Iris Timmermans

Iris Timmermans

Trainer

Nadat ik afgestudeerd was aan de HBO-V, heb ik 3 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt. Al snel merkte ik dat ik het begeleiden en coachen van nieuwe collega’s, leerlingen en stagiaires maar ook van de cliënten, het allerleukste vond in mijn werk als verpleegkundige. Hier wilde ik meer mee gaan doen.

Ik maakte de keuze om te stoppen met mijn werk als verpleegkundige en ik ben de opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid gaan volgen bij Blankestijn & Partners. Na het succesvol afronden van deze opleiding, heb ik de overstap gemaakt naar het trainersvak.

Ik word er blij van als ik mensen kan helpen in hun persoonlijke of professionele ontwikkeling, dit geeft mij energie. Met oprechte nieuwsgierigheid vraag ik door naar wat iemand beweegt, hoe iemand denkt of wat iemand voelt. Dit zorgt vaak voor nieuwe inzichten bij de ander.

Volgens deelnemers is mijn sterkste punt de rust die ik uitstraal. Dit draagt volgens hen bij aan een veilige sfeer en het durven leren.

Binnen Blankestijn & Partners verzorg ik de training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid, zowel in company als open inschrijving.

 

Contact

Iris Timmermans
E-mail: info@bpopleidingen.nl
Telefoon: 0317 42 51 34