Training Ontwerpen

Training Ontwerpen

Modellen, voorbeelden en tips voor het ontwerpen van transfergerichte trainingen op de bovenstroom en onderstroom.

Een Training Ontwerp is een draaiboek voor een training waarin de werkvormen zijn beschreven gekoppeld aan een tijdsplanning. Een Training Ontwerp met impact, is gericht op de trainingsdoelen vanuit de opdrachtgever en de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers, gekoppeld aan de (werk)praktijk.

Op deze pagina vind je theorieën, handvatten en voorbeelden om Trainingen met impact te ontwerpen, op de bovenstroom en onderstroom van veranderingsprocessen.

Trainingen met impact ontwerpen?
In de Train de Trainer Opleidingen van Blankestijn & Partners leer je trainingen ontwikkelen op de bovenstroom en onderstroom van leren en ontwikkelen, met zichtbaar resultaat in de privé of organisatiecontext.

Vaardigheden inoefenen

Voorbeelden Training Ontwerp

Blogs over Trainingen Ontwikkelen

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

Meer leren?
In de trainersopleidingen van Blankestijn & Partners krijg je inzicht in hoe je de trainingen ontwikkelt, hoe je het juiste training ontwerp maakt voor jouw training, en leer je deze training interactief, activerend en met impact te begeleiden.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis introductie workshop Trainen met het Stermodel.