Erkende opleiding Teamtrainer

Ben je op zoek naar een erkende opleiding Teamtrainer? Blankestijn & Partners is expert in NOBTRA erkende trainersopleidingen op diverse competentieniveaus.

De Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer  is bij uitstek geschikt voor vaardigheidstrainers die met hun gestructureerde trainingsprogramma’s niet meer uit de voeten kunnen binnen een teamtraining. In de post hbo train-de-trainer leer je trainen in het hier-en-nu, systemisch interveniëren en een team trainen op de bovenstroom en de onderstroom.

De open opleidingen van Blankestijn & Partners zijn in het klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO beoordeeld met een 9,9  !

post hbo opleiding trainer

post hbo erkende trainersopleiding

 

Als enig opleidingsinstituut 3 NOBTRA erkende trainersopleidingen

Blankestijn & Partners onderscheidt 4 soorten trainingen die ieder vragen om hun eigen trainerscompetenties en persoonlijke ontwikkeling van de trainer: Vakinhoudelijk trainer, Vaardigheidstrainer, Persoonlijk procestrainer en Systemisch teamtrainer.

De 3 NOBTRA erkende opleidingen tot Vaardigheidstrainer, Persoonlijk procestrainer en Systemisch teamtrainer worden als open opleiding en in-company aangeboden.

Om toegelaten te worden tot de post hbo opleiding Systemisch teamcoach en teamtrainer moet je al individuele processen in een training of coaching kunnen begeleiden op de bovenstroom én de onderstroom. Daarmee is dit een intensieve vervolgopleiding waar we flink de diepte in gaan en veel oefenen met eigen praktijkcasuïstiek.

In Systemisch teamcoach en teamtrainer leer je in het hier-en-nu interveniëren in de groepsdynamiek, onderzoek je je systemische bagage als teamtrainer, en leer je methodieken vanuit het Stermodel van Blankestijn & Partners en vanuit organisatieopstellingen.

NOBTRA erkende trainersopleiding

Blankestijn & Partners heeft 3 NOBTRA erkende trainersopleidingen

Opleider Silvia Blankestijn is NOBTRA Trainer van het Jaar 2015-16

Silvia Blankestijn is een bevlogen expert in train de trainer opleidingen. In 2015-16 werd zij door de NOBTRA uitgeroepen tot Trainer van het Jaar. De Jury van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers vindt Silvia een ambassadrice voor het trainersvak, door haar sterke posititionering van het trainersvak en het doorgeven van haar kennis en ervaring.

Het Juryrapport vermeldt onder andere: De jury is onder de indruk van Silvia’s impact op deelnemers, door de combinatie van vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Ze confronteert (aankomend) trainers in haar opleidingen met hun wezenlijke leerpunten, “liefdevol, krachtig en met een lange nawerking”.

Train de trainer boek Impact als professioneel trainer

Train de trainer boek: Impact als professioneel trainer

Behaal je post hbo register diploma Systemisch teamtrainer

Het examen van de NOBTRA erkende opleiding Teamtrainer bestaat uit een 2-daagse teamtraining in de praktijk. Hierin pas je alles wat je geleerd hebt tijdens de opleiding toe; van acquisitie, contractering, intakes, programma ontwikkelingen, uitvoering en het innemen van je dienende plek, tot evaluatie. Zo wordt dit traject niet alleen een examenopdracht, maar integreer je ook alle opgedane inzichten en vaardigheden in de systemische dynamieken van een team en organisatie. Naast de opleidingsdagen word je ondersteund door intervisie en supervisie. De toetsing vindt plaats door 3 deeltoetsen voorafgaand aan de teamtraining en observatie tijdens je teamtraining door de supervisor.

Je ontvangt het NOBTRA erkende post hbo diploma Systemisch teamtrainer en wordt ingeschreven in post hbo register.

Vraag vrijblijvend advies over onze gecertificeerde trainersopleidingen

Wil je meer weten over de post hbo erkende opleiding Systemisch teamcoach en teamtrainer van Blankestijn & Partners? Bekijk dan de opleidingspagina van de Post-HBO Opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer of neem contact met ons op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.

 


Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

Verdiepende methodieken

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
Verdiepende methodieken