Stress en Burn-out

62x Stress en Burn-out Coaching: Kennis, Werkvormen en Methodieken

Toolbox voor stress en burn-out coaching op de bovenstroom en onderstroom van stress en burn-out. Met o.a. Lichaamsgericht coachen, Systemisch werken en andere verdiepende coachingsmethodieken.

Een stress en burn-out coach geeft de coachee inzicht in zijn patronen die leiden tot ongezonde stress of burn-out. Na deze bewustwordingsfase helpt de stress en burn-out coach de coachee om hulpbronnen aan te boren om de stress te verminderen en burn-out in de toekomst te voorkomen.

Op de onderstroom is stress en burn-out coaching gericht op overtuigingen, gevoelens en emoties, fysieke signalen, visie en waarden die de stress bevorderen of leiden tot burn-out.
Op de bovenstroom oefent de stress en burn-out coach nieuw gedrag in met de coachee, zodat hij gezonder en effectiever kan omgaan met stressvolle en uitdagende situaties in werk en/of privé.

Wil je een stress en burn-out coach worden, die coacht op gedragsverandering en onderliggende patronen?

Inzicht in Stress en Burn-out Coaching

Gestalt en Lichaamsgericht coachen bij Stress en Burn-out

Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid

Coachen op de boven- én onderstroom!

Je leert een palet aan verdiepende en resultaatgerichte coaching methodieken en werkt intensief aan je persoonlijke ontwikkeling als coach.
NOBCO en LVSC erkende opleiding

Coach Opleiding: Coachen met Ziel en Zakelijkheid

 

Systemisch werken in stress- en burn-out coaching

Patronen op de onderstroom van Stress en Burn-out

Dieptecoaching bij Stress en Burn-out

Zingeving bij Stress en Burn-out coaching

Proactief handelen bij Stress en Burn-out

Stress en Burn-out coach worden

 

Meer tools voor trainers, coaches en teamcoaches

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, tips en e-learnings voor coaches, trainers en teamcoaches.

 

Meer leren?
In de Coaching opleidingen van Blankestijn & Partners leer je coachen op de bovenstroom en onderstroom van stress en burn-out coachingsvragen. Je leert een palet aan werkvormen begeleiden en oefent je coachingscompetenties gedegen in. In je persoonlijke ontwikkeling onderzoek je je eigen patronen als stress en burn-out coach.

Kom kennismaken met onze visie en werkwijze in de gratis kennismaking Workshop Coachen met het Stermodel.