Online toolbox voor trainers én coaches

Op www.Ontwikkkelingspunt.nl vind je onze gratis online toolbox voor trainers, coaches en managers. Naast het trainersgedeelte is nu ook de inspiratie voor coaches online.Op www.Ontwikkkelingspunt.nl vind je onze gratis online toolbox voor trainers, coaches en managers. Naast het trainersgedeelte zijn nu ook de methodieken, theorieën, werkvormen en zelfreflecties voor coaches online.

Coachingsthema’s

In elk artikel vind je bruikbare inspiratie voor je coachingspraktijk  en word je uitgedaagd om je als coach of coachend leidinggevende verder te ontwikkelen. De artikelen en video’s zijn onderverdeeld in een aantal thema’s:

  • Coachingsmethodieken
  • Coachingstheorie
  • De coach als persoon
  • Werkvormen
  • Lastige praktijksituaties

Je bent van harte uitgenodigd om jouw lastige praktijksituaties in te brengen via ‘Stel een vraag’ in de footer. Vragen worden beantwoord in artikelen op Ontwikkelingspunt.nl.

Coachingsniveaus

Evenals bij trainen vind je binnen elk coachingsthema informatie op 4 coachingsniveaus:

1.Coachend leiderschap
2.Coach met ziel en zakelijkheid
3A. Dieptecoach
3B. Systemisch teamcoach

Deze niveaus corresponderen met onze coachingsopleidingen. Wanneer je je aanmeldt op www.Ontwikkelingspunt.nl houden we je op de hoogte van alle updates.

 

Meer weten over dit onderwerp?

We hebben regelmatig nieuwe blogs, nieuws en tips.

Volg ons op social media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Relevante artikelen


Onderwerpen

    Praat mee

    Om SPAM op mijn blog te voorkomen dien je eerst onderstaande in te vullen voordat je kunt reageren. Hopelijk blijf je geïnspireerd om je reactie te plaatsen!