Training Ontwikkelen

50x Training Ontwikkelen

Didactische modellen, voorbeelden van trainingsprogramma's en tips voor het ontwikkelen van transfergerichte trainingen op de bovenstroom en onderstroom.

Een Training Ontwerp is een draaiboek voor een training waarin de werkvormen zijn beschreven gekoppeld aan een tijdsplanning. Het ontwikkelen (of ontwerpen) van een training met impact, is gericht op de trainingsdoelen vanuit de opdrachtgever en de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers, gekoppeld aan de (werk)praktijk.

Op deze pagina vind je theorieën, handvatten en voorbeelden om Trainingen met impact te ontwikkelen, op de bovenstroom en op de onderstroom van veranderingsprocessen.

Trainingen met impact ontwikkelen?
In de Train de Trainer Opleidingen van Blankestijn & Partners leer je trainingen ontwikkelen op de bovenstroom en onderstroom van leren en ontwikkelen, met zichtbaar resultaat in de privé of organisatiecontext.

Trainingen ontwikkelen op bovenstroom en onderstroom

Didactische Kaders op bovenstroom en onderstroom

Doelen van de Training

Voorbeelden Training Ontwerp op bovenstroom en onderstroom

Tips voor Ontwikkelen van Trainingen met Impact

Post-HBO Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid

Word Vaardigheidstrainer en Trainer Persoonlijke Ontwikkeling

NOBTRA erkende opleiding waarin je leert trainen op de bovenstroom en onderstroom, en je persoonlijke impact als trainer vergroot.
Leer het trainersvak!

Post-HBO Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid

Rollenspelen in je trainingsontwerp

Impact als trainer

Evalueren

Evaluatiemethoden

Online Trainingen ontwikkelen

 

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

Meer leren?
In de trainersopleidingen van Blankestijn & Partners krijg je inzicht in hoe je de trainingen ontwikkelt, hoe je het juiste training ontwerp maakt voor jouw training, en leer je deze training interactief, activerend en met impact te begeleiden.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis introductie workshop Trainen met het Stermodel.