Training-Theorie

25x Training Theorie

Theoretische achtergronden en modellen over leren en ontwikkelen, groepsdynamica, trainen en inhoudelijke trainingsthema’s.

Training Theorie bestaat uit modellen en theoretische achtergronden, die de Trainer versterken in zijn vakmanschap. Training Theorie kan gericht zijn op het begeleiden van leer- en ontwikkelingsprocessen in groepen, of de inhoudelijke thema’s van trainingen.
Op deze pagina vind je een overzicht van Training Theorie over het trainersvak en over een aantal inhoudelijke trainingsthema’s.

Wil je weten hoe je deze Training Theorie effectief inzet in je training?
In de Train de Trainer Opleidingen van Blankestijn & Partners krijg je training theorie over trainen op de bovenstroom en onderstroom, effectieve trainingsprogramma’s en groepsdynamica. Daarnaast krijg je theorie over de inhoud van je trainingen.

 

Het Realiseren van Gedragsverandering

Leren Leren

Post-HBO Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid

Word Vaardigheidstrainer en Trainer Persoonlijke Ontwikkeling

NOBTRA erkende opleiding waarin je leert trainen op de bovenstroom en onderstroom, en je persoonlijke impact als trainer vergroot.
Leer het trainersvak!

Post-HBO Opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid

Communicatie

Onderhandelen en Overleggen

Persoonlijke Ontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Groepsdynamica

Weerstand

 

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

Meer leren
In de Train de Trainer Opleidingen van Blankestijn & Partners krijg je inzicht in hoe je de juiste training theorie kiest voor een training, en leer je deze training theorie interactief en activerend overdragen.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in één van de gratis introductie workshops.