Erkende coachingsopleidingen

Blankestijn & Partners is specialist in erkende coachingsopleidingen. Post hbo geregistreerd, Europees erkend door NOBCO, CEDEO klanttevredenheid 9,9.

Ben je op zoek naar een erkende coachingsopleiding? Blankestijn & Partners is specialist in erkende opleidingen tot coach. In onze post hbo coachingsopleiding Coachen met ziel en zakelijkheid leer je een coachingstraject begeleiden van intake tot zichtbare resultaten in de praktijk. Deze EQA gecertificeerde opleiding leidt je op tot coach op Europees NOBCO EMCC practitionerniveau.
Bij Blankestijn & Partners kun je ook terecht voor de Europees op foundationniveau erkende coachingsopleiding Coachingsvaardigheden. Wanneer je al coach bent zijn onze vervolgopleidingen tot Dieptecoach of Systemisch teamcoach interessant voor je.

Europees NOBCO erkende coachingsopleiding

De coachingsopleiding Coachen met ziel en zakelijkheid is Europees erkend door NOBCO EMCC

9,9 bij klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO

Onze afgestudeerde coaches geven Blankestijn & Partners als opleidingsinstituut een 9,9 voor klanttevredenheid. CEDEO doet elke 2 jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder de afgestudeerde coaches van onze erkende coachingsopleidingen.
Onze post hbo geregistreerde en EQA gediplomeerde coaches deden tijdens het CEDEO onderzoek onder andere de volgende uitspraken over de coachingsopleidingen van Blankestijn & Partners:

  • “Ik ben heel erg onder de indruk, ik vind dat de opleiding uitzonderlijk goed in elkaar zit; alle facetten komen aan het licht en bij iedere deelnemer komt duidelijk zichtbaar persoonlijke groei op gang.”
  • Volgens de deelnemers konden de trainers: “Enorm veel vertrouwen scheppen en diepgang bereiken.” en “Zwetsvragen op een prettige, liefdevolle maar ook duidelijke manier afkappen.”
  • “Ik ben erg tevreden over zowel de opzet als de uitvoering. De opleiding zit heel gedegen in elkaar en is duidelijk echt doorontwikkeld; ik heb heel veel geleerd en ontzettend veel nuttige tips gekregen. Ik ben op bepaalde momenten aardig door de mangel gegaan, dat was behoorlijk heftig, maar het resultaat is er naar.”
CEDEO erkende opleidingen tot coach trainer

De opleidingen tot coach en trainer van Blankestijn & Partners zijn CEDEO erkend

Leer coachen met ziel en zakelijkheid

In de practitioner opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid leer je coachen op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel: mentaal, emotioneel, fysiek, zingeving, gedrag en omgevingsniveau. Het door Silvia Blankestijn ontwikkelde Stermodel staat garant voor een integrale aanpak van verdiepende én resultaatgerichte coachingsmethodieken.

Stermodel in erkende coachingsopleidingen

Blankestijn & Partners gebruikt het Stermodel in haar erkende coachingsopleidingen

Vanuit het zingevingniveau coach je op de innelijke drijfveren, waarden en passie van je coachee. Op het mentale, emotionele en fysieke niveau onderzoek je de belemmeringen om de persoonlijke bezieling vorm te geven in de dagelijkse praktijk. En het gedrag en omgevingsniveau staan garant voor het realiseren van zichtbare gedragsverandering.
In Coachen met ziel en zakelijkheid leer je niet alleen coachingsmethodieken op de zes ontwikkelingsniveaus, je doorloopt tevens je eigen ontwikkelingsproces tot coach op de zes ontwikkelingsniveaus. Hierdoor vergroot je je coachingscompetenties en versterk je je impact als coach vanuit jouw authenticiteit.

Erkende coachingsopleidingen met verdiepende coachingsmethodieken

Vanuit de integrale aanpak van het Stermodel krijg je in onze Europees erkende opleidingen tot coach een inspirerende combinatie aan coachingsmethodieken. Zo leer je in de post hbo register opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid coachen met Gestalt, NLP, RET, Geweldloze Communicatie, Lichaamsgericht coachen, Voice Dialogue, Visualisaties, Waardengericht coachen, Rollenspelen en Driegesprekken voeren.
In de vervolg opleiding tot Dieptecoach staan de verdiepende methodieken Transactionele Analyse, Familieopstellingen, Voice Dialogue en Gestalt centraal. En in de post hbo register opleiding Systemisch teamcoach werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als coach vanuit Familieopstellingen en leer je teams begeleiden vanuit Systemisch coachen, Organisatieopstellingen, Groepsdynamica, Fasen van teamontwikkeling en het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus.

Expert in het opleiden van erkende coaches

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een gecertificeerde coachingsopleiding. “Om anderen te leren veranderen, moet je zelf durven veranderen”. Vanuit deze gedachte geeft Silvia Blankestijn vorm aan de post hbo register en Europees NOBCO EMCC erkende coachingsopleidingen van Blankestijn & Partners. Gedegen eigen maken van coachingscompetenties, de persoonlijke impact van de coach en leren binnen organisaties zijn hierbij de centrale speerpunten.
De opleidingen tot coach van Blankestijn & Partners hebben allen een eigen competentieprofiel, zodat je een opleiding tot coach kunt kiezen afgestemd op jouw competentieniveau en coachingsambitie. Oprichter Silvia Blankestijn beschikt over jarenlange ervaring in het opleiden van coaches, trainers en teamcoaches.

post hbo opleiding coach

De coachingsopleiding Coachen met ziel en zakelijkheid is post hbo erkend

Meer weten over onze erkende coachingsopleidingen?

Wil je meer weten over onze coachingsopleidingen? Kijk dan op

Of kijk voor een inspirerende en erkende coachingsopleiding op onze overzichtspagina van coachingsopleidingen.
Wij denken graag met je mee welke opleiding past bij jouw ervaring en ambitie als coach. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

 


Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

Verdiepende methodieken

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
Verdiepende methodieken