Searske

Searske Woudstra

Opleider, leercoach

Lef om te groeien!

Ik heb een passie voor wat mensen beweegt. En help mensen graag groeien en ontdekken hoe zij met meer plezier en effectiviteit kunnen werken en leven.

Mijn achtergrond is divers; ik ben in verschillende functies werkzaam geweest in zowel de gezondheidszorg als het commerciële bedrijfsleven. Hierdoor heb ik ervaring met o.a. zorg, zorgprocessen, management, verkoop, marketing, procesoptimalisatie en projectmanagement.

En bij iedere stap werd de factor “mens” en de interesse in wat mensen beweegt groter. Vanaf 2012 ben ik daarom de Post-HBO Opleidingen ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid‘ ‘Trainen met Ziel en Zakelijkheid‘, ‘Systemisch Teamcoach en Teamtrainer‘ en ‘Diepgaand Coachen‘ bij Blankestijn & Partners gaan volgen. Daarna ben ik een nieuwe weg ingeslagen als trainer en coach.

Binnen Blankestijn & Partners ben ik opleider en leercoach in de coach opleidingen. Met veel bezieling ondersteun ik aspirant-coaches in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling naar een coach met ziel en zakelijkheid.

Mijn werkwijze is open, direct en activerend, soms confronterend en altijd vanuit respect en betrokkenheid.

Contact

Searske Woudstra
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134