Jubinka van Benthem

Jubinka van Benthem

Trainer

Na mijn opleiding Social Work heb ik ruim dertien jaar als jeugdbeschermer gewerkt. Hierbij heeft voor mij altijd voorop heeft gestaan dat ik mensen wil coachen in hun ontwikkeling.
Beweging zorgt voor nieuwe mogelijkheden en groei, hoe klein deze ook is. Zelf ervaar ik, als mens en professional, dat het belangrijk en waardevol is om te reflecteren en jezelf te blijven ontwikkelen. Het is een uitdagende wereld, wat maakt dat het soms ingewikkeld is maar waar ook veel mogelijkheden liggen. En hierin ben je zelf de sleutel!

Ik ben mij steeds meer gaan bezighouden met persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en wat zij hierin nodig hebben. Om mijzelf hierin te professionaliseren heb ik de opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid bij Blankestijn & Partners gevolgd en succesvol afgerond.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het vak van trainer. Ik krijg veel energie en voldoening van mensen in de training stap voor stap meenemen en in beweging krijgen. Hierbij vind ik het belangrijk dat de training praktisch toepasbaar is en waar nodig een diepere laag aanraakt, zodat deelnemers echt de eerst stap richting gedragsverandering kunnen zetten. Dit zodat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kenmerkend voor mij al trainer: Ik geef feedback vanuit verbinding en door mijn rust, duidelijkheid en persoonlijke benadering  raak ik de kern.

Binnen Blankestijn & Partners geef ik de training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid, zowel in company als open inschrijving.

 

Contact

Jubinka van Benthem
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134