Gecertificeerde opleiding tot coach

Blankestijn & Partners biedt een Europees gecertificeerde opleiding tot coach aan die onderscheidend is in visie en kwaliteit. De Post-HBO coach opleiding ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’  is door de NOBCO Europees (EQA) erkend op practitionerniveau.
Onze visie op coachen met ziel en zakelijkheid is gebaseerd op het Stermodel voor coachen en trainen van de zes ontwikkelingsniveaus. Hiermee leer je op de bovenstroom resultaatgericht coachen op zichtbare gedragsverandering (gedrag en omgevingsniveau), en op de onderstroom leer je verdiepend coachen op belemmeringen en krachtbronnen (mentaal, emotioneel, fysiek en zingevingniveau).

 

Coach Opleiding: Coachen met ziel en zakelijkheid

Coachen op de boven- én onderstroom!

Je leert een palet aan verdiepende en resultaatgerichte coachingsmethodieken en werkt intensief aan je persoonlijke ontwikkeling als coach.

Info coach opleiding

Coach Opleiding: Coachen met ziel en zakelijkheid

 

De kwaliteit van onze coachingsopleidingen zijn door onze afgestudeerde cursisten beoordeeld met een 9,9 tijdens het door CEDEO uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek. De hoogwaardige kwaliteit wordt tevens gerealiseerd doordat de coach opleiding ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’ meer biedt dan de minimum eisen, die door de NOBCO worden gesteld aan een Europees EQA gecertificeerde coach opleiding op practitioner niveau.

Europees EQA gecertificeerde opleiding coach

Europees EQA gecertificeerde opleiding tot coach

NOBCO gecertificeerde opleiding tot coach

In de NOBCO erkende coachingsopleiding ‘Coachen met ziel en zakelijkheid’ van Blankestijn & Partners gaan het gedegen aanleren van coachingscompetenties en je persoonlijke ontwikkeling als coach hand in hand. Je leert coachingsmethodieken op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel, en ervaart de impact van deze methodieken in je eigen ontwikkeling.

NOBCO gecertificeerde opleiding tot coach

NOBCO gecertificeerde opleiding tot coach

Je ontwikkelt 8 coachingscompetenties die gebaseerd zijn op het Europese Competence Framework en de visie van Blankestijn & Partners op coachen op de bovenstroom en onderstroom:

 • Zelfinzicht en zelfontwikkeling
 • Professioneel handelen in coachcontract en coachcontact
 • Tot de kern van het probleem doordringen
 • Begeleiden van leer- en ontwikkelingsprocessen
 • Resultaatgerichtheid
 • De spiegel voorhouden
 • Emotionele intelligentie
 • Transfergerichtheid

Wanneer je deze coachingscompetenties voldoende hebt ontwikkelt, behaal je post hbo register diploma ‘Coach met ziel en zakelijkheid’ en je EQA diploma op Europees practitioner niveau.

post hbo gecertificeerde opleiding coach

Post HBO gecertificeerde opleiding tot coach

9,9 bij CEDEO klanttevredenheidsonderzoek

CEDEO doet elke 2 jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder onze afgestudeerde cursisten. Bij het laatste onderzoek beoordeelden onze klanten de open opleidingen van Blankestijn & Partners met een 9,9 volgens de hoge CEDEO normen!
Tijdens de telefonische interviews van CEDEO zeiden afgestudeerde coaches onder anderen over ons:

 • “Ik ben heel erg onder de indruk, ik vind dat de coach opleiding uitzonderlijk goed in elkaar zit; alle facetten komen aan het licht en bij iedere deelnemer komt duidelijk zichtbaar persoonlijke groei op gang.”
 • “Het mooie vond ik dat het beroep van alle kanten is belicht”
 • “Ik ben erg tevreden over zowel de opzet als de uitvoering. De opleiding zit heel gedegen in elkaar en is duidelijk echt doorontwikkeld; ik heb heel veel geleerd en ontzettend veel nuttige tips gekregen. Ik ben op bepaalde momenten aardig door de mangel gegaan, dat was behoorlijk heftig, maar het resultaat is er naar.”
 • “Ik vond de trainers buitengewoon prettig; ik ben heel positief over de opleiding, ik zou zo weer starten.”
CEDEO gecertificeerde opleiding coach

CEDEO gecertificeerde opleiding tot coach

Vraag telefonisch advies: Hoe word jij gecertificeerd coach?

Wij denken graag met je mee welke opleiding past bij jouw ervaring en ambitie als coach. Neem telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

 


Relevante artikelen

Meer artikelen

Gratis download

Verdiepende methodieken

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
Verdiepende methodieken