Coronaproof opleidingen tot coach, trainer of teamcoach

Onze opleidingen zijn coronaproof en zijn bestand tegen de ontwikkelingen rond COVID-19, ze gaan gegarandeerd door! Dit geldt zowel voor de lopende opleidingen als voor de nieuwe opleidingsgroepen.
We zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving, voor al onze deelnemers, trainers en medewerkers.
Zo faciliteren we dat je ook in deze turbulente tijd kunt blijven leren en groeien als intervisiebegeleider, coach, trainer of teamcoach.

We houden ons uiteraard zorgvuldig aan de richtlijnen van het RIVM en de verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast maken we ook onze eigen afweging. Wanneer toegestaan en verantwoord geven we onze opleidingen op locatie. Als het (weer even) niet mag schakelen we tijdelijk over naar virtual classrooms.
De zorg en aandacht van onze conferentieoorden is cruciaal om coronaproof op locatie te kunnen opleiden. Hierover hebben we regelmatig contact met de locaties, en kunnen we volmondig zeggen dat zij zich nauwlettend aan de richtlijnen van het RIVM houden en aan het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

Wij hebben inmiddels ervaren dat het opleiden van coaches, trainers en teamcoaches in online classrooms anders is, maar zeker niet minder leerzaam. Het ontbreken van direct contact en elkaar niet recht in de ogen kunnen kijken, blijft een gemis. Anderzijds geeft online opleiden ook nieuwe inzichten en andere leermogelijkheden.

Zo ondersteunen wij het online leren met extra uitgebreide instructies voor het inzetten van verschillende methodieken, en zit er in elke online opleidingsdag een uitgebreide offline opdracht die extra verdieping geeft in je professionele en persoonlijke ontwikkeling tot coach, trainer of teamcoach. Dat online systemisch coachen super goed werkt, was wellicht wel de grootste verrassing.

Op deze manier dragen we zorg voor het realiseren van jouw leerdoelen binnen een andere fysieke opleidingssetting, zijn onze opleidingsdagen even intens als altijd en door de afwisselende programma-opzet qua energie online zeker haalbaar en inspirerend.

In onze coronaproof opleidingen tot coach, trainer of teamcoach leer je zelf ook online coachen, trainen of teamcoachen. Zo kun je je klanten straks een optimale combinatie aanbieden van offline en online coachen, trainen of teamcoachen.

Heb je vragen over hoe coronaproof onze opleidingen tot coach, trainer of teamcoach zijn? Neem dan contact met ons op!


Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches