Coach opleiding Utrecht

Ben je op zoek naar een coach opleiding Utrecht? Onze Europees erkende Coach Opleiding: ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’ wordt gegeven in het naast Utrecht gelegen Zeist. Zeist is gemakkelijk met de auto bereikbaar, bijvoorbeeld vanaf Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en Zwolle. Station Driebergen-Zeist is slechts 8 minuten reizen vanaf station Utrecht CS.

De post hbo opleiding tot coach van Blankestijn & Partners vindt plaats in hotel theater Figi in het centrum van Zeist. Je kunt hier gemakkelijk parkeren en de bus stopt bijna naast de deur.

Coach opleiding Utrecht

Post HBO opleiding ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’ in Utrecht

Leer coachen met ziel en zakelijkheid

In de post hbo coach opleiding Utrecht Coachen met ziel en zakelijkheid’ leer je coachen op de bovenstroom en de onderstroom met het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus.

Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid

Coachen op de boven- én onderstroom!

Je leert een palet aan verdiepende en resultaatgerichte coaching methodieken en werkt intensief aan je persoonlijke ontwikkeling als coach.

Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid

Op gedrag en omgevingsniveau worden kwaliteiten en ineffectieve patronen zichtbaar in de bovenstroom. Deze worden veelal beïnvloed door mentale overtuigingen, emoties, fysieke (ont)spanning en bezieling op de onderstroom.

In deze NOBCO erkende coachingsopleiding op practitioner niveau leer je coachingsmethodieken op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel, zoals Gestalt, Verbindende of geweldloze communicatie, RET, NLP, Voice Dialogue, Oplossingsgericht coachen, Visualisaties, Waardengericht coachen, Rollenspelen, Driegesprekken voeren.

Europees EQA erkende coach opleiding Utrecht

De coach opleiding Utrecht ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’ is door de NOBCO, de Nederlandse Orde voor BeroepsCoaches, Europees EQA erkend op practitioner niveau. Dit houdt in dat je na de opleiding een coachingstraject kunt begeleiden vanaf de contractering in de intake, het opbouwen van een groeizaam coachcontact, verdiepend en doelgericht aan de slag met de leerdoelen van de coachee met een palet aan coachingsmethodieken, tot en met het evalueren van de resultaten met de coachee en opdrachtgever.

Naast literatuurstudie en zelfreflectie onderscheidt deze coach opleiding Utrecht zich met name door

  • het uitgebreid inoefenen van coachingsvaardigheden en coachingsmethodieken tijdens de opleidingsdagen en de intervisiebijeenkomsten,
  • je coachingscompetenties veelvuldig gaan toepassen in de praktijk, in eerste instantie met oefencoachees en vervolgens in praktijkcoaching.

Vraag telefonisch advies: Hoe word jij gecertificeerd coach?

Wij denken graag met je mee welke opleiding past bij jouw ervaring en ambitie als coach. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis telefonisch adviesgesprek.


Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches