaardigheden en leer je diverse intervisiemethodieken.

Intervisiebegeleider worden?

 

Intervisie Begeleiden

Meer tools voor intervisors, trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor intervisors, coaches, trainers en teamcoaches.

Meer leren?
In de Training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid van Blankestijn & Partners leer je intervisie werkvormen gestructureerd begeleiden, zodat de intervisieleden maximaal van elkaar leren.