Bouwen aan een zelfsturend team

De training ‘Bouwen aan een zelfsturend team’ ondersteunt het team op weg naar zelfsturing en de individuele teamleden bij het aanleren van de benodigde vaardigheden.

Voor wie:

Deze training kan zowel op maat gemaakt worden voor een team dat start met de invoering van zelfsturing als voor een team dat al samenwerkt vanuit zelfsturing.

Optimale verantwoordelijkheid vraagt optimale samenwerkingsvaardigheden

De werkwijze is zowel praktisch als persoonlijk. Er wordt gewerkt met uiteenlopende methodieken gericht op zelfreflectie, teambuilding, samenwerken, het aanleren van vaardigheden en praktische werkplannen. Afhankelijk van de doelen vindt de training aaneengesloten plaats in een conferentieoord of op afzonderlijke dagen (intervaltraining).

Resultaat

De gewenste resultaten van de training worden in onderling overleg met het team bepaald en zijn afhankelijk van de ervaringen met zelfsturing.

Tijdens de training ‘Bouwen aan een zelfsturend team’ kunnen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Gezamenlijk koers bepalen: de missie en visie van het team
  • Inzicht in elkaars kwaliteiten
  • Samenwerken op basis van kwaliteit en kernwaarden
  • Feedback geven en ontvangen
  • Omgaan met verantwoordelijkheid: afspreken en aanspreken
  • Persoonlijke OntwikkelingsPlannen (POP’s)
  • Teamwerkplan voor zelfsturing

Data, kosten en aanmelding

Deze training wordt in onderling overleg geheel toegesneden op de praktijksituatie van uw team. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Erkenningen van Blankestijn & Partners

Onze opleidingen bieden erkende kwaliteit

Blankestijn & Partners wil uitmuntende coaches, trainers, intervisors en teamcoaches opleiden, die zich onderscheiden in kwaliteit, in vakmanschap en in hun impact op de groei en ontwikkeling van mensen, teams en/of organisaties.

Erkenningen, Certificeringen en PE-punten zijn een manier om de kwaliteit van onze opleidingen én van onze afgestudeerde coaches, trainers en teamcoaches te waarborgen. Daarom laten wij onze opleidingen en organisatie toetsen.


Gratis download

E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches

Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel

Download e-book
E-Book: Het Stermodel voor coaches, trainers en teamcoaches