Mandy van de Wetering

Mandy van de Wetering

Trainer

Mijn passie is om professionals te empoweren in hun ambities en talenten om daarmee in het (werkende) leven het verschil te maken. Waar ben je nou echt goed in, waar word je nou echt blij van en welke betekenis wil je aan jouw leven en werk geven? Dat zijn vragen die me als (team)coach en trainer bezighouden.

Ik heb een achtergrond in Human Resources en ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest binnen diverse HR-functies binnen de zakelijke dienstverlening en leisure. In deze rollen begeleidde ik o.a. managementteams bij reorganisaties en bij het ontwikkelen van talent.
De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers heeft mij in mijn werk als HR-manager altijd geboeid. Te vaak heb ik mensen gezien die niet in hun kracht stonden of energy drains hadden en daardoor niet meer effectief waren in hun werk. Hoe zonde is dit?! Dat is voor mij de motivatie geweest om me naast interim HR-werk te gaan storten op (team)coaching, training en intervisiebegeleiding.

Bij Blankestijn & Partners heb ik de opleidingen Coachen met Ziel en Zakelijkheid, Trainen met Ziel en Zakelijkheid, Systemisch Teamcoachen en Teamtrainen en Systemisch Loopbaancoach gevolgd om mijn kennis en ervaring in het vakmanschap te vergroten. Daarbij werk ik met ziel en zakelijkheid. Want met een gezonde dosis ambitie om persoonlijke en zakelijk doelen te bereiken is niets mis.

Van deelnemers krijg ik vaak terug dat ik rust en structuur breng, waar nodig liefdevol confronteer om tot de kern te komen en hiermee een veilig leerklimaat creëer. Daarbij vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn in alle puurheid en echtheid.

Binnen Blankestijn  & Partners verzorg ik de training Intervisiebegeleider met Ziel en Zakelijkheid, zowel in company als open inschrijving.

 

 

 

 

Contact

Mandy van de Wetering
E-mail: info@BPopleidingen.nl
Telefoon: 0317-425134