Geraldine Sinnema

Geraldine Sinnema

Trainer

Mijn opleiding als Arbeidssocioloog en Voorlichtingskundige aan Wageningen Universiteit heb ik aangevuld met een trainersopleiding bij het ITV en een coachopleiding bij het ITIP. Ik heb mijn draai helemaal gevonden in het persoonlijk begeleiden van mensen in loopbaan en werk. Ik beschouw het als een voorrecht om een stukje mee te mogen lopen op iemands levensweg en één van instrumenten te zijn waarmee iemand in een overgangsfase geholpen is.
Het uitgangspunt van mijn begeleiding is het ontdekken van iemands talent. Diep van binnen weten we wie we zijn, wat ons talent is, waar we helemaal warm voor lopen. Maar vaak zijn we door omstandigheden en wensen van de omgeving heel andere dingen gaan doen en ander gedrag gaan vertonen. Ik begeleid mensen graag in de zoektocht naar hun eigen talent en de baan die daar bij past.

Mijn ervaring strekt  van individuele loopbaancoaching, LinkedIn- en CV-coaching, sollicitatiegesprekken voorbereiden, loopbaantrainingen tot re-integratie- en outplacement trajecten. En dit voor onder andere starters op de arbeidsmarkt, PhD’s ,  baanveranderaars en senior professionals.

Mijn kracht is dat ik mijn mensenkennis kan vertalen naar praktische adviezen die iemand verder helpen. Ik gebruik mijn helderheid, inlevingsvermogen en creativiteit om werkelijk een verschil te maken.

Ik ben bij het Noloc gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional.

Binnen Blankestijn & Partners verzorg ik de module Job Marketing in de opleiding Loopbaancoaching met Ziel en Zakelijkheid. Deze module heb ik samen met Silvia ontwikkeld.

 

Contact

Geraldine Sinnema
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134